Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2008. February 26. - 14:24

Aktuális civil
Posted 2008. February 26. - 13:55

Ez a hülye meleg szopatja a tárcsfékem. Ugyebár ennek a Grimeca rendszernek szerintem kicsit kicsi a túlfolyótartálya, és elég béna a membrán megoldása is, ezért kb. 15 fokos hõmérséklet különbséget tud maximum kompenzálni. És most befog. Kiszedtem belõle egy kis olajat, erre most meg nagyon beesik a kar. Vááááá!
De vettem fékolajat, és majd utántöltök délután.
Háháhá, ez milyen úttorlasz már? Zúzott kavicsból? Hát bazmeg.
Posted 2008. February 26. - 13:39

lemostam a kocsit tegnap, ma meg kiporszívóztam meg kikeféltam Mazsola szõreit és most jól néz ki kívül-belül. csak ne lenne ilyen kényes színe. ha olyan lenne mint a bringám, sokkal kevésbé látszana meg rajta minden. és szerintem állatul nézne ki matt színben. no mind1.
holnap meg lemosom a bringát
öregpám meg basztat, hogy kapálógépezzek, de mondtam neki, hogy felejtsen el, aztán most lent puffog. ez van
na zaba azt lépek suliba, hányjatok tarkát vagy fehéret

Posted 2008. February 26. - 11:37

Ma ismét felugrok hazafele Éger-tetõre. Ez olyan jó móka.
Reggel próbáltam kicsit lemosni a bringát, de a slagot nem akartam elõvenni, így eléggé foltos lett a dolog. De a vázat nagyrészt letöröltem, így az szép.
De mennyire tele van kõfelverõdéssel... Nem is az alsócsõ, hanem a tárcsafék felöli láncvilla. Meg úgy kb. mindenhol. Na mindegy. Használni kell és kész.
Posted 2008. February 25. - 23:43

én csak a kutyával bringáztam,élvezi nagyon
most meg megnézem a http://port.hu/pls/f...i_film_id=87262
Törést..azt hullapóz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. February 25. - 22:00

Ahhoz képest, hogy kicsit akartunk csak menni, feltoltuk Patacsi-mezõig. Aztán onnan le a sörhöz meg a spagettihez.
És ez nagyon jó dolog!
Posted 2008. February 25. - 20:30

vettem új h villogót, ilyen gombelemes törpeizé, amit bárhova föl lehet rakni
vezettem ma egy 5ös golf kombit, tökre jó hely van benne meg jól felszerelt, jól össze is van rakva, de ez az 1.6os benzinmotor elég sovi neki, pörgetni kell rendesen de akkor se húz igazán. mondjuk városba elég. nekem dízlibe kéne, azzal jobban m1 és kevesebbet zabál.
fasza rövidgatyás idõ volt ma.
most meg megyek akváriumot ragasztani, mer Kuszi eltörte az 1ik oldalált, oszt pótolom
legyetek jók ha dugtok
Posted 2008. February 25. - 19:46

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. February 25. - 19:03

Posted 2008. February 25. - 18:42

Zappal most megyünk mindjárt egy kifingósat.
Már eddig is padlón vagyunk a hétvége után és most ráteszünk még egy lapáttal.
Jó lesz

Posted 2008. February 25. - 18:29

Tibur, jelezték az irodából, hogy nem hívtad õket. :chin: Pedig csináltunk neked kedvezményt...
Áhh a nõk bekavarták a hétvégémet--de szerencsére pozitív értelemben, és ez meg nem fért már bele. Elnézést ha zavart okoztam a rendszerben.
Akkorát tekertem, hogy csak na--ez jól esett
Marinnyó: kösz a fadzsit
Posted 2008. February 25. - 15:16

Mennyetek az erdõbe, bringázzatok napozzatok, mi meg karcolunk addig.
Píxxx out!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. February 25. - 14:57

Posted 2008. February 25. - 14:19

Pölö nem tudok holnap Pesten bringázni. Na mindegy. Illetve nem mindegy, mert hétvégén már szar idõ lesz. Fákk.
Tibur, jelezték az irodából, hogy nem hívtad õket. :chin: Pedig csináltunk neked kedvezményt...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. February 25. - 11:51

Aktuális civil
Posted 2008. February 25. - 10:32

És kiderült, hogy mit dumált az orosz hang a szputnyikról?
hát azt, hogy elment a gps jel, meg megjött, meg gyenge, meg stb:-) de ezeket a WAV címekbõl derítettem ki, mert az angolul volt, de most akkor faszán mûködik a Mecsektérkép
Posted 2008. February 25. - 09:41

Posted 2008. February 25. - 09:33

Faszán kezdõdik a hét. Most hívtak, hogy a toyota ablak, amit rendeltem és ma szereltek volna be, szállítás közben eltört, úgyhogy csak holnap jön az új. De már ma délután mennie kellett volna az autónak... Picsába!
Kéne inkább bringázni sokat...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. February 24. - 23:46

mokány
ez a mokány..
http://totalcar.hu/m...7.09.05.
Richard Burns rally nincs meg valakinek? meg eseteg a Test Drive United is érdekelne..
cserébe keresnék némi sört

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. February 24. - 23:39

úgy néz ki visszadom a 9500át,valahogy nagy nagyon céges telónak is,bár elvitathatatlan elõnye hogy íyg alig voltam bent az irodában,meg tudtam mindent csinálni menet közben..
néztem az újat e90 de még piszokdrága..
egyik este filmes pidzás ülõs?!
vagy sikonya?!
nekem még mindig ez http://uk.gizmodo.co...antom black.jpg
vagy egy alllroad a6