Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
öngyújtó segítségével sikerült úgy +nyújtanom a lámpa tartómat, hogy körbeérje a 31.8-as kormányomat :) ennek örömére megyünk is egyet holnap vszínû 6-7óra fele. meg azért is mer szombatra esõt ígérnek. szal gyertek, ha ráértek

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Kuszi megy jövõ 7en Moszkvába, kérdezd meg, hogy oda kiviszik e és majd Kuszi elhozza neked :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Garlock Busing Saga folytatódik. Aki esetleg nem követi az elejétõl, az elõzõ részek tartalmából:

A vázamban van egy mûanyag persely, amit úgy hívnak Garlock Bushing. Eredetileg a hivatalos csapágykit részét képezi. Még vagy másfél éve rendeltem egy ilyet az USA dealertõl, ahonnan a vázam is van. Küldtek kitet, Garlock nélkül, valami tök más csúszópersellyel. Rákérdezés, válasz: az én vázamban nincs ilyen szerintük. Mondom, dehát a _hivatalos_ kit része. Nembaj, nincs ilyenem, fotózzam le. Lefotóztam. Húú, tényleg van ilyenem, akkor bocs küldik. Megjön a boríték, nagy Garlock Bushing felirattal, kinyitom: természetesen még egy példány van benne a valami tök más csúszóperselybõl. Oké, legalább már van kettõ, jöhet a gányolás.

Új részeink tartalmából:
Itt az új season, forgópont komplexum recseg, mint állat, kikophatott az alufólia. Itt az idõ egy újabb Garlock Bushing hadjáratnak. Közeli baráti OECD országban (Anglia) fellelek egy boltot, aki árul ilyen kitet. Rendeljünk!! Xenium fórumtárs segítségével ez megtörténik, megérkezik a kit, naná, hogy Garlock Bushing nélkül. Kérdés, válasz: hát olyanjuk nincs, de visszaadják a pénzt. Húdejó. Elkeseredett netböngészés és aranyrög találás: a Yetiföldön híres Yetifan.com oldal pár hónapja rendelkezik on-line bolttal, és Andrew a tulaj küldi is a fényképet, hogy persze, hogy van neki ilyen. Oké, akkor vissza minden, jöhet a yetifan.com. Namost, hogy ne legyen unalmas ez a rész se, 2 órája jön az email, hogy 1 órája (Since my last email, Yeti tells me I cannot sell anymore stuff.) szólt neki a Yeti, hogy nem árulhat Európa felé, csak UKben (Yeti says I cannot sell the Europe, as the other importers are un happy. ) Ezt az én levelem után 1 órával... :D

Most már én is kezdem azt hinni, hogy tényleg nem létezik Garlock Bushing...
:D

Hamarosan folytatjuk....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.minicomp....kben/Album5.htm
és még mindig nagyferó a pincér :)

nekem is kéne pesti fuvar,csak kicsit nagyobb cucc,vagy én is megyek,de akkor segítek :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Én még gyógyulgatok addig REGGELT!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én is jönnék túrakülönítményezni, de csak a szombat jó, mer vasárnap családi diplomakiosztós ünnepséges kajálás piálás van.

Kokk: mész pestre a 7en? mert Salától rendeltem szimeringet a telómhoz és ha esetleg el tudnád hozni az nagyon jó lenne. ha nem gond persze. elõre odaadnám a lóvét

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jóvan. Hétvégén faszán pont a hegyen kapott el a jégesõ :) aztán a városban meg lehetett kerülgetni a kidõlt fákat, leesett cserepeket.. gyönyörûûû

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Wáddáfákk!!

Túrakülönitmény megy, ha nem esik...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Dear All!

Hétvégén terveztek e menést? Végre hazaesz a fene buzipestrõl, és már nagyon akarok mecseki levegõt préselni a tüdõmbe.

Szombaton aki bújt aki nem!!! Na?

Vagy má' nem is emlékeztek, mi? Szééép...

Ja, vkinek elfekvõben egy 36-os felnije? (lehetõleg új.. :) )

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

jójój!!! de honnan került oda az az alu darab?????És ha megint odakerül?

nem fékbõl került oda, vszínû felszedett vmit. és nem kerül oda megint mer kivették :)

A szarásodhoz meg gratulál az egész Elcoteq csapata:-)))

éreztem én reggel, hogy ma még nagyot alkotok :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

kész lett a fékem, egy alu darab szorult a dugattyúhoz, ettõl ragadt be állt ferdén.

jójój!!! de honnan került oda az az alu darab?????És ha megint odakerül?

A szarásodhoz meg gratulál az egész Elcoteq csapata:-)))

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fgfg

pfú mekkorák szartam e!

kész lett a fékem, egy alu darab szorult a dugattyúhoz, ettõl ragadt be állt ferdén. de Miki +csinálta, most még be kell koptatni az új fékbetéteket

na zabajárat

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
fölment a lázam és fáj a torkom--influencia B típus:-(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Seasons trailer
Bringázni akarok!
A weboldalt is érdemes végignézni...
A Rider-eknél mindenkirõl van egy rövid filmecske, pofázással, meg bringázással, meg képekbõl is van jópár róluk. Thomas Vanderham olyan leérkezést nyom, hogy váááá.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Szerintem ennek a képnek pl. az Ildikó nem örülne, ha látná...

Hát pedig ez van fennt a Csillag étterem januári albumában :D
Nem én hekkeltem össze a dolgot, és nem is hiszem, hogy le tudnánk venni. Hát ilyen az élet ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

....hádde lila káposztát lila pulcsiban köll enni:-) ...hátmég ha Lillának hívnák....

Ma is és holnap is 7-ig bennt kell legyek--ez a szívás

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah, már itt is komcsizunk? Te fasiszta!
És ezek jó meleg pulóverek! Jó? ;)

Alakul az ablakon kiugrott srác története.

Kissé másnaposnak érzem magam. Pedig max 1 üveg bort ittam meg...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Az öreg komcsi család vacsorázik:-))))) lol-ezek a pulóverek:-)))

Ma reggel meghûjült mindenki--majdnem megint lelecsózták a kocsit hátúlról a zebránál állva--ha nem rakok 1-et és padlógáz akkor annyi! Utána bemérgedtem és kézifékkel vettem az összes kanyart+padlógáz:-) Szépen fordult a kisautó. A buszos is kijött elém a megállóból, hogy JOBBRA indexelt!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, szép képei meg szép autója. De állandó nõje az nincs. Mondjuk ilyen munka mellett elég neccess a dolog :D

Amúgy bebasztam kicsit.

Ja, és a hétfõi munkáról kiderült, hogy Mission Impossible. Jelenleg nem lehet fájlokat felmásolni a távoli gépekre. Akkor hogy büdös lófaszba fogok akármit is telepíteni???

Amúgy mindenki buzi

Böff. Egészségünkre!
Feltöltött kép
Zap sört ivott, azért vörösebb a feje :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök