csuhajj micsoda víkend!
szombaton a lájtos másnaposság örömére elindultam bringázni. átcsapattam a páfrány utca mögötti síneken, majd balra fel a felüljáróra és onnan végig a megyeri meg a nagy imrén, nevkó, fema. onnan vissza siklósin a mol kútig, aztán jobbra és nagyárpádon át egészen kimentem mislenybe. ott felhívtam gergõt, akik fát vágtak az udvarukon, gondoltam, ha már ott vagyok besegítek. 3-4 óra kemény melót csak a gulyásleves meg a túrós csusza kedvéért szakítottuk meg. durva volt kigyökerezni, legallyazni meg úgy végülis a rönkök kerítés mellé pakolásáig mindent megcsinálni. aztán már üszög felé mentem haza. a mohácsi útról elkanyarodtam a tüskésrétire, majd a siklósin felkúsztam a verseny utcáig, azon végig és még a közraktár, aztán ahogy/ahol elindultam vissza a páfrányon át. kurva zsír nap volt. ja este megcsúszorr richárd-napoztunk, de mindenki el volt pilledve kicsit.
vasárnap sem bírtam magammal, tepertem jobbra-balra a városban. megvettem a istenhátamögött kényelmetlen lemezét meg a tökéletlen idõket dvd-n 295(!!!!!!!) forintért. délután meg szintén gergõvel meg csajával meg bullsszal kimentünk kocsival orfûre és egy nem túl népszerûnek tûnõ tûzrakóhelyen szalonnáztunk/hagymáztunk/paprikáztunk estébé. de ez sem csinált ki annyira, hogy utána még úgy jó füstszagúan elhúzzak a belvárosba csapatni még kicsit
legzsírabb hétvége hónapok óta!!!