Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Jah, azt kéne. Eddig csak idõnként rámjött a dolog, és súlyzózgattam filmnézés közben. Aztán nagynehezen nekiálltam felüléseket is csinálni. Elõször jó szar voltam :D
De most kicsit bekattantam, és nyomtam. Minden este ennyit nem akarok, de reggel, este 20-30 felülést mindenképpen. Annyi az idõbe is belefér, és nem is fárasztó.
Ha meg tudom tartani, akkor jólesz. Ezt a hülye sörhasat kéne visszaszorítani, mert az elmúlt félévben a sok munka miatt nagyon visszaestem. Pedig a felsõtest kéne a bringázáshoz is...
Na mindegy, ez is csak szarság...
Ez a szaros esõ is esik.

Ehh akkor csörögj rám amikor elkezded és akkor én is......:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Esõben a legszarabb atózni!

Zapat, hogy mi van??? :D
Milyen tiltólsita, meg miiii?
Amúgy is ugrott a dolog az idõ miatt.
Csak belémnyilalt a csapathatnék.

Zombi vagyok.
Sok volt a Pest, sok pakolás, meg este kondi együtt.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hajrá tomi!!

jaja biztosítûs aszem bukta..de a kéek alapján egy olyan sztorit legyártottunk hgy na..jó az ügyvéd a háznál :D

tszkó tö kjó filing ilyenkor :D
meg esõban autózni is jóó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

tegyé bele vmi rencert, akkó sokat tud érni..

Jah, azt kéne. Eddig csak idõnként rámjött a dolog, és súlyzózgattam filmnézés közben. Aztán nagynehezen nekiálltam felüléseket is csinálni. Elõször jó szar voltam :D
De most kicsit bekattantam, és nyomtam. Minden este ennyit nem akarok, de reggel, este 20-30 felülést mindenképpen. Annyi az idõbe is belefér, és nem is fárasztó.
Ha meg tudom tartani, akkor jólesz. Ezt a hülye sörhasat kéne visszaszorítani, mert az elmúlt félévben a sok munka miatt nagyon visszaestem. Pedig a felsõtest kéne a bringázáshoz is...
Na mindegy, ez is csak szarság...
Ez a szaros esõ is esik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
tegnap még fasza volt a hegyen, de ma már jóval melegebb van. tartok tõle, hogy csak hétvégére normalizálódik.

Márió, milyen kisteher volt? sokszor a kívülrõl alig látszik a kár, de lökös meg az ajtó mögött elmegy ez az, és ha cserére írják ki, könnyen összejön az a 240+áfa..
mellesleg neked tök mindegy mennyit fizet a biztosítód, így is úgy is minusz 2 bónusz.

apám egyszer belecsúszott egy octáviába, látszólag csak megrepedt a lökhárítójának a sarka, aztán közel 300ezer lett a vége...miénket meg 21 rongyból megcsináltattuk...

szerintem ha a te kocsidat kéne biztosítázni nem állna meg annyiból, inkább a duplája.

miénken szeptemberbe 80ra becsülték a kárt (pedig kb 300at ér a kocsi) és kereken 40bõl megcsináltattuk, alkatrészekkel és festéssel, huzatással együtt. sazl biztosítók mindig többre becsülik az a lényeg.

ennyi

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Valakinek:
Villa
elsõ átütõs, hátsó SS kerék
BB7 2db 160as tárcsákkal
Shimano DEore HT II hajtómû
B+ rövidke stucni
Ritchey Riser SC kormány
(többségük, gyakorlatilag vadi új)

netán 13"as 4*100as alufelni
13"as 4*100 acél felni téligumival

hm? hm? :)

eladó az egész világ..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

De nyomtam az elõbb olyat, hogy 100 felülés, meg súlyzózás, meg minden lófasz.

tegyé bele vmi rencert, akkó sokat tud érni..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kocsival voltam Lapisnál, és olvadt fos, meg jég alatta. Szerdára még több fos lesz belõle fennt a hegyen is...
Gyakorlatilag vasárnap délután volt utoljára jó. Akkor még Remete magasságában is fagyott. Most mindenhol olvad.
Totál szar lesz minden, meg már most is szar.

De nyomtam az elõbb olyat, hogy 100 felülés, meg súlyzózás, meg minden lófasz.
De most itt vannak a cylon-ok, aztán azt a szart kell nézni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát mazochista állatnak kell lenned, ha fel akarsz menni! Én ráérek, de a hegy felé tuti nem megyek egy hétig, vagy kettõig... Ha nem lennék a tiltólistádon, azt is tudnád miért! :P

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Le akar húzni...

Holnap késõdélelõtt nem ér rá valaki?
Ha normál idõ lesz (nem esik, meg ilyesmi), akkor lehet, hogy mennék egy havasat.
Kíra fölvinne, nem lesz nagyon sok idõm.

Vagy ki volt utoljára? Milyen a pálya?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mi még szívünk a biztosítóval...

a másik félnek 240+áfa a kár..egy kurva ajtó alatti elem,meg egy db ködlámpa...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Heh, az szép. Az szokott még vicces lenni, amikor a bankautomata 1000-ekben ad ki 50e-t :D

Felmentem kicsit lerázatni a kocsimról a rozsdát a Remeterét-Lapis szakaszra, mert ott olyan jó jégbordás, szétcsúszkált az út, hogy leginkább azt lehet. De azért nyomtam neki, hogy pattogjon, meg csússzon, ha már úgy szereti. És ment is amerre én mondtam. Általában :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mom-os parkolóautomata 600HUF-ot kért, nem volt apróm, bedobtam egy kétezrest erre visszaadodt 14 százast. anyád. gyorsan vettem is a tescoba egy 6os sopronyit, azzal elment 11 a 14bõl :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
akkor még nem megyek fel.
áá, pont nagy tempónál faszább. átgördül a nagy kerék. de egy két helyen van fasza meglepetéskátyú, ami téli felfagyásból maradt. na ott hátbaver a laprugó. mer nálunk nem bírnak télálló aszfaltot gyártani.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Túl gyors az átmenet.

A járhatatlanból hírtelen latyak, meg sár lesz.

Jóvanmá', terepgányóval könnyû! :D
De azért 120-nál az is huppan egyet.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kátyuk? hol? :)

milyen a hegy emberek? lehet mán értelmesen bringázni fent?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, az a legdurvábbak közt van.
Eddig simán két kerék közé tudtam venni.
Ma már necces volt...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Ezért ment jól az interjú, -1 kg és máris nincs belsõ nyomás meg interjú székben fészkelõdés...nagy rutin róka ez a Magoo!

hehh, már azon filózok, hogy legközelebb ha interjúra hívnak, már alapból úgy tervezem, hogy egy szarásnyival elõbb megyek. mondjuk az igazi alázás az lett volna, ha mindjárt a Bols személyzeti wcbe feketetem a kábelt :D na csak hívjanak vissza, megmutatom én nekik :)

Hétrõl hétre szarabbak az utak.
Hihetetlen mennyi kátyú van...

jah, errõl jut eszembe. hird után pécs felé a 6oson, amikor kezdõdik az emelkedõ, ugye kapaszkodó sáv, belsõ sáv. na bazz belsõ sávban akkora luk van, hogy egy kamion gumiját is fel lehetne ütni. botrány. még jó, hogy észrevettem

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Úúú, jó ötlet!

De nekem ahhoz nem elég egy teletank. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Vááááááááááá!
Autópálya terveknél érdekes módon nem illeszkedett 2 elem, mert 0.0000000001m különbség volt a koordinátáik között. Hát ha meg a pontos koordinátákat próbálom párosítani, akkor rohadtul nem fogja a buta gép megtalálni.

Annyira szar minden, hogy kedvem lenne beülni a kocsiba megtankolni, és kimenni a világból...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök