Nyomjatok pupakok! A soroket megkostolnam tarsasagilag!
Utólag is boldog Zapot!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
igen amperba
nekem a tekersz max egy torony tettye, mert hétfőre prezentáli kell a közgázon szakmai bizottság előtt, a fenntartható markeing témakörben, az informatika-mobilkommunikációs túlfogyasztásból.. persze ez most esett le du, hogy ez hétfőn lesz
az amperba már NAGYON elmennék. és söröket is innék. és stb.. ehelyett buszozok ebben az elbszott közlekedési hálóban 18.10-től 22.15-ig(!!!) egy akkora távon, amit autóval két és fél óra alatt le lehet nyomni. gyökérség az egész. sebaj, holnap szénhidrát napot tartok és teletömöm magam karamellizáltdiós kürtőskaláccsal.
sulis témához:
http://d24w6bsrhbeh9...v0qe0E_460s.jpg
szerintem óriási:)
mof módosította - 2014. május 24. - 00:03
igen amperba
nekem a tekersz max egy torony tettye, mert hétfőre prezentáli kell a közgázon szakmai bizottság előtt, a fenntartható markeing témakörben, az informatika-mobilkommunikációs túlfogyasztásból.. persze ez most esett le du, hogy ez hétfőn lesz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
tekercs kurvanagyon jó volt! patakmedret annyira átrendezte a múlt heti Yvette, hogy újra kell tanulni! nagyon állat lehetett, kb folyóvá duzzadhatott a nyomokból ítélve. vágottpusztán is látszanak a nyomok, de elég jól felszáradt ott is.
én azokat a söröket a már majdnem végig ittam, (a gyümölcsöseket kivéve) mivel gyakorlatilag minden héten ott iszunk. és tényleg nagyon jók.
holnapi tekercs nekem csak délelőtt. du meg esni is fog elvileg.
Ja, és holnap lesz valami FPT is, nem? De megint olyan vasárnapom lesz, hogy nem alhatok délig, szóval nemtom.
Meg a múlt hétvége is súlyos volt. Most csak nagyon lazán kéne valamit kimozdulni...
Szerintem nézzed meg már délután, mert akkor kevesen vannak, és a sörök kibaszott jók! Mondjuk nem lehet abbahagyni, mert mindig van olyan amit még megkóstolnál. De célszerű pohárral inni, és akkor kicsit később dőlsz be az asztal alá
hétvégére valami komolyabb bringa? orfű vagy ilyesmi?
vagy szombat város? megnézem már ezeket az ízes söröket..
Én most inkább munka után benézek a sörfesztre inni 2-3 sört, aztán jóvan. Ma amúgy is gyalog jöttem, mert ahhoz volt kedvem. De a Szőlő utcán legyalogolni is jó dolog. Szép város ez a Pécs
vikingek!
akit érdekel, annak 17:45kor lapis vagy 17:00 tettye! onnan nyomunk egy vágottpuszta-patakmeder témát.
+1 szavazat a pálinkára!
18.10-kor indul a buszom a kibasz.ott alföldre, hogy aztán jól megetethessem a külhoni népeket a kajak-kenu vk-n. akinek van ingerenciája, kérjen egy cimeteset. de elfelezni nem fogom és mindegyik friss, nem kell a sütőből kérni.
vikingek!
akit érdekel, annak 17:45kor lapis vagy 17:00 tettye! onnan nyomunk egy vágottpuszta-patakmeder témát.
+1 szavazat a pálinkára!
A kurva életbe, hogy teljes szívemből, májamból, gyomromból rühellem a pálinkát! És a kurva picsába, hogy fizetőeszköz lett belőle! Mint oly sokszor, most is szerelő fejezte ki vele a háláját, de ha azt mondaná, hogy tessék hoztam páleszt, köszi a segítséget, akkor simán mondanám, hogy bocs, de képtelen vagyok lenyelni. De mindegyik úgy adja át, mint valami kibaszott excaliburt, az elsőszülött szűzlányát, olyan keresztapásan visszautasíthatatlan ajánlat
Gyakorlatilag eladó.
PUNCI VAGY.
A kurva életbe, hogy teljes szívemből, májamból, gyomromból rühellem a pálinkát! És a kurva picsába, hogy fizetőeszköz lett belőle! Mint oly sokszor, most is szerelő fejezte ki vele a háláját, de ha azt mondaná, hogy tessék hoztam páleszt, köszi a segítséget, akkor simán mondanám, hogy bocs, de képtelen vagyok lenyelni. De mindegyik úgy adja át, mint valami kibaszott excaliburt, az elsőszülött szűzlányát, olyan keresztapásan visszautasíthatatlan ajánlat
Gyakorlatilag eladó.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Ránézésre egy forgáspontos. Mondjuk az első háromszög nagyon hasonlít arra a Giant ATX vázra, amivel a régi videókban ugráltak. Csak annak a háromszög belsejében volt a rugóstag. De ennek is olyan vékony az alsó vázcsöve, és a többi meg böszme vastag. De a rugóstag környékéről is beugrik valami váz, de nemtom mi.
De Pinkbike-on írta valaki, hogy Rotec DH. Na az tökugyanez volt.
Magoo módosította - 2014. május 23. - 07:15
Napkin 001 módosította - 2014. május 22. - 22:46
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Boldogság innét is Zapata Espinosának!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.