Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
igazság szerint leszarom.
De ennyi erõvel bármikor odaállhat a rendõr egy keresztezõdésbe. Az esetek többségébe elengedem a gyalogost. Most viszont közel távol nem volt hozzám autó. 5 másodpercnyire tartottam volna fel a gyalogot. Nem úgy mint reggel a kocsi sor, amikor 5percet ácsorogsz.
De mindent el kell kezdeni egyszer. ;)

Meg ilyenkor úgy megkérdezném a gyalogost, hogy mit szól a dologhoz..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

. Beérek a keresztezõdésbe, észreveszem gyalogost a járda szélén (a lámpák álltal keltett fényerdõk sûrûjében), hajszálnyit rálépek a fékre, konstatálom, hogy nem indul el, nyugiba megyek tovább.

Ha a zebra szélén állt, akkor meg kellett volna állnod. Ha mondjuk fél méterre a zebrától, akkor az még nem ráutaló magatartás.
Az olyan gyalogos, akiben van egy kicsi kis túlélési ösztön, az nem fog lelépni addig amíg a kocsi meg nem állt. Szóval elbasztad ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Na üzenem a rendõrõknek, hogy benyalhatnak az ánúszomig.

Pécs-Konzum sarka, nagy rendõrlámpa. ~fél órával ezelött.

Körforgalom felöl hatolok a felüljáró irányába, kényelmes 40-50el.
Lámpa sárgán villog, ugye én vagyok a fõúton, elnézek jobbra hohó, ott áll egy rendõrutó is a keresztezõdésbe. Na de hát neki attól nincs elsõbbsége. Beérek a keresztezõdésbe, észreveszem gyalogost a járda szélén (a lámpák álltal keltett fényerdõk sûrûjében), hajszálnyit rálépek a fékre, konstatálom, hogy nem indul el, nyugiba megyek tovább. Rendõr elkezd vijjogni mögöttem, na mondom kapm a fejmosást. Félreállok, hevesen kipattana fiatal rendõr.
"látta a gyalogost a járda szélén?"
"Láttam, hogy nem indul el, de maga is láthatta ahogy felvillant a féklámpám. Álltam volna meg a keresztezõdés közepén?"
"A zebrát mindig úgy kell megközelíteni, hogy... blablabla"

Hol van ahoz a közlekedési kultúránk, hogy bevezessék ezt a szabályt? Megálltam volna, fél percig mosolygunk egymásra a gyalogossal, mire leesik neki mi a szitu. De oké. rendben mondjuk hibáztam.
20ropi. éljen éljen. de ennyire?
Mégegyszer elmegy mellettem egy rendõrautó a városban ~100al villyogó nélkül, vagy nem indexel, vagy alármi fatyom. Úgy feljelentem az összeset, hogy beszarik.

vigyázni a zebráknál srácok.
Utána felüljáróra menet meg is futtattam a parasztot, aki nem zebránál ment át...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hozétól! :D

Mondjuk az enyémhez kell szerszám...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Holnap megnézzem neked az akksit+töltõt a Kereskedõk házában?
Mondjuk töltõt azt tudnék is adni, mert 2 nekem nem kell...
Vagy a Széchenyi-vel szemben a mûszaki boltban.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
milyen gumi jézus?

átütõs kerék királyság, az +10mp meg tényleg túró. ráadásul fox és rs féle tengelyhez még szerszám se kell.

na, megvan a pilács :) akksit, töltõt honnan érdemes szerezni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
HS7 mikor lesz?
Tõlem megnézhetjük holnap ezt az Est helyet. ;)
Bár ez a fehér kalapos fószer nem tûnik best of-nak.

Most viszont zombuli kéne már!
Rühellek korán kelni.
Hopp, remélem nem lesz para a hajnalban indulással és az esti bulival.
Mert nem szokták szeretni egymást.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Uh, ez a Louie Austen ez gecinagy. Nálam 26 évvel idõsebb, aztán hogy nyomja már...
A legutolsó albumát itt meg lehet hallgatni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
örök klaszik

még mielõtt p diddy vagy diddy puff vagymi lett
http://www.youtube.com/watch?v=_TlKEQ2nIyo

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háát kb 2xnagyobb mint trafik,szal egész jó meg van egy elõ tér is
meg nagy nagy ruhatár!!

honlap vagy szombaton lesz kollektiv?!

bazz ti láttatok már Gumi Jézust?! pöcse van:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, HS7-et tudom, arra tuti megyek.
De mekkora hely ez amúgy?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
simán..kedden ott voltunk..jóó
meg lesz HS7 is

jjaja tudom melyik ez..
nekem ez is bejövõs
régi Hõsök :

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Heh, megvolt életem elsõ átütõtengelyes gumicseréje.
De ez lófasz. Nem is értem miért nem ilyen az összes. Talán 10mp-re tovább tart, mint a gyorszáras...
És most gecijól fog az elsõ fékem. Jót tett neki a Bükk :D

Holnap lesz a Pécsi Est Café megnyitó partyja, vagymi. Legalábbis az elsõ koncert.
Azon gyötröm maga, hogy el kéne menni. 10kor kezdõdik, de elõtte esti tekerés is kell...
Bemenni izomszaggal?
Amúgy Louie Austen lesz.
Például ilyen zene
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lesz hétvéégn!!

csak ne trafik... :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

ha már témánál vagyunk, szerintetek ez valós? (csak az nézze akinek bírja a gyomra)

Hát fasztudja, hogy mennyire valós. Ezen már régebben is gondolkoztam.
Lehet, hogy a szer valami bélfal leválást okoz, aztán az csusszan ki. Most nem olvasom újra végig a DrNatura-s okoságokat, de asszem sehol sincs megemlítve, hogy laborban megvizsgálták volna ezeket, hogy milyen eredetûek.

Na mindegy, most fogok egy sört, imbuszt, gumileszedõt, és kicserélem az elsõ gumit.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Haza értem!
Mondjuk 9-ig sima. ;)
Aztán azért már be kéne zombulnom, mert hajnalban indulok Sz.helyre...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo vazze, ezek a szomáliai fosós sztorik, miket bírsz te összeenni hogy ez van?

gõzöm sincs mitõl van. tegnap túrógombócot ettem meg estére pár szenyát, szal semmi durvát. aztán éjjel kapaszkodtam a deszkába... de ma ebédre megkockáztattam egy kevés csilis zöldbabot (gondoltam otthon nagy baj nem érhet) és eddig még nem akart kijönni. szal lehet csak ennyi volt.

viszont a genyó selyemmajom rendesen telibefosta a fürdõszoba egyik sarkát.

ha már témánál vagyunk, szerintetek ez valós? (csak az nézze akinek bírja a gyomra)

http://puruttya.blog...gato#more942840

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
na ez az! Hétvége hogy lesz? Merre megyünk inni? :D party az legyen!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na hétvége hogy lesz?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szombaton is csilisbabot fõzünk, szóval érted...

De most végre 7 elõtt hazamegyek, és felszerelem a zsírúj Mobstert elõre. Faszom tudja, hogy jó lesz-e, de Space-t nem akartam, meg 2.7-es Highrollert se. Ez csak 2.5-ös :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök