Jelentkezz be Regisztrálj
Vélemények a bringaboltokról #2.
Írta 2007. június 21. - 15:43
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 21. - 15:38
X-Factornál lehet dombornyomott kártyával fizetni? (lehet, hogy hülyének tûnik a kérdés, de a legtöbb bolt még az elektronikus kártyát sem fogadja el )
kb egy 10mp-es telefonhívás ez szerintem
Írta 2007. június 21. - 15:31
Írta 2007. június 21. - 15:30
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. június 20. - 15:02
BP.-Kerékvár-Hattyú utca: Telefonos bejelentkezés középcsapágy csere miatt, másnapra idõpontot kapok. Megjelenek majd tünetek ismertetése, erõteljes nyomásra csúnyán recsegett a középcsapágy, cserére jöttem mert szerintem azzal van a gond. Rápattant az ember tekert rajta egyet és jött a diagnózis: nem cserélünk középcsapágyat mert csupán a hajtókar lazult ki, várj. Meghúzták, 2 perc alatt megvoltunk, szó nélkül megolajozták, megtisztították a láncomat ingyen (nem is említették!), és mindezért piti összeget kértek. Hozzáteszem múlt héten volt a bicikli átvizsgáláson (garanciális karbantartáson) egy másik helyen, ahol valószínûleg elfelejtették utánhúzni a hajtókart a csapágy zsírzása után. Nem kérdés hogy hova megyek ezek után...mert amatõr vagyok a szereléshez, szakemberre bízom. Nem ismerem a srácokat a Kerékvárban, de mindig korrektek és gyorsak.
Zalaegerszegen is van boltjuk, en oda szoktam jarni. Ott is nagyon korrektek
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. június 20. - 15:01
Írta 2007. június 20. - 14:59
alap, legjobb bolt, csak sajna már a mostani üzletet is kezdik kinõni, alig lehet megmoccani bent
Ez volt a bolt ahol elfelejtették a hajtókart utánhúzni, ami persze elõfordulhat bárhol.
Írta 2007. június 20. - 14:56
nagyon nagy PIROS PONT a probikenak!!! Ilyen készséges és segítõkész eladóval régen beszéltem!
alap, legjobb bolt, csak sajna már a mostani üzletet is kezdik kinõni, alig lehet megmoccani bent
Írta 2007. június 20. - 14:50
Írta 2007. június 13. - 17:36
Xfactorról már annyira nem mondható mindez el....
Írta 2007. június 13. - 09:36
hétfõn se gyere, szabin vagyok
kedd okés
off
ha ma jövök 4 körül az jó? (csak a papucs és minimális váltóállítás...)
on
Írta 2007. június 11. - 14:50
nem az Imrebával van a baj!
csak ha eccer nincs valami akkor ne mondják rá hogy van,én meg várom postán!
szerdán: megrendelem telefonon a hajtokart,azt mondják van,
péntek:várom a postát,nem jön
ma:nem jött csomag!
felhivom öket:elnéztük! 1 honap mulva lesz ha lesz!
ááá,....!!!
ja,és nem ez volt az elsö eset nekem sem,hogy nem küldtek valamit,vagy ha küldtek is akkor is mást!
haver rendelt onnan egy vázat eccer,erre leküldenek neki valami agyonheggesztett,flexelt,széjjelcsuszkált bmx vázat!
ki ilyen okos hogy ilyet egyáltalán van képe feladni postán!!!???
örült a srác nagyon!!!
másnap ment is vissza postával!
Írta 2007. június 11. - 14:03
Velvárt:imádom:rocketman
miért van az hogy olyan emberek dolgoznak olyan helyen amihez lövésük sincs???
Melyikre gondolsz, amelyik budan van, vagy amelyik pesten( BMX specifikus)?
Írta 2007. június 11. - 13:21
miért van az hogy olyan emberek dolgoznak olyan helyen amihez lövésük sincs???
Írta 2007. június 11. - 08:46
hétfõn se gyere, szabin vagyok
kedd okés
igyexem, de nem szeretek olyan bringával menni ami nem mûködik megfelelõen, mert az nyûg. kocsival meg megkerülni a várost....:chin: szerintem kedd és bringával...
Írta 2007. június 10. - 21:50
kedd okés
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. június 09. - 21:42
Írta 2007. június 09. - 21:35
van bringaút végig:offtopic:na azért. én gödrõl próbálkoznék utat spórolni a Salához, azért gondoltam, hogy így mennék és nem BP-re be, aztán onnan ki. amúgy a Google Earthben pont azt az útvonalat néztem én is amit ajánlottál. meg is mértem és kb. 13,67 km a tekerni való (egy út). egy 1000-bõl megvan oda-vissza a 2 komp,ha jól számoltam. amúgy a Szentendre-Budakalász vonalon van kerékpár út vagy akciózni kell a kocsik között?
on
Írta 2007. június 09. - 21:33
off
bocs kicsit összevontam
szal dunakeszi - horány komp ..föltekersz a gátig, utána a földúton tekersz kb1-1,5 kilcsit és egyenesen a szigetmonostor - szentendre belváros kishajóhoz jutsz.....vagy ha mikor átértél a földúton jobbra fordulsz akkor a másik szigetmon- sztendre határcsárda komp....abban az a jó hogy folyamatosan "faltól falig" jár, a másik csak óránként....
:offtopic:na azért. én gödrõl próbálkoznék utat spórolni a Salához, azért gondoltam, hogy így mennék és nem BP-re be, aztán onnan ki. amúgy a Google Earthben pont azt az útvonalat néztem én is amit ajánlottál. meg is mértem és kb. 13,67 km a tekerni való (egy út). egy 1000-bõl megvan oda-vissza a 2 komp,ha jól számoltam. amúgy a Szentendre-Budakalász vonalon van kerékpár út vagy akciózni kell a kocsik között?
on
Írta 2007. június 09. - 20:45
off:offtopic: van ilyen komp?? dkeszi-szentendre belváros?? esetleg menetrended nincs? ilyet én nem találtam.....
on
bocs kicsit összevontam
szal dunakeszi - horány komp ..föltekersz a gátig, utána a földúton tekersz kb1-1,5 kilcsit és egyenesen a szigetmonostor - szentendre belváros kishajóhoz jutsz.....vagy ha mikor átértél a földúton jobbra fordulsz akkor a másik szigetmon- sztendre határcsárda komp....abban az a jó hogy folyamatosan "faltól falig" jár, a másik csak óránként....