ne aggódj messze vagyunk, nme hinném hogy gyakran összefutunkAbból már túl sok van (legalább 3-at láttam):

ne aggódj messze vagyunk, nme hinném hogy gyakran összefutunkAbból már túl sok van (legalább 3-at láttam):
Ezt nem mondod komolyan? Bazz wáááááááááá! Életem legjobb eredménye és elcseszik! De mondjuk az is igaz, hogy nem lettem vna 3. ha nem téved el elõttem mki!
Konásjózsi:
a 2006os már nem jó?
Ezt nem mondod komolyan? Bazz wáááááááááá! Életem legjobb eredménye és elcseszik! De mondjuk az is igaz, hogy nem lettem vna 3. ha nem téved el elõttem mki!MEGVAN a HARMADIK lettél érted a HARMADIK.
Kár hogy elcseszték most ott álhatnál a dobogon vagy alhatnál.
Ha végig csináltad nyertél:)
Vazzeg. Ugyan ez volt a Szekszardi verseny utan. Volt par nagyon okos ember, aki nem kepes felfogni, hogy az eredmenylista azert nem kerul nyilvanossagra, mert baromira nem tukrozi a valosagot. Mit nem tudsz ezen felfogni?????
Eddig csak olvasgattam hogy mit ossze nem sirtok, de mar sok volt.
Rozoga, epp most kaptam meg az eredmenylistat, kategoriadban 27. lettel. Most jobban erzed magad? Vegre tudsz majd este aludni.
Ha valaki kivancsi meg az eredmenyere szivesen mondok szamokat barkinek
Tegnap pont ezzel a felkiáltással linkeltem be ezt a Pécsiek ide topicbaVazzeg. Ugyan ez volt a Szekszardi verseny utan.
Szivembõl szoltál motoros barátom,minden buli olyan amilyennek látni akarod, ha negativan kezded ritkán lesz jo,viszont ha pozitivan sokkal több eséjed van rá hogy tuti legyen...sex,love, rock and roll,......és peace...nna ez a wooodsztoki hangulat pont ott volt a fesztiválon...mivel a legtöbb verseny egy napos...(lejöttök..átveszitek a rajtszámot...avagy neveztek) lenyomjátok a távot oszt kalap kabát az eredményhirdetést max a 10% várja meg akiki dobogósok..meg a nagyi-nagypapi-papi-mami-csajszi-csávó...eghhh...skaczok az a személyes véleményem (pont én mondom aki dolgozik minden hétvégén a szezonban) egy-egy ilyen verseny inkább buli mint vérre menõ kûzdelem...aki régen nyomja már tudja...természetesen ne feledjük az igazi rájdereket akik nap mint nap sok órát edzenek egy-egy ilyen megmozdulásra, fõleg ha a szponzorok is mögötte állnak...de ha egész héten nyomod az ipart, mint festõmázoló, mint raktáros, mint parlamenti képviselõ, hivatásos horgász vagy prosti...kell a kikapcsolódás...s egy ilyen megmozdulás errõl szól...a szervezõk jó szándékát az vezérelete, minden bringás találja meg a számítását...igen a marci gagyesz lett, nem a szervezõk miatt elsõsorben, hanem a körülmények miatt....a nem szerencsés szócska pont kevés...sokan nehezményezték nem dumáltam annyit mint szoktam egy-egy ilyen versenyen...nem véletlenül...s pont...de véleményem: a maraton versenyek globális pontgyüjtõvététele megölte a valódi maraton hangulatot...a bulit..(természetesen ez nem mentesít egy rendezõt sem a pontattlan eredményektõl)...de régebben az XC verseny volt a komoly kûzdelem s a maraton a buláj...természetesen bárki elindulhat egy maratonon...de a profik ellen nincs gyógyír...nem is lehet...DE én ha most indulnék egy marcin...tojnék mindenkire..kit elõzek meg???..hm esélyem
sincs ...de nem is kell lennie ez a lényeg...együtt voltunk, buliztunk, mosolyogtunk, röhögtünk, barátokkal-ellenségekkel (akik este ha nem is nagyon de egy kicsit nyakbaborulós barikká válltak) egy szép és yoo helyen ahol emberi árakon a jó levegõn együtt voltunk....én így nézem...ha nem így nézném elmennék pankrátornak (HULK) és palacsintává lapítanám a világot...uff.
Ennek ellenére elég sokan jól érezték magukat, nem tévedtek el, ettek egy tál tésztát befutó után, és elégedetten mentek haza.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák