Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NE ÍRJÁL RUMOT, MERT HÁÁÁÁNYOK!!!

Bazz, nem kicsit vagyok szarul. :D Délután kéne rehab-kutyázni!

Most nézem Márinnyó milyen sms-eket küldött... Kéééész!!! Meg Atus is. Hehehe...
Tényleg, Atus, élsz még?! :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ezt csináltun kora reggel: http://www.eszemiszo...sp?D=RC&Rc=2551
csak dupla adagban:-) a rum pedig 4x adag:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
amikor a polóm eldobtad a tömegben!??!---gheheh

ludmilla deérk volt..mst értem haza...holnap noegsz welcome patrtyi!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Úúúú... Olyan rock-os buli jó lenne! :D

Zs: hétköznapi edzés volt, nem csalás! :P
Senkinek sem játszik? Sztem jó buli lene... Simán elmennék! Na?! Kis párnacsata, meg pár sör, aztán otthon nagy sonkázás!!!

Amúgy a mai project jó volt! Villány felé már a vonaton ittunk soak, azrán ott mégtöbbet, aztán valahogy haza, de trafik már "hiányos", aztán baráti segítõs action, aztán haza, közben Ildi, meg valami öreg csóka dumált, de nem tiszta az a rész, most itthon, viszont geci sokszor kellett javtanom a szöveget.
Nem tudom miért. :D

Jenna meg lehet, hogy ízléstelen, de király! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi: naggyon jó a Getaway, de leginkább az összeállítás része!

Most a Ghostrider 5-öt nézem, és hááát. Azért elég bááátor a bácsi. Kb. 70km táv kevesebb, mint 15 perc alatt... Mondjuk motorral és autópályán, de azért ott vannak mások is.
Aztán nem motorral, hanem egy fekete Impreza-val szalad a rendõrök elõl Stockholmban. Még helikopterrel is üldözik :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Valami faxxa buli nagyon jó lenne már!
Mint amilyen az a rock buli volt a Trafficban:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
itt is áll a téren :)

estekokkkostrafik?
vs.
ludmilla rákban...

hhmhm

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
De király, vége a hét munkásrészének, jön a sonka és házi kalács mértéktelen zabálása!!
Tomi: naggyon jó a Getaway, de leginkább az összeállítás része!
A japók meg kegyetlenül tudnak vezetni, hogy rohadjanak meg,csak kár hogy nem értem amit mondanak,de annyira gesztikulálnak, hogy ki lehet következtetni! R8 divatkoccsi!!

Tegnap elejtettem a lépcsõházban egy teli kecsaposdobozt! Lerobbant az alja! Jó volt! Helyszínelõk utáni takarítónak éreztem magam!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Marci! Ez nagyon ízléstelen volt:D!

A biomassza meg így van. Rohadékok... Egyébként meg mindenféle növényi hulladék lenne, amit hasznosítanak. De már a Római Klub (http://hu.wikipedia.org/wiki/1968) óta tudjuk, hogy veszélyes a fosszilis anyagok égetése. Szépen elnevezték a fát biomasszának, és ennyi. Már vághatják is. Ja, nem! "Gazdálkodhatnak" vele, bocs.

Ma három darabba törtem a sildem. Ráadásul még csak nem is lefelé, hanem felfelé. De már megkötött a ragasztóanyaggal megerõsített ducttape. Remélem bírja még egy kicsit.

Projecttel öt perccel kerültük egymást. Lehel pályája meg brutál ki van járva. Meg voltak valami arcok is, a komlói fehér Azonic-os srác, asszem Szabados Balázs. Kicsit utaztam mögöttük. Jól esett...

Megyek gyúrni... tésztát a sütihez, mert egy estét pihennie kell a hûtõben, akkor lesz az igazi.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Holnap lesz 4-kor párnacsatázás a Széchenyi téren...
Nem megyünk el!? :D

Ne csalj, te ráedzettél nálunk :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
inkább a honlapi esti program gyúrjunk :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Holnap lesz 4-kor párnacsatázás a Széchenyi téren...
Nem megyünk el!? :D

KEdvcsináló:
A zene nagyon illik hozzá! ;)

00:55-nél a csaj mennyire küldi már a püffölést?! Kéééész...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jenna jol esettt:) rugók..bazz most pedig kéne..

jaja uránpasztilla:D este majd beviszem ludmillára,htáha gáz lesz:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Szokás szerint keresd Kokkknál! :D Az nem abban a piros tokban volt? Mert azt kölcönadtad nekem a lábtöréskor. Meg volt benne Firefly, meg Szökés. De nem tudom most megnézni, hogy még mindig nálam van-e, mert most nem ott vagyok. Nagyon sürgõs?

Áááá, sejtettem! De nem mertem leírni :D
Ráér végülis.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szokás szerint keresd Kokkknál! :D Az nem abban a piros tokban volt? Mert azt kölcönadtad nekem a lábtöréskor. Meg volt benne Firefly, meg Szökés. De nem tudom most megnézni, hogy még mindig nálam van-e, mert most nem ott vagyok. Nagyon sürgõs?

Emese: ahhha, akkor megvan! ;)

Bazz, vettem üveget, amit ugye kitört a buzi szerelõ és beraktam. Hááát... Nem is egyszerû szépen rakni a gittet baszki. Elég ótvar lett. Még jó, hogy a pince felé van.

Régen volt már Jenna! MEgkockáztatok egy dúúúúrvát! :D
http://freewicked.co...es/119211-l.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igen, ezt tudom. Meg még Wolf-nak is írtam ki, meg talán dnl-nek is. De nem értem, hova tûnt az a 8 db DVD...
Mondjuk az elsõ évadot azt elõkotortam. Az megvolt egy plusz példányban. Igaz, hogy csak angol felirattal, de azon könnyû volt segíteni.
Amúgy a DVD-ken a sorozat azonosításán (24 1x01-1x12, stb.) kívül még van egy sorozatszám is, ami a mappákban való helyét jelöli (S01_001 - S01_008). Szóval amin ez az azonosító rajta van, az saját példány. Amin nincs, az másolat.
Még a végén valakitõl el kell kérnem egy másolatot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Áááá, nem találom a 24 elsõ 4 évadát. És most nem tudom, hogy kölcsön adtam-e valakinek, vagy szimplán valamikor nem raktam vissza a helyére. És most kéne...

Nálam megtalálható az elsõ 3 évad--még ti adtátok ajiba

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem is kallódik valakinél egy rugóm... Ezek a rugók márcsak ilyenek. Elugrálnak úgylátszik...

Márió: milyen pasztilla? Cián? Ha szar a helyzet bekened az orrod alatt?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Zapat,ez jó..nekem van otthon egy kis pasztilla :)

nekem egy rugóm kallódik valakinél...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áááá, nem találom a 24 elsõ 4 évadát. És most nem tudom, hogy kölcsön adtam-e valakinek, vagy szimplán valamikor nem raktam vissza a helyére. És most kéne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök