Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. február 23. - 19:36
Írta 2008. február 23. - 19:23
Tibur meg inkább kutyázik, mint hogy tekerjen. Bünti lesz!
Ugye....
Mi meg leugrottunk Orfûre, a még múltkor kiirtott úton és valaki megint kipucolta, úgy iparilag, szóval lehetett menni. Mentünk is, kurvajó idõ volt, meg minden. Vissza Vöröshegynek, azt Teca. Ki kell mozdulni ám, mer jó.
Aktuális civil
Írta 2008. február 23. - 18:10
Most jól esne egy sörtõl elfeküdni...
Ja, és az utóbbi idõben megtáltosodott az ADSL-em. Eddig max. 2-3000 kbit/s volt a sebesség, de most felugrott a letöltés 6000kbit/s-re.
Ennek én csak örülni tudok
Ja, és az új Rambo filmet tudom ajánlani mindenkinek, aki nem szeret gondolkodni, de jólesõ érzéssel tölti el, ha Barrett .50 cal puskával szakítják le/ki a rosszak különbözõ végtagjait, és belsõ szerveit.
Írta 2008. február 23. - 17:14
Állat a talaj, jól ment a gép, meg minden.
És és és történelmi pillanat volt ma!!! Z3szögön leelõztem Gabeszt... :afro:
Kiakirály?!
Na most döglés. Aztán valami. Vagy nem. De talán...
Tibur meg inkább kutyázik, mint hogy tekerjen. Bünti lesz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. február 23. - 12:20
Írta 2008. február 23. - 10:34
radarkép szerint éjjel elégé esett itt, de nem baj, mert elment délre. bár nálunk csontszáraz minden. na mind1. fasza csapatós idõ lesz ma az a lényeg.
akko dél lónyál.
Írta 2008. február 23. - 09:30
Azért ma borongósabb a dolog...
Nekem az az Orfû téma sok. Szerintem inkább felszállítózás.
Meglátás.
Este viszont aktívkodhatunk!
A TV torony melletti helyre meg kíváncsi vagyok, de tény, hogy a közlekedés necces. Majd egyszer be kell szervezni Kisbét, aztán akkor meglessük.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. február 23. - 01:33
Na ez lett a Misinán az étterembõl. Majd néznek, ha belevilágitunk a kidobó arcába lefelémenet.
12-kor Szcsitérrõl cél valami messze, egyenlõre Lapis-Orfû-Teca kinézet..
Aktuális civil
Írta 2008. február 22. - 23:07
Most iszonyat nagyot alszok...
Írta 2008. február 22. - 19:42
Írta 2008. február 22. - 19:21
Holnap valami. De nem találom az imbuszkulcsokat és szétb@sz az ideg, mert nem tudok szerelni. Ejjj.
Nem mellesleg kár, hogy Márinnyó defektet kapott, de királyságos volt a talaj!!! Iszonyatot csapattunk!!! Jeee...
Írta 2008. február 22. - 16:58
sose többet belsõ nélkül!!!!!!!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. február 22. - 14:11
Írta 2008. február 22. - 13:53
klasz kalssz!!! csak ne kelljen dógozni!!
este vesek is csokikat!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. február 22. - 13:52
Írta 2008. február 22. - 13:36
Valami nagyobbat kéne, mert a környék tele lesz zombival. Orfû?
Aktuális civil
Írta 2008. február 22. - 13:28
jah, fasza idõ van! sajna nekem mára favágás a program...de holnap mennék mindenképp, ki jönne? akár nagyobbat is, északi oldalt +célozhatnánk és szuadón vissza
ezt pedig tényleg csak erõs idegzetûek nézzék meg! szerintem mondjuk kamu...de durván néz ki
http://www.pinkbike.com/photo/1776009/
Írta 2008. február 22. - 13:13
kellemes kerékpáros idõ van
Írta 2008. február 22. - 13:01
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. február 22. - 11:00
megnéztük tegnap a fotós kiállítást,hát egy kicsit csaldótam.iletve ezt vártam kb,mikor néztem hogy milyen kategóriák vannak,pl sokba fogadtam volna hogy zidán mazerátis fejese dobogós lessz,hogy a rádió székház "ostroma" is díjazva lessz,(asszem egyetlen magyar)vagy hogy csomó háborús(irak) sérült fotója lessz..és tényleg...
5kép fogott meg igazán,abból kettõ iszony jól elkapott pingvines volt..

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére