Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

off
dunakeszire csak oda olyan 700 volt a múltkor...ez a szentendre belváros- dkeszi komp, a göd felsõ horány lehet olcsóbb....

de Sala melójáért megéri :)

a sztendre- sziget kishidnak meg én örülnék a legjobban ha nem épülna meg soha...de az már a term védelem topik---

on

:offtopic: van ilyen komp?? dkeszi-szentendre belváros?? esetleg menetrended nincs? ilyet én nem találtam.....

on

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

off
dunakeszire csak oda olyan 700 volt a múltkor...ez a szentendre belváros- dkeszi komp,

ja télleg ott is van egy, jó, hogy szólsz :) képes lennék fentebb 2x kompozni :mybad:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nemtom pontosan, olyan 3-400 ft lehet a bringás jegy, oda vissza az négy átkelés.
hát a híd meg még nem tuti hogy megépül :( (nem a 0-s)

off
dunakeszire csak oda olyan 700 volt a múltkor...ez a szentendre belváros- dkeszi komp, a göd felsõ horány lehet olcsóbb....

de Sala melójáért megéri :)

a sztendre- sziget kishidnak meg én örülnék a legjobban ha nem épülna meg soha...de az már a term védelem topik---

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nemtom pontosan, olyan 3-400 ft lehet a bringás jegy, oda vissza az négy átkelés.
hát a híd meg még nem tuti hogy megépül :( (nem a 0-s)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
oda vissza gondoltad az 1500 öt ugye ?

vagy +várod mig megépül a híd....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
az jó. úgy 1500-ból meglennének az átkelések ;) ha Tahi felé mész, akkor csak a fele, de az szép kis túra

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

1000 ;)
de el kell hoznod
holnap is akár

:offtopic:hát ha lenne valami lehetõségem úgy átjönni, hogy ne kelljen a teljes város megkerülnöm, akkor át is jönnék. bár azon gondolkodom, hogy át jövök hajóval horányba és onnan tovább át a szigeten. ott is valahogy át szentendrére és onnan meg bringa út....

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Ma gondolkoztem egy dologon: hogy a kedvezményre utazik mindenki mindenhol. De mi lenne ha nem a köcsög taxisnak vagy az unott pincérnek adnék borravalót, akik meg sem érdemlik csak szokás, hanem a kedvenc üzletemben tenném meg ezt, õket támogatnám......?

Ez nem hülyeség, de a fenti boltban ez kb a lehetetlennel egyenlõ, legalábbis törzsvendégeknek...legutóbb vásárlásomkor (3-szor mentem be gatyát próbálni, ezek mind legalább egy-másfél órát jelentenek a sok dumálás miatt ;) ) a 7900-es naciból nyilván nem kértem volna vissza egy százast, de már jött is a 7500-ös kedvezményes ár, kérés nélkül...legjobb bolt! :cheers:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
már tudod hol dolgozom, jöhetsz ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
vicces, én is kb speedwaybe és ZPbe járok, elõbbibe mert ez van közel, utóbbiba mert ott laktam és odaszoktam, annyira hogy máshova csak végszükség esetén járok. SWbe már csak levegõért megyek be néha, bár egy jó kesztyût vettem ott.

ZPben viszont mindig kedvesek, segítõkészek és nem véletlenül vannak elhavazva melóval 10 napra elõre (De azért egy kónuszállítás ma is belefért nekik, behavazás ide vagy oda :) rendesek).

Ma gondolkoztem egy dologon: hogy a kedvezményre utazik mindenki mindenhol. De mi lenne ha nem a köcsög taxisnak vagy az unott pincérnek adnék borravalót, akik meg sem érdemlik csak szokás, hanem a kedvenc üzletemben tenném meg ezt, õket támogatnám......?
Meguntam az aláírásom....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
1000 ;)
de el kell hoznod
holnap is akár

fuck me, i'm famous!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Eddig 5 emberrõl tudok akik nagyon rossz szájízzel távoztak Janitól.... és vagy 10-15 rõl akik a szervizt nagyon lehúzták...

Köszönhetõ a rosszz kiszolgálásnak. Nem baj vettek nálam bicajt.

Õk tudják mit csinálnak.

Sala,

adott egy konkrét eset: váltópapucs elhajlott. ez ugye egy egyenesítéssel és váltó újra állítással jár elvben. ez nálad mennyi lenne??:chin: csak, mert tudok egy helyet, ahol egy haver sráctól 3100 pénzt kértek ezért..:wtf: ott amirõl tegnap dumáltunk.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Egyetértek ggx-szel, de sajnos rob-nak van igaza.

Te aztán diplomatikus véleményeket tudsz alkotni! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyetértek ggx-szel, de sajnos rob-nak van igaza.

A sebesség mindent megold.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Az e-bikeal nem árt vigyázni, és utánanézni az áraknak rendelés elõtt. Egy fiktív "javasolt fogy. ár"-ból könyû 20-30%-ot engedni...

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Eddig 5 emberrõl tudok akik nagyon rossz szájízzel távoztak Janitól.... és vagy 10-15 rõl akik a szervizt nagyon lehúzták...

Köszönhetõ a rosszz kiszolgálásnak. Nem baj vettek nálam bicajt.

Õk tudják mit csinálnak.

fuck me, i'm famous!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

tanulság, nem apróságokkal kell lehúzni a vevõt, mert ha gyakran ott veszi meg a mindennap szükséges kis dolgokat mivel jó áron vannak, akkor ott fog megvenni néhány komolyabb alkatrészt is...

vagy nem. mert bemegy a kedvenc boltjába, megfogdossa az adott villát, kikéri az eladó véleményét, majd hazamegy és megrendeli az ebike-ról...
ne magadból indulj ki.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
A speedwayben erõsen lehúzásszag van, bementem egy elsõ fékbowdenért, a legalapabb köszörültért benyögte VJ a 750 Ft-os árat.... WTF????????

szerintetek hányszor fogok még oda visszamenni? meg lehet tippelni...

ellenpélda ugyancsak tegnapról: zöld pont kerékpárüzlet a Móricz és a Gellért tér között a Bartók Béla utcától 20 méterre, vettem egy 1200Ft-os kis hulladék lekötõt, mondtam, hogy kellene valami használt egyszerû fékkar is, hozzott egy dobozt a srác, hogy válasszak belõle, majd mikor kiválasztottam egy alu tektro kart, kérdeztem, hogy akkor ennek mi lesz az ára, erre jött a válasz, hogy ajándék a zárhoz....

szerintetek ide fogok még jönni? igen...

tanulság, nem apróságokkal kell lehúzni a vevõt, mert ha gyakran ott veszi meg a mindennap szükséges kis dolgokat mivel jó áron vannak, akkor ott fog megvenni néhány komolyabb alkatrészt is...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez most pont a zárásra vonatkozott, mikor a probike már lehúzta a rolót :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
én a 11es nyitással még nem találkoztam, az inkább fél12 szokott lenni;)
ez persze csak akkor zavaró amikor nagyon kéne vmi :-/ -> probike