Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 20. - 16:33

Fú ezek a butapesti emberek milyen balfasz dolgokat képesek kitalálni. Befosok. Komolyan!
Egy ojjektum módosításához azt akarják, hogy ez legyen: Export, import, módosítás, export, import. Csak 5 lépés. Nekem meg jópár nap fejlesztés és szívás...
Írta 2009. február 20. - 16:27

Sz.hely megvolt.
Kikormoztuk a Partnert is.

Konásandrás meg jó fej!
Eljött egy szakaszon és kaptam szilvásgombósot. :afro:
Aztán meg pont beértem Kíra vonatját, úgyhogy le is szállt Dombóvárnál és onnan velem jött.
Na ez a királyság!
(5 perc difi volt!)
De most hulla vagyok, kéne aludni, hogy este csússzon a fröccs!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 20. - 15:55

fh: ha a bringám megrepedne, biztos nem dobnám el hanem meghegesztetném, és szarnék rá hogy néz ki.
elõször én is ezt akartam, de elég szar helyen van a repedés...meg olyan már sosem lesz mint volt, így jött a csere. pedig jó kis váz az, nagyon eltalált geometriája van, de az author is van olyan jó. de városi használatra én meg se hegesztetném. a városi bringám is egy px, szintén repedt, jó az

Írta 2009. február 20. - 15:52

Max nem nézek ki annak.
Este nagy sederintés lesz!
Írta 2009. február 20. - 15:45

Találtam egy ilyet a Pécsi Ets Café-ról.
Már sejtem, hogy hol lehet, de nem tudom biztosra...
Megöl a kíváncsiság...
...aki keres talál.... A kívácsiságtól elõször öreg leszel, de hamar.
Írta 2009. február 20. - 15:44

ott lesz
sziránósok csinálják igényes belül,tök modenr,nagy nagy ruhatár,nincs bent büdös meg meleg,megy az elszivás rendsen és kurvajó árak vannak!
szal no para jóó lesz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 20. - 15:44

Írta 2009. február 20. - 15:41

Már sejtem, hogy hol lehet, de nem tudom biztosra...
Megöl a kíváncsiság...
Írta 2009. február 20. - 15:21

Okkés Tiburon, köszönöm, bizakodó vagyok:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. február 20. - 15:20

eszek!
De az nem a Római szint, és nem is az a neve.
Írta 2009. február 20. - 15:20

Hol az izéban van ez az Pécsi Est Café? Végigjártam a Kereskedõk Házát, de bazz se egy felirat, se egy pici tábla, semmi. A Római szinten van, annyit tudtam eddig, de ott csak egy kis borozó van, meg Intim Shop
Illetve kívül van egy felirat, hogy Pécsi Est, 3. emelet, de gondolom az a Pécsi Est szerkesztõsége...
Hát nem tudod?? Sztem mi voltunk ott 1x 2x karajokizni Mesivel... nem az a ott a sarkon kívül az OTP-vel szemben? Mellette megy le 1 kacskaringós kis lépcsõsor. De az kicsi helység nagyon.
Magoo: ez lett a selyemmajomból?:-)
Írta 2009. február 20. - 15:14

Írta 2009. február 20. - 15:04

Illetve kívül van egy felirat, hogy Pécsi Est, 3. emelet, de gondolom az a Pécsi Est szerkesztõsége...
Írta 2009. február 20. - 13:54

vidd fel a Greguriczhoz aa darázs dülöbe, megcsinálja. nekem dahasztógéphez hegesztett alu keverõkart a semmibõl
ronda lesz és finom:_ )
Ismét szakbarbár:-))))))))
NShos--ott tartok, hogy határozott, célzott ütésre megjavul, viszont u.u. el is lehet rontani:-) Ne aggódj! :-)
Írta 2009. február 20. - 13:38

Áh, alattam nem bírná repedten
A Crux-ot is városban rpesztettem meg
Azt kéne meghegesztetni. Vagy valami hasonló vázat szerezni...
vidd fel a Greguriczhoz aa darázs dülöbe, megcsinálja. nekem dahasztógéphez hegesztett alu keverõkart a semmibõl
ronda lesz és finom:_ )
Írta 2009. február 20. - 12:36

A Crux-ot is városban rpesztettem meg

Azt kéne meghegesztetni. Vagy valami hasonló vázat szerezni...
Írta 2009. február 20. - 12:31

azt hittem már rég nincs meg!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. február 20. - 12:19

Ez meg tetszik:
http://dirtmag.co.uk...rt-1234588.html
beszarás mit mûvelnek azokkal a gépekkel! ráadásul a vázak mérete is jó nagynak tûnik. derék.
Én erõsen gondolkozom egy singlespeed bringán. A Pedálban lenne is hozzá jó csúszópapucsos Author váz. De az meg sok pénz. Annyit nem akarok költeni.
Márpedig a PEN-re kell egy bulibajárós bringa...
px-et elviheted, csak itt porosodik. városban bírni fogja repedten is.
Írta 2009. február 20. - 12:16

Márpedig a PEN-re kell egy bulibajárós bringa...
Márió:
De az nem fixi volt, nem? Meg azon a kormány volt gáz.
Írta 2009. február 20. - 12:12

jó ez a fixes téma..jakabhegyrõl lefelé már annyira nem jó..Ákos szülinapon borultam is az árkoba párszor