hehe én a kárpát utzában az elmú alállomás elõtt mindig letakarítom a bringasávot is...persze csak mert magam is fasz bringás vok....
Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass | 2007. április 22.
Írta 2006. február 12. - 22:29
hehe én a kárpát utzában az elmú alállomás elõtt mindig letakarítom a bringasávot is...persze csak mert magam is fasz bringás vok....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. február 12. - 22:29
de arra gondolok, hogy vajon mennyire állna arányban a teljes bringaúthálózat letakarítása a kihasználtságával? semennyire...
persze én is örülnék, ha a kapumtól vezetne pl a munkahelyem kapujáig szárazra takarított bingaút, de ez azért némiképp irreális és túlzó..nem?
Írta 2006. február 12. - 22:20
már nemazért, de ilyenkor kb hányan használják a bringautat? és mire? szórakozásra... nem kenyeret szállítasz rajta...:/
szerintem azt a pénzt, amibe az összes bringaút letakarítása kerülne, el lehet jobb és hasznosabb dolgokra is költeni...:/
Akkor a múzeum elõtt tkp el sem kellene takarítani a járdáról sem, mert nem létkérdés. Nem kenyérért mennek oda.
Nagyon sokan használják másra is a bringautat, nem csak szórakozásra.
Ez elég nagy probléma, hogy még egy bringás is azt hiszi, a kerékpározás csak szórakozás lehet.
Írta 2006. február 12. - 22:06
szerintem azt a pénzt, amibe az összes bringaút letakarítása kerülne, el lehet jobb és hasznosabb dolgokra is költeni...:/
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 12. - 17:12
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 12. - 01:39
Ride everywhere.
.
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 11. - 16:39
vendég_rainman_*
...jó buli a havon menni, én is azért mentem tekerni ma, de cseppet életveszélyes ha kanyarodik az út és te meg tempósan rákanyarodsz a hóval teli részre.
Írta 2006. február 11. - 16:30
http://bringaut.szub....hu/?q=node/131
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 11. - 15:45
vendég_rainman_*
Gondolom mindenhol lehetne jó képeket csinálni, de holnap a Kelly's túrán (amire innen nem nagyon akar jönni senki) olyanokat fogok csinálni h azoktól mindenkiben felmegy a pumpa! Ma bejártam a túra felét h megnézzem mire lehet holnap számítani sár meg hó terén...
Árpád híd és az Északi összekötõ közt könnyebb lenne felsorolnom azokat a részeket ahol járható a b.út! Kis szégyenlista, bár nem megyek vel e sokar:
Dagály Strand: a járdáról a b.útra van korotva a hó
Forgách utcánál ahol a bút a felüljáró felé megy: enyhén letaposott, amúgy érintetlen hó egészen a Gyöngyösiig
Gyöngyösinél: már sokat emlegetett kedvenc kollégiumom elõtt szintén a járdáról a b.útra kotort hó, uez a pláza elõtt!! T**co részén szintén hóval borított minden...
Kérdem én: Hol vannak iyenkor a közterületfenntartók? Csak akkor vannak az utcán mikor a járdára megyek mert amúgy sétállóutca a b.út a sok marha miatt, vagy önkényes parkolóhely??
Írta 2006. február 11. - 12:21
A kigyózó sorral csak az a baj, hogy tulságosan feltartja a forgalmat. De azért néha mi is feltarthatjuk az autósokathelló!
én is elolvastam.., nemtudom..
szervezés szempontjából tényleg jobbnak tûnik, de szerintem volt feelingje annak is hogy kígyóztunk a városban...
ez a mindenki megy amerre lát vagy gondolja, ez nem tetszik nekem, ez olyan mintha egyáltalán nem lenne összefogás, összetartás a bringások között, csak jelenjünk meg oszt annyi
de nem szeretnék senkit sem megbántani a hozzászólásommal!
üdv
Írta 2006. február 11. - 10:39
helló!
én is elolvastam.., nemtudom..
szervezés szempontjából tényleg jobbnak tûnik, de szerintem volt feelingje annak is hogy kígyóztunk a városban...
ez a mindenki megy amerre lát vagy gondolja, ez nem tetszik nekem, ez olyan mintha egyáltalán nem lenne összefogás, összetartás a bringások között, csak jelenjünk meg oszt annyi
de nem szeretnék senkit sem megbántani a hozzászólásommal!
üdv
Írta 2006. február 10. - 16:44
Írta 2006. február 10. - 16:17
Ride everywhere.
.
Írta 2006. február 10. - 11:23
képeket hol találok?
Írta 2006. február 10. - 11:15
Írta 2006. február 10. - 09:24
Igen! Kép kinagyít és bal oldalt BMFTs mezben ott vagyok!
Tényleg je je je :hehe:
Hápi forever
Mé nem RMKSE mezben vagy? :klnie:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2006. február 09. - 20:56
Igen! Kép kinagyít és bal oldalt BMFTs mezben ott vagyok!Még egy megjelenés.
http://www.fn.hu/ind...d=14&cid=117309
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 09. - 20:50
vendég_rainman_*
Vasárnap 10:00 Hõsök tere Szépmûvészeti Múzeum
Cél: min. sztendre
Jelszó: Éhesek vagyunk és hóban mégfinomabb a meleg lángos!
Részletek a Kelly's Klub topikban, jelentkezzen privátban vagy ott a topikban aki csatlakozna! Aki nem szól arra nem várunk!!
Írta 2006. február 09. - 20:07
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. február 09. - 15:48

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére