Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem tudom...csak annyit amit irtam..
de már hármank leszünk redneck magyarok :D
szal no para

nem egyáltalán nem megyek oda..

LL cool pedig jó odabujos fülbeluhegõs. :)

de utána lépcsõház kcsmatura oda vissza...jó lesz ;)
csak nem akarok itthon ülni

Kissssós tegnap ingebe :) legkomolyabb!!

ja mégegy:
Sziasztok!

Elkezdtük az elõvételi jegyek árusítását a Traffic Light Party 2. bulijára, 1000HUF-os egységáron!

A bulit ugye nem felejtettétek, hogy 2009.március 7-én, szombaton lesz a Dante Caféban.

Jegyek kaphatók:
- Dante Caféban
- PTE KTK szolgi centerben
- PTE ÁOK angol szolgáltató irodában
- esetleg nálam;) ha szólsz elõre, mennyi kell (30-771-5367, ToTó)

Fellépõk mégegyszer:
-Halott pénz és Szlikk (fankadeli menedzseli õket)
-SPEAK the hungarian rapper (youtube tette híressé, szerintünk vicces)
- aztán DJ FIRPO hajnalig

Lesz még:
- nõnapi meglepetés csak csajoknak
- tárgynyeremény a 7store jóvoltából
- TLP koktélok 490Ft-ért
- és a lényeg sok csaj és pasi, mert ugye ismerkedni is lehet ha az ajtóban kapott matrica mondjuk zöldet mutat.

további infók, linkek, képek, videók az elõzõ és a mostani buliról:
http://www.leo.hu/pecs

ma:
Február 21-én (szombaton) a reggae klub vendége az
Irie Maffia Soundsystem lesz!
Warm up: Foka, Acidbwoy

Helyszin: Kino Café (Pécs, Hungária u. - Uránia Mozi)
Kezdés: 22.00
Beugró: 1000 HUF
Korai érkezés javasolt!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hali, emberek... ki szereti az Actimelt? Komolyan van "pár" darab... szóljatok, viszem :) Ja, epres. Március 19ig jó :) De komolyan...

Este meg mi lesz ez a Potés cucc? Angolul kell hihetetlen jófejnek lennem?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most mi a szitu?
Csak nem bulizol ott ahol õ, vagy egyáltalán nem mész oda, ahol õ van? :)

POTE annyire nem csábít.
Ahhoz nagyon sokat kell innom, hogy külföldiül eltársalogjak.
De akkor meg már vészesen nézek ki.
Szal akkor már a csajnak is nagyon vészesen kell kinézie.
Ez meg egy lefele ívelõ spirálhoz vezet. :P

Szorítsatok a szerelnõnek, hogy még ma befejezze!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én már modntam

nekem trafik nem mert zsuzs ott lesz..szal oda nem emgeyk
este megézzük a potés cuccot,aztán vagy lépcsõház vagy nem tudom..
risa AW eddig az ember

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, boccs mindenkitõl, Kíra nem volt 100-as, korán vacsiztunk, aztán gondoltuk döglés az este elõtt.
De full bealudt...
Sajnálja/juk nagyon!
Majd valami pótlás! ;)

Most meg én is már rég a kutyákokkal túráznék, de itt kell lenni a mosogépszerelõvel és gõze sincs, hogy mikor végez.
Faszkivan.

Félve kérdezem, de este cisnáltok valamit?
7-kor lesz anyumnak névnapi vacsorája, de utána ha van jó terv...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez sem rosz..

én lábadoozk még,meg rápihenek az estére:)

Zajló jégtáblák vagyunk a dekadens luxus és a züllött szexualitás tengerén...

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ja ja ja!

Jó volt az este,neg a hamburgerezés is hajnalban!
Nekem már lefekvés elõtt jött a téglás ember,de kompenzáltam 2 Advill ultrával!

Na már most:Megint egy sör van a kezemben!Sül a csirkecomb,és éhes is vagyok!

Délután nem megyümk el picit sétálgatni a hegyoldalba???

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tomni alkotott,de mentünk volna utánatok és kb f3 kor már a személyzet sem volt ott...én meg pattogtam hogy tarfikbo lmenjünk oda...faszom de ég a pofám...bocs srácok..

este Risával megyünk ide:

The English & German Programme Student Council (EGSC) cordially invites you to International Evening on Saturday, February 21st in the aula. This prestigious event will begin at 18.00 and end around 22.00.

International Evening is an event that celebrates the diversity of the student population represented within the medical faculty of the University of Pécs. This year’s event will be especially remarkable as students will proudly present palate pleasing dishes which capture the essence of their homeland.

I am especially delighted to inform you that ambassadors and diplomats will be in attendance to share in this celebrated event. Throughout the evening assorted pictures from these countries will be projected, and some daring students may even entertain us with traditional performances.

What: Free After Party. A closed party exclusively for IE09 guests. Wrist bands will be given to everyone at IE09.

Where: Lépcsõház Cafe (Rákóczi u. 65-67) Taxis will be waiting for you at school.

When: Following International Evening 2009.

ha van kedv gyertek,igaz egész korán lesz de szerintem jó móka :)

ja és nem a téglás bácsi volt,hanem valami ytongos kamion :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
csá gringók

1-2óra fele torony? he? asszem elmúlt a hígfosásom is mindenféle gyomorfájdalmammal együtt :)

Tomi lol. lámpástopikban is :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
voltam kinoban, 4 éve nem éreztem ezt a szitut másnap, hogy ömlik belölem a kocsmaszag.. hangosítás csapnivaló volt, de azért így is jól sikerült.
fish , azt hiszem ez már a last phase.. eddig csakcsak ki lehetett bogarászni hogy mit askarsz, na de ez über.: )
tomy no comment.: )
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez a beszéd baszájba,,,

sziránó jo volt ahoz képesz hogy egy arab fasz elönötze a kabátom..de nekem adta az ájonját:D

sal jó volt,azrét egégé degict got hogy elejtttem egy martinit megy egy kalinkát...:D
honlap ratjtam meg risáh nüvü lakrt jönni a bálba?!

Tomibazz..mntha én modta vaom...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jeah, az orfûi pecáshétvégére hamarosan lehet venni jegyet. Jóhogy veszek sátorosat! Aztán kiscsjokat csalogatok a sátorba. bekábítom õket csilisbabbal, aztán magamévá teszem a lelküket! Háháháháháháháháhá!
És a telefonjukba beírom a számomat, hogy örök életükre basszam a csõrüket.
Hogy a faszba lehetett berúgni KISÜVEGES sörtõl???

Jah, és holnap 5 után félelem és rettegés a város kelet-nyugati tengelyén. A kék-narancssárga kerékpáros hülyegyerek mindenen átmegy! Dugjátok el a húgotokat, vagy a frissen vett söröspakkot, netán a 3 deci körtét, amit az esti krimihez vettél. Forrasztok majd kábelt, hogy a városházát is fényesség járja be, ne csak ez a sötét középkor. Megcsikorgatom a fékeket a meki elõtt, hogy a purdék a zsacskóval érezzék az élet értelmét.
Aztán a Felsõvámházban a kurvás lokálok elõtt eleresztek egy-egy csöndes kurvaanyátokat, nehogymár neki jó legyen akik mindig baszással keresik a pénzüket. A gyárvárosi géjklub elõtt majd csendben megyek, nehogy a sok önjelölt tányérsapkás a falusi emberekbõl valaki épp rám izguljon be.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fuh geciiiiik!
Ez a vén faszi tud valamit!
Jó kis koncertet dobtak össze a Wolfgang-ék. Minden második zenekari tag Wolfgang volt :D
Ja, és olyan csajok voltak, hogy féltem tõlük. 4en, mintha a Sex és New York-ból léptek volna ki. Hát azok nagyobb sérüléseket okoztak volna nekem két hét alatt, mint...
Áh, na mindegy. Csak kis üveges sör volt, de így is sokat megittam. Mondjuk furcsa volt, hogy csak a fõnökömmel ittam. Senki más ismerõs nem volt.
Aztán hazagyalogoltam. Lelkiztem magamnak meg ilyenek. Magamat még egész jól megértem...
Amúgy minden hülyeség!!!

Jah, és hiába a gecijó szellõzés, minden cuccom geci bagószagú.
Mondjuk kb. 5 ember bagózott a koncert kozelében. És minden ilyen gecipöcs okostojás fejû volt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Patyó videója itt is :)

http://autofilia.blo..._baby_mit_video

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Nekem lassan pizsirakéta, mert 2x szo-vas egész napos, az agy jobb oldalát felébresztõ rajztanfolyam lesz, az is kell!

"A bal agyféltelke racionális gondolkodása alapján egyértelmûvé válik kialakított hitünk arról, hogy képtelenek vagyunk rajzolni. A rajzolás mûvészete viszont a jobb agyfélteke feladata. Ennek a négy napos rajzolásnak az a lényege, hogy képesek legyünk elérni, hogy a bal agyfélteke racionalitása ne gátolja meg a jobbagyfélteke kerativitását. Ezért olyan technikai feladatokat kapnak a hallgatók, ami rajzolásnak tûnik ugyan, de mégis azt a célt szolgálja, hogy a bal agyfélteke ne gátolja müködésében a jobb agyféltekét. Mivel az emberiség több, mint 95 %-a bal agyféltekés dominanciával bír, a programon résztvevõ emberek racionalitásuk hatalmával kerülnek szembe."

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Látom B'indenki piálni ment vagy már rég beállt mint a gerely és csápol valahol ricsére!

Az öreg bárzongorista csóka prod.jára kíváncsi vagyok, majd valaki meséljen h. jobb-e mint a Korda Gyurka!!!
A linkelt videója engem nem gyõzött meg annyira, ezzel a fúziós zenével meg amúgy is könnyû melléfogni, mert születik valami újszerû, de ha nem túl átütõ, akkor meg miért is keverni azt ami különjó?
Engem jobban vonzott volna egy bárzongora+ének ülõs-beszélgetõs-piálós feel good buli, aztán külön hajnalig vmi electronic pl Dj Umek (SLO) garantáltan felszentelné és szétszedné a helyet!

Nesztek Guru, ha már Jazzy est van! Jók a szövegei, semmi uszító,Thug-life, money bitch stílus csak nyugisan, bölcsen :D

Elõre, http://www.youtube.com/watch?v=62qsYOllJoc&feature=related
Kettõ,
Hátra,
Négy, http://www.youtube.com/watch?v=S0thz4LD6UY

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Magoo: gyönyörû. aki akarja így is megtlálja a módját, hogy megnézze. de ne akard. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
round ass címszó
meg egy kis jazzy stuff
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te Magoo, egyre szarabbul linkelsz! :D

Most: "http://"

Lefostad a Ctrl-t?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem az az a6 benyásba kéne. 3.2 jó is lesz.

még hogy nem linkelek pinát :D

Lefostad a Ctrl-t?

lol.

jó lett az, csak nem azt linkeltem amit akartam és amíg módosítottam nem mûködött, mert elõbb gyorsan kitöröltem nehogy meglássátok :D

egyébként meg azért nem linkelek annyit, mer ahonnan én szoktam, arra mindig a fõoldal jön be nektek, így csak beilleszteni tudom, az meg elvisz egy csomó helyet.