2-3 körül
KKok látod, megin te vagy a elsõ videon végig. kezdem azt hinni hogy ezért mész másodiknak!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Tomi ideiglenesen tudja használni a netem, ha van wifi a gépén!
Tegnap bukót törtemén vagyok a negyedik idén a csapatba! De legalább belém szeretett a kutyám, azt hiszi a sebeim szagára, hogy "tüzelek" . Hallott már valaki ilyet?
A Tomi ideiglenesen tudja használni a netem, ha van wifi a gépén!
Tegnap bukót törtemén vagyok a negyedik idén a csapatba! De legalább belém szeretett a kutyám, azt hiszi a sebeim szagára, hogy "tüzelek" . Hallott már valaki ilyet?
na. Tomi elköltöztetve, most már csak 9,6km-re lakik tõlünk.
ja és lehet telefosni a fórumot, mert még nincs netje, úgyhogy had kezdje a reggelt jó sok visszaolvasással a melóhelyen
Már kívánom a tekerést. Ez a meleg kihozza belõlem a köcsög olasz országútist. Cafe latte, panini, meg egy jó kiadós tekerés:).
És utána beletúrnám a fejem a medvehagymatengerbe, és betolnék egy kulacs hideg forrásvizet Melegmányban...
én meg arra, hogy a nem kevés súlyfeleslegem csak kurvajó stílus kompenzálhatja
A maribori téma a komlói bagázst is érdekelné.
Az utazással kapcsolatosan egy fontos dolog. A pálymatrica. Gondolom nem mellékutakon akartok kikommandózni oda, ezért a fizetõs autóúton mennétek. Oda kell a matrica. Csak fél vagy egy éves van. Vettünk mi is decemberben és háromszor voltam is kint vele, de nem ragasztottuk fel, hogy másnak is oda tudjam adni. Aztán most márciusban egy haveromnak odaadtam, aki szintén nem túl feltûnõen (celluxal) ragasztotta csak fel. Õ rába..ott, mert félreállították és hiába volt matrica meg blokk minden, a bünti 150 juró!! Azaz 45 ezer Ft!!
A féléves matrica 35 euró. Tanulság: érdemes megvenni és felrakni rendesen!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Arra gondoltam, hogy aki szép folyékony stílusban teker, annak gondolom kevesebbet akad le a kereke.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
akkó kurva jó stílusom lehet