Jelentkezz be Regisztrálj

Critical Mass | 2007. április 22.
Írta 2006. május 18. - 15:13

Lehet, hogy az emberek kedv kérdésnek tartják ezeket a dolgokat, megmozdulásokat, és csak a jobban megszervezett felvonulásokra mennek el. Errõl a gyalogos dologról is csak úgy értesültem, hogy feliratkoztam a cm-es hírlevélre, de nagyobb visszhangját nem hallottam egyébként. Jó tudom egy 5perces dologról van szó, de ha ennyire fontosak tényleg ezek a kis apró mozzanatok is akkor azoknak minnél nagyobb jelentõséget kellene tulajdonítani, és hírdetni rendesen..
Persze itt meg bejön, a pénz kérdése, meg a szükség kérdése is, hogy van- e egyáltalán szükség arra az 5 percre már egy nagyobb kampányban hírdetni...
Írta 2006. május 18. - 15:12

http://criticalmass.hu/node/650
Utánna fél 11tõl irány a Normafa.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. május 17. - 14:27

Szerintem ekkora reklám, ennyi embert "vonz"..
Ha sikerül elmennem, akkor folytathatjuk ott is..
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 17. - 12:29

...ha nem esik du az esõ akkor majd személyesen megtárgyaljuk a R.Gy.-n.
Írta 2006. május 17. - 12:20

Szóval egy nappal a megemlékezés elõtt majdnem olyan benne lenni a hírben, mintha utána jelenne csak meg..
A többi meg eléggé réteg "hely". Érdekelne, hogy a CM-en részt vevõk között összesen mennyi volt a fórumos, meglepõdnék, ha az aktívakat számolva 100-nál több lenne.. Így az esemény "nagyságát" nézve ennyi volt a reális.
Másrészt úgy gondolom, hogy bõven elõfordulhat, hogy az idõpont sok embernek nem volt jó. Ami a CM-en nem ütközik ki, mert amúgy is sokan vannak, de egy kisebb számú "felvonulásnál" ez eléggé látszik.. Pl én ismentem volna, ha nem akkor van a lányom kádúszása, amihez én is kellek.. Így csak délután tudtam biciklire ülni....
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 17. - 12:09

Értem h nem akarnak népünnepélyt csinálni belõle, de ha azt nézed h a fórumról 4en voltunk az igen kevés, márpedig aki fórumozik az nem csak a sarki fûszeresig jár, és a bukó, lámpa népszerûsítése is cél volt a biztonság érdekébe, nem csak a megemlékezés...
Írta 2006. május 17. - 10:29

Nagy igazság van benne, hogy a cm-en egy csomó olyan ember van, aki csak a buli kedvéért megy ki, de nem lehet összehasonlítani a fekete tekeréssel. Az FT-nek sokkal kisebb a sajtója, a szervezése, a reklámja. De ha jól értettem a topikban elhangzottakat, akkor nem is cél, hogy nagyon nagy legyen.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 17. - 09:34

Innen látszik h "mindenki" csak a móka kedvéért megy a CM-re h milyensok bringás és kivihetem a csajomat is... (na jó én is kivittem, de a többin is ott vagyok ha tudok

...a cél meg amiért rendezik ezeket, nem is érdekli a tömeget.
Lehet vitatokzni a gondolatmenetemmel, de ha a jobb városi bringázás és a biztonság miatt mennének az emberek CM-re akkor legalább a meghírdetett helyekról (cm.hu, bikemag...) menne el egy szép nagy csapat.
Írta 2006. május 11. - 20:09

Én a tavalyi Szigeten filmeztem le a Batucada csoportot, ott is fantasztikusak voltak. Errõl tudok videót küldeni, de inkább átadni, a mérete miatt...CM2006 Videjók
Nem én csináltam, de attól még gondolom megfelel
Én meg a Ritmo2003 brazil batucada dobosok, nomeg a táncoslányok által a CM2006-on alkotott mûsorról vadászok anyagot, lehetõleg videjót ... valaki kisegíthetne.
Meg olyan képsort ahol csak a bringás csajok vannak összegyûjtve és nem a tömeget, meg a szakállas arcok ...
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 10. - 01:21

Írta 2006. május 05. - 18:37

Pont ezt akartam most belinkelni.
De azért egy holnapi program:
http://bikemag.hu/content/view/208/10/
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. május 05. - 17:05

toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2006. április 27. - 13:54

vendég_feczo_*
Írta 2006. április 26. - 16:52

valakinek esetleg valami videó felvétele van a CM-rõl?
CM2006 Videjók
Nem én csináltam, de attól még gondolom megfelel
Én meg a Ritmo2003 brazil batucada dobosok, nomeg a táncoslányok által a CM2006-on alkotott mûsorról vadászok anyagot, lehetõleg videjót ... valaki kisegíthetne.

Meg olyan képsort ahol csak a bringás csajok vannak összegyûjtve és nem a tömeget, meg a szakállas arcok ...
Írta 2006. április 26. - 12:08

Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. április 25. - 22:01

Írta 2006. április 25. - 20:20

engem még mindig az mosolyogtat meg, hogy ki kiengedtek, vissza nem akartak a margithídnál:D lehet mert felfelé sprinteltem, még a szalagot is felemelte.. lefelé meg a kiscsaj tiltakozott mint a fene, hogy neeeem, itt nem. nemszabad:D
Írta 2006. április 25. - 16:26

De legalább nem unatkoztál végig. Minden BMFT mezest üdvözöltél jó hangosan.Ha az adott helyet biztosító szorgosan figyel, a végére iszonyatosan el is fárad (mint én pl.)

Írta 2006. április 25. - 14:54

toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
vendég_Charon_*
Írta 2006. április 25. - 11:12

A CMnek vannak szabályai amit sok kerékpáros nem tartott be. Ha utánnaszámolunk akkor kb. 100 felvonuló jut egy rendezõre. )
A köbö másfél óra alatt elhömpölygõ sáskahad ha egyenletes haladással számolunk másodpercenként 5-6 bringást jelent, percenként pedig töb mint 300-at. Ha az adott helyet biztosító szorgosan figyel, a végére iszonyatosan el is fárad (mint én pl.)
A rendõröknek is respect, én hallottam is az autósok reakcióit, szidtak mindenkit, mint a bokrot (rendõrt, minket, bringásokat). Aki beszól ilyenkor az autósoknak az a mi testi épségünket veszélyezteti (közvetve a sajátját is).