Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Critical Mass | 2007. április 22.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
520 hozzászólás a témában

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
Egyetértek én is rainmannel. Bevallom a tegnapi gyalogos tüntetésre nem mentem el, pedig bent mászkáltam a városban, néztem a perceket, de mégsem mentem vissza oda, mert nem volt kedvem.
Lehet, hogy az emberek kedv kérdésnek tartják ezeket a dolgokat, megmozdulásokat, és csak a jobban megszervezett felvonulásokra mennek el. Errõl a gyalogos dologról is csak úgy értesültem, hogy feliratkoztam a cm-es hírlevélre, de nagyobb visszhangját nem hallottam egyébként. Jó tudom egy 5perces dologról van szó, de ha ennyire fontosak tényleg ezek a kis apró mozzanatok is akkor azoknak minnél nagyobb jelentõséget kellene tulajdonítani, és hírdetni rendesen..
Persze itt meg bejön, a pénz kérdése, meg a szükség kérdése is, hogy van- e egyáltalán szükség arra az 5 percre már egy nagyobb kampányban hírdetni...

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
A Kihívás Napján este hatkor irány a Milli!
http://criticalmass.hu/node/650

Utánna fél 11tõl irány a Normafa.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Én sem kifejezetten a fórumozókra gondoltam, hanem arra, hogy azért mert itt meg van hirdetve, az nem jelenti azt, hogy ez annyira sok "potenciális" emberhez eljut. Mint írtad, sokkal többen olvassák, akik Kelly's-esek, mint akik el is jönnek egy adott talira..
Szerintem ekkora reklám, ennyi embert "vonz"..

Ha sikerül elmennem, akkor folytathatjuk ott is..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sokan voltak bmft mezben és a kelly's-esek kközt akiket leszólítottam h nézzék a fórumot mert van egy társaság, azok közt is voltak akik mondták h olvassák, de nem írnak. És aki csak olvas az is értesül innen is akár, de most nem a fórumozókon van a hangsúly.
...ha nem esik du az esõ akkor majd személyesen megtárgyaljuk a R.Gy.-n.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Egy régebbi CM ki volt plakátolva, végig volt ragasztva az egész város, benne volt 3-4 országos napilapba, a több tévében és rádióban és a legnagyobb kritikát azért kapta, mert alig tudtak róla..
Szóval egy nappal a megemlékezés elõtt majdnem olyan benne lenni a hírben, mintha utána jelenne csak meg..
A többi meg eléggé réteg "hely". Érdekelne, hogy a CM-en részt vevõk között összesen mennyi volt a fórumos, meglepõdnék, ha az aktívakat számolva 100-nál több lenne.. Így az esemény "nagyságát" nézve ennyi volt a reális.
Másrészt úgy gondolom, hogy bõven elõfordulhat, hogy az idõpont sok embernek nem volt jó. Ami a CM-en nem ütközik ki, mert amúgy is sokan vannak, de egy kisebb számú "felvonulásnál" ez eléggé látszik.. Pl én ismentem volna, ha nem akkor van a lányom kádúszása, amihez én is kellek.. Így csak délután tudtam biciklire ülni....

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Egy nappal elõtte benne volt a híradóban állítólag h lesz, bmag-ban is benne van, a fórumon is van topik, meg vami nem mûködõ weblapja is :) (még a bnõm anyja is tudta h lesz, pedig õ nem is bringázik)

Értem h nem akarnak népünnepélyt csinálni belõle, de ha azt nézed h a fórumról 4en voltunk az igen kevés, márpedig aki fórumozik az nem csak a sarki fûszeresig jár, és a bukó, lámpa népszerûsítése is cél volt a biztonság érdekébe, nem csak a megemlékezés...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Szeretek vitatkozni, szóval... :)
Nagy igazság van benne, hogy a cm-en egy csomó olyan ember van, aki csak a buli kedvéért megy ki, de nem lehet összehasonlítani a fekete tekeréssel. Az FT-nek sokkal kisebb a sajtója, a szervezése, a reklámja. De ha jól értettem a topikban elhangzottakat, akkor nem is cél, hogy nagyon nagy legyen.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A nagy CM-ekre "mindenki" elmegy, de a feketetekerés és a mai R.GY. és hasonlókra alig mennek emberek, még a fórumról is...
Innen látszik h "mindenki" csak a móka kedvéért megy a CM-re h milyensok bringás és kivihetem a csajomat is... (na jó én is kivittem, de a többin is ott vagyok ha tudok :) )
...a cél meg amiért rendezik ezeket, nem is érdekli a tömeget.

Lehet vitatokzni a gondolatmenetemmel, de ha a jobb városi bringázás és a biztonság miatt mennének az emberek CM-re akkor legalább a meghírdetett helyekról (cm.hu, bikemag...) menne el egy szép nagy csapat.

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

CM2006 Videjók
Nem én csináltam, de attól még gondolom megfelel

Én meg a Ritmo2003 brazil batucada dobosok, nomeg a táncoslányok által a CM2006-on alkotott mûsorról vadászok anyagot, lehetõleg videjót ... valaki kisegíthetne.

Meg olyan képsort ahol csak a bringás csajok vannak összegyûjtve és nem a tömeget, meg a szakállas arcok ...

Én a tavalyi Szigeten filmeztem le a Batucada csoportot, ott is fantasztikusak voltak. Errõl tudok videót küldeni, de inkább átadni, a mérete miatt...
P E R I L L U S T R I S

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nézzetek be ebbe a topikba!

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

http://index.hu/kult...tmod/cmass0502/

Pont ezt akartam most belinkelni.

De azért egy holnapi program:
http://bikemag.hu/content/view/208/10/

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
http://index.hu/kult...tmod/cmass0502/
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
esésekrõl esetleg videók nincsenek valakinek? én a felvonulás alatt 2õt láttam, és még magamat is megemlíteném, csak kívülrõl nem láttam magamat :)(tudom hogy gonosz dolog ezeken nevetni, de érdekelnének)

vendég_feczo_*

vendég_feczo_*
  • vendég

valakinek esetleg valami videó felvétele van a CM-rõl?

CM2006 Videjók
Nem én csináltam, de attól még gondolom megfelel

Én meg a Ritmo2003 brazil batucada dobosok, nomeg a táncoslányok által a CM2006-on alkotott mûsorról vadászok anyagot, lehetõleg videjót ... valaki kisegíthetne.

Posted Image

Meg olyan képsort ahol csak a bringás csajok vannak összegyûjtve és nem a tömeget, meg a szakállas arcok ...

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
A tömeg már megvan! Most már szakemberek kellenek, hogy céljainkat tolmácsolják a hivatalnokoknak saját nyelvükön. A CM és a Magyar kerékpáros Klub összefog! Segítsünk nekik!<--Klikk rá!

Rákosmente KerekSE;

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

KTT;)

Amióta megszületett a gyerek, elég keveset alszok.. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
KTT;)
engem még mindig az mosolyogtat meg, hogy ki kiengedtek, vissza nem akartak a margithídnál:D lehet mert felfelé sprinteltem, még a szalagot is felemelte.. lefelé meg a kiscsaj tiltakozott mint a fene, hogy neeeem, itt nem. nemszabad:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Ha az adott helyet biztosító szorgosan figyel, a végére iszonyatosan el is fárad (mint én pl.)

De legalább nem unatkoztál végig. Minden BMFT mezest üdvözöltél jó hangosan. :) Nekem is odakiáltottál. Nna, mondom, nem hagyom szó ill. intés nélkül. Mire felemeltem a kezem, valakik elõttem úgy leblokkoltak, hogy csak a szerencsén múlt, hogy az elsõ kerékre állásból nem lett KKT.. :D

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
ropke gyalogos CM :]
http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A CMnek vannak szabályai amit sok kerékpáros nem tartott be. Ha utánnaszámolunk akkor kb. 100 felvonuló jut egy rendezõre. )

A köbö másfél óra alatt elhömpölygõ sáskahad ha egyenletes haladással számolunk másodpercenként 5-6 bringást jelent, percenként pedig töb mint 300-at. Ha az adott helyet biztosító szorgosan figyel, a végére iszonyatosan el is fárad (mint én pl.)

A rendõröknek is respect, én hallottam is az autósok reakcióit, szidtak mindenkit, mint a bokrot (rendõrt, minket, bringásokat). Aki beszól ilyenkor az autósoknak az a mi testi épségünket veszélyezteti (közvetve a sajátját is).