Ui:
Aldis cuccok még 3 edzést is kibírnak...
Szabad levegőn szárítás fontos...
mozsafsik módosította - 2014. május 29. - 23:04
mozsafsik módosította - 2014. május 29. - 23:04
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
na jeletnem a gatya jól vizsgázott
holnap valaki csatlakozik egy nappali - oshee féle finom elektronikára, szoba záróbuli, majd amper herbaliser csáveszre? sajnos Zefil féle 20 év hiphop kimarad tarafikba attól tartok...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Mettyúval mentünk egyet. hát.. vagy ő lett nagyon erős, vagy én gyöngültem el az elmúlt ~másfél hónapban, de fölfelé kurvára szarul ment, még magamhoz képest is. találkoztunk egy AzonosítatlanRepülőTárggyal is, aki fölvetette az éjszakai lámpásdit.
Mettyú mindig geci erős
Amúgy ja, lassan lehetne egy iccakait menni. Mondjuk amióta ide költöztem az erdő közelébe, még egyszer se mentem innen nem munkába bringával. Szégyeljem magam!
De éljük túl ezt a májust, aztán lehet mindent!
tengap outisokkal voltam, lapisig..hát nem esett jól, pedig állítólag ők öcsifokozatot mentek..
vettem egy nike futós gatyát, kívül sima nadrág,belül cicanacival, hát kíváncsi vagyok milyen lesz.. az under armor felsőben nagyon csalódtam..kb 15 perc kbellezés után büdsödik, pedig nem vagyok izzadós, a többi nike-hh felsők van hogy ha kiterítem 3 edzés elbírnak anélkül hogy szaga legyen....... nem tudom mire a nagy hype, de nekem nagy csalódás
ja és L-es Katonabogaras nem hordott pólóm cserélném M-re
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Mettyúval mentünk egyet. hát.. vagy ő lett nagyon erős, vagy én gyöngültem el az elmúlt ~másfél hónapban, de fölfelé kurvára szarul ment, még magamhoz képest is. találkoztunk egy AzonosítatlanRepülőTárggyal is, aki fölvetette az éjszakai lámpásdit.
linkeld be, majd terjed gerilla módban
ma néztem, nem is tudom miért kocsival járok az új melóhelyre?!
16 oda 16 vissza.. nem olyan sok az.
holnaptól bringa to work
télen irtam egy cikket, fotókkal a kitermelésről stb..érdekes hogy sehol nem jelent meg
http://www.hasznalta...4motion-7440495 hát 23 m sem biztos hogy ilyet vennék..baszki azért ez erős kicsit
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Vannak még csodák. Csodabogarak összes epizód torrent 5,5giga; lejön 99% úgy, mint az istennyila és ott megakad. 15 napot vártam arra a kábé 100 kbájtra, ami még hátra volt. Nyeljen tüzes frizbíz az a geci leech, aki kilépett 99-nél... Végül 15,5 lett az arányom vele.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
publicisztika az élet.
de mondtam hogy bacont ne rakjá bele.
(paulo coelho)
Mariborozni nekem június második fele lenne zsírságosságos!
Szerintem közülünk senki nem hunyászkodik meg, ha bringázásról van szó, de a sok szócséplés mindig fölösleges (volt). Aki nem akarja megérteni-elfogadni (Biokomos futós főnök, sötétzöldek stb), annak a torkán erőszakkal sem fog menni, a bringázást nem ismerő "Átlag Laci" meg úgyis azt hiszi el, amit a TV-be, meg a neten mond/ír neki a tiszteletre méltó, igazmondó, pártatlan Mr. Pulitzer.
Bringázzunk! Videózzunk! Nézzük! De ne keressük a fentiekkel konfliktust! Tudod, Hülyével vitázni...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Nyilván nem a kis városi háziújságra gondoltam a hasonlattal.
Egyelőre a hatóság az hatóság, senkit nem az igazságod érdekel / fog érdekelni.
Jólvan, nem okoskodok itt.
Zap módosította - 2014. május 28. - 16:01
Aktuális civil
milyen rotweiler? milyen cikk? milyen video?
hol maradtam le?
maribor kéne, csak megint elkezdtem dolgozni egy pizzériában, keddi szabadnapokkal fákken
Számomra mindig múkás, amikor egy friss hús ezzel a hozzáállással és lelkesedéssel indul neki ugyan annak a harcnak...
De nyílvános videó fölös problémaforrás. Ez tény. És ennek megfelelően kéne kezelni.
Kicsit last minute, de hem megyünk hétvégén Mariborba?!?!?!?!?!?!?!
Jó lenne csapatni egyet!!!
Ja és szeretnék panaszt tenni, nagyon kevés a linkelt csaj és bringa!
kölyök8 módosította - 2014. május 28. - 09:18
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Veszett Rotweiler? Évi egy, kattintásvadász, túlzó cikk miatt? A kommenteket olvasva, azért megnyugtató hogy az olvasók álláspontja nem feltétlenül egyezik a cikkíróéval.
A hasonlatod éppen úgy túlzónak érzem, mint ezeket a cikkeket.
Meghunyászkodás és a veszett Rotweiler ingerlésének mellőzése között én látok némi különbséget...
A sajtós ötlet jó ötlet, én is mindig írok nekik,
Lassan azért alakul ez, sokan bringáznak: egyre többen.
Én nem akarok azért meghunyászkodni senki előtt, mert mtb-ozok.
Aktuális civil
hát ma kurvajót természetkárosítottam
bálicsi- bárány na ój ott toltam-lapis- remete-bmx végig hajtós tekerős..de este nem lesz kbell-trx
szemét módon ráérek ,ha tudtok valami melót ne titkoljátok plíz
Mostan írtuk le pont, hogy mi a jelenlegi helyzet. Lehet biciklizni a Mecseken, a tájvédelmi övezeteket kivéve. Turistaúton csak akkor, ha jelölve van, hogy ott mehetsz kerékpárral is. (ilyen nagyon kevés van)
Nagyon érik a fejemben egy kis magánkampány... sajtóbeadvány, olvasói levél. Objektívan leírni a másik oldal álláspontját. Hogyan lehetetlenítik el a sportot, mi lehetne a megoldás, mi a jelenlegi helyzet, mitől élhetetlen ez. Lehet, csukott ajtókra találok. Egy próbát megér. Ha valaki partnernek érzi magát, egyezkedhetünk. Jó ötletek mindig jól jönnek.
Én nem akarok azért meghunyászkodni senki előtt, mert mtb-ozok.
de most nem úgy van egy ideje, hogy szabad már biciklizni a Mecseken?
Ráadásul gecikönnyen kereshető.
Név meg hely nélkül is látjuk, hogy mekkora béna vagy.
![]()
Igazad van. Nem könnyítem meg a dolgukat. Az illetékesek úgy is kitalálják a helyszínt, aki meg nem járt még arra, az valószínűleg csak fröcsögni akar, soha sem zavarták az erdőben biciklisek.