Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

ööö, izé.. Görnyei? ott volt a sörkupán, meg a rajzéson is, vékony srác hardtail bicoval.. fotózik õ is, azért gondoltam hogy ismered (igazábol még mindig azt gondolom)

õ a VIP a fotós akire gondolsz

Zap, az nem Gearlock ? (nem mintha nem lenne mindegy)

hivatalosan: 300020020 GARLOCK DP BUSHING .5”X.5”

Jahogy a VIP. Végülis ismerem, õ ilyen index-szerûen hol megismer, hol nem. Amióta nem jár a gyertyásboltba csajozni, azóta nem is láttam.
Akkor szóljon mindenkinek a felhívás, valaki csak összefut vele...

Meg tök jó, olvastam, hogy ez a biomasszafaszom ez mi. Napi 1000 tonnát(!) égetnek el, de ez csak tüzelõ MINÕSÉGÛ fa. Szóval az erdõ 99%a ilyen szerintem. És igen, kell NÉHA az erdõbõl vinni, mert ezek a tüzelõfaültetvények újak és nem termelnek még eleget. De jó hír, hogy egy hektáron évi 10 tonna is megterem. Így 100 hektáron egynapi tüzelõ, egy év alatt. LOL. 365km2 termelné meg az évi tüzelõt. Azér az egy 20km x 20km es négyzet. Szerintem, mint kb. az egész Mecsek... Méghogy pótolják az eltüzelt fát. Akkora parasztvakítás ez az egész geciputtony szarság, hogy.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
votlam hétfõn meg szerdán,belefér bõven nincs nagy sár

egyetemi napok 08 címen fut a rendezvény árp.16-19 zsolany gyár

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja, sok a dolog, rohanok is!
Meg persze ebben a hihetetlen óriási esõben, amit szerda óta jósolnak mára, tekerni is kellene egyet!

Koncertek nagyon jóóók!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csá Riska! Ebike-ról a legolcsóbb, Maggoo szokott rendelgetni...

Márinnyó, mi lesz áprilisban?! Jók ezek a koncertek!

Bazz, ma mennyi dolog lesz, ráadásul csak fél napom van, mert mennem kell le Villányba délután inni. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
köszi mindkettõtöktöl

kifojt a szemem de kész a lakás :)
már csak a gyártóktól kll az árajánlat:D de godnolom õk nem dolgoznak éjjel

risa,megnézem milyen ami itthon van

jah holnap ludmilla...

meg lesz április közepén 16-19:
kiscsillag,belga,quimby,palotai,jon kennedy.paso,anima,végzet lányai /kezdet fiai/másfél,zagar,30y,neo,hs7,cop,bodoosirmopéló,kowlasky...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Eszék utcai garázsoron van egy öreg aki esztergályozik..

odamentem délután, kora este, már kész is volt a láncterelõbe a persely.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Riska faith

Riska faith

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Halihó,

Riska vagyok és lenne egy kérdésem.Fékbetét kéne Hayes fékhez, ha valakinek van akkor örömmel venném ha szólna.Ha nincs senkinek akkor aki rendel ebike-ról szóljon légyszi mert akkor onnan is tudok rendelni.Elõre is köszike.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kéne nekem egy gyorsan és jól dolgozó esztergályos /nem a cecília/ aki a távtartót megcsinálja a tagba..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
igen, fent ttalálkoztunk, aztán elkeveredtünk mert másfelé jöttünk le

Zap, az nem Gearlock ? (nem mintha nem lenne mindegy)
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
õ a VIP a fotós akire gondolsz

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
http://piacter.bikem...?product=124391

azbeszt

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ööö, izé.. Görnyei? ott volt a sörkupán, meg a rajzéson is, vékony srác hardtail bicoval.. fotózik õ is, azért gondoltam hogy ismered (igazábol még mindig azt gondolom)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Zap!
Péternek (fotós srác, gondolom tudod ki az) mondd légyszi, hogy jöhet a gumiért a szigeti ut 69-be, ha kell neki..
tnx

Nem. Milyen Péter?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah, senki nem jön este felé Éger-tetõ kiskört? Utána Tecánál bevágunk egy csülköt, vagy valami disznót.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Zap!
Péternek (fotós srác, gondolom tudod ki az) mondd légyszi, hogy jöhet a gumiért a szigeti ut 69-be, ha kell neki..
tnx

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

igen! :)

már jobb :)

kéne olyan program amivel particiókat össze lehet voonni adatvesztés nélkül..

'powerquest partition magic' nevû progi ..
isohunt.com-on fent van 8.0
jó, egyszerû

tegnap este 10 kürül a 6-oson téged láttalak-é?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen ez akkor volt. Most kivételesen a hónap 3. csütörtökje van, és a Tecánál ilyenkor akció van. Sajnos a sör most nem akciós, de 620ért a cigánypecsenye, azért elég jó ;)

A svédek jó tudósok ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja, remélem nem etetik meg vele... :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Dehát Tommy ez "akkor" volt , nem most van:-)Ez a Csüt ez nem az a Csüt--te barbár állat--elrontanád az egész 40 napos böjtödet, mert ugye böjtöltél?!!

Zapnak meg a nyuszi hozza a GarlockBushingot:-)))) Az fogja kitojni:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, most el kéne menni egyet bringázni, aztán megebédelni Tecánál. Ha már törkös csütörtök van, vagy mi...

Zapnak:

De mi is a Torkos Csütörtök?
A magyar néphagyomány és szokásrend egyik kiemelt jelentõségû idõszaka a Farsang. Ez a Húsvétot megelõzõ, Vízkereszttõl Hamvazószerdáig tartó, váltakozó hosszúságú idõszak számos érdekes, már-már elfeledett népszokásnak ad teret. Ilyen például a Farsang elejét jelzõ "regélõ hétfõ" vagy a "farsang farkát" jelölõ három jeles nap, a Húshagyó Kedd, a Hamvazó szerda és a Torkos Csütörtök. Az egyik ilyen népszokás felelevenítésével, a Hamvazószerdát követõ Torkos Csütörtök újjáélesztésével szeretnénk ráirányítani a figyelmet a hagyományok csodás tárházára. Torkos Csütörtökön - annak ellenére, hogy a húsvéti 40 napos böjt kezdetét jelentõ Hamvazószerdát követõen ünnepeljük - ismét szabad volt húst fogyasztani, sõt bizonyos területeken a csütörtöki torkoskodás "kötelezõ" volt, már csak a farsangi maradékok elfogyasztása céljából is.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök