Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Se tekerni se amperba nem megye es szegedre se!:) helyette nyomunk egy balatoni lagzilajcsi haddelhadot!:o
Nyomjatok pupakok! A soroket megkostolnam tarsasagilag!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Utólag is boldog Zapot! 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

igen amperba

nekem a tekersz max egy torony tettye, mert hétfőre prezentáli kell a közgázon szakmai bizottság előtt, a fenntartható markeing témakörben, az informatika-mobilkommunikációs túlfogyasztásból.. persze ez most esett le du, hogy ez hétfőn lesz :D

az amperba már NAGYON elmennék. és söröket is innék. és stb.. ehelyett buszozok ebben az elbszott közlekedési hálóban 18.10-től 22.15-ig(!!!) egy akkora távon, amit autóval két és fél óra alatt le lehet nyomni. gyökérség az egész. sebaj, holnap szénhidrát napot tartok és teletömöm magam karamellizáltdiós kürtőskaláccsal. 

sulis témához:

http://d24w6bsrhbeh9...v0qe0E_460s.jpg

szerintem óriási:)

mof módosította - 2014. május 24. - 00:03

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

igen amperba

nekem a tekersz max egy torony tettye, mert hétfőre prezentáli kell a közgázon szakmai bizottság előtt, a fenntartható markeing témakörben, az informatika-mobilkommunikációs túlfogyasztásból.. persze ez most esett le du, hogy ez hétfőn lesz :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

tekercs kurvanagyon jó volt! patakmedret annyira átrendezte a múlt heti Yvette, hogy újra kell tanulni! nagyon állat lehetett, kb folyóvá duzzadhatott a nyomokból ítélve. vágottpusztán is látszanak a nyomok, de elég jól felszáradt ott is.

én azokat a söröket a már majdnem végig ittam, (a gyümölcsöseket kivéve) mivel gyakorlatilag minden héten ott iszunk. és tényleg nagyon jók.

holnapi tekercs nekem csak délelőtt. du meg esni is fog elvileg.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ja, és holnap lesz valami FPT is, nem? De megint olyan vasárnapom lesz, hogy nem alhatok délig, szóval nemtom.

Meg a múlt hétvége is súlyos volt. Most csak nagyon lazán kéne valamit kimozdulni...

• albertfish kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Szerintem nézzed meg már délután, mert akkor kevesen vannak, és a sörök kibaszott jók! Mondjuk nem lehet abbahagyni, mert mindig van olyan amit még megkóstolnál. De célszerű pohárral inni, és akkor kicsit később dőlsz be az asztal alá :D

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

hétvégére valami komolyabb bringa? orfű vagy ilyesmi?

vagy szombat város? megnézem már ezeket az ízes söröket..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Én most inkább munka után benézek a sörfesztre inni 2-3 sört, aztán jóvan. Ma amúgy is gyalog jöttem, mert ahhoz volt kedvem. De a Szőlő utcán legyalogolni is jó dolog. Szép város ez a Pécs ;)

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

vikingek!

akit érdekel, annak 17:45kor lapis vagy 17:00 tettye! onnan nyomunk egy vágottpuszta-patakmeder témát.

+1 szavazat a pálinkára!

18.10-kor indul a buszom a kibasz.ott alföldre, hogy aztán jól megetethessem a külhoni népeket a kajak-kenu vk-n. akinek van ingerenciája, kérjen egy cimeteset. de elfelezni nem fogom és mindegyik friss, nem kell a sütőből kérni.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

vikingek!

akit érdekel, annak 17:45kor lapis vagy 17:00 tettye! onnan nyomunk egy vágottpuszta-patakmeder témát.

+1 szavazat a pálinkára!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

A kurva életbe, hogy teljes szívemből, májamból, gyomromból rühellem a pálinkát! És a kurva picsába, hogy fizetőeszköz lett belőle! Mint oly sokszor, most is szerelő fejezte ki vele a háláját, de ha azt mondaná, hogy tessék hoztam páleszt, köszi a segítséget, akkor simán mondanám, hogy bocs, de képtelen vagyok lenyelni. De mindegyik úgy adja át, mint valami kibaszott excaliburt, az elsőszülött szűzlányát, olyan keresztapásan visszautasíthatatlan ajánlat  :angry:

Gyakorlatilag eladó.

PUNCI VAGY.

:D 

• albertfish, Magoo, bucibeka és 1 további fórumtag kedveli ezt

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

A kurva életbe, hogy teljes szívemből, májamból, gyomromból rühellem a pálinkát! És a kurva picsába, hogy fizetőeszköz lett belőle! Mint oly sokszor, most is szerelő fejezte ki vele a háláját, de ha azt mondaná, hogy tessék hoztam páleszt, köszi a segítséget, akkor simán mondanám, hogy bocs, de képtelen vagyok lenyelni. De mindegyik úgy adja át, mint valami kibaszott excaliburt, az elsőszülött szűzlányát, olyan keresztapásan visszautasíthatatlan ajánlat  :angry:

Gyakorlatilag eladó.

• dhog kedveli ezt

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ez konkrétan az, igényesen felújítva
www.retrobike.co.uk/forum/viewtopic.php?f=21&t=187665

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ránézésre egy forgáspontos. Mondjuk az első háromszög nagyon hasonlít arra a Giant ATX vázra, amivel a régi videókban ugráltak. Csak annak a háromszög belsejében volt a rugóstag. De ennek is olyan vékony az alsó vázcsöve, és a többi meg böszme vastag. De a rugóstag környékéről is beugrik valami váz, de nemtom mi.

De Pinkbike-on írta valaki, hogy Rotec DH. Na az tökugyanez volt.

HPIM2222.jpg

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
És ez milyen forgásrendszer? Van benne vmi okosság, ami nem látszik? Mer így elég fosnak tűnik

Magoo módosította - 2014. május 23. - 07:15

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

10380771_10152823553268906_2087768019826

nagylevegőőő...

I don't care how it pedals

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Boldog Zapatság!;)
https://www.google.h...45437;1680;1050

Napkin 001 módosította - 2014. május 22. - 22:46

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Hepi Zap!

Itt meg megint behányt a klíma, be kellett indítani ezt a turbinát!
http://i60.tinypic.com/aopa82.jpg

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Boldogság innét is Zapata Espinosának!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.