Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Pest vs. Vidék:
Barátom Pesten dolgozik immár 8 éve....
Ott taho vidéki....
Itt bunkó pesti....
:)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Nó para! Én is utálom a vidékieket : ) De a vidékiek tényleg utálják a pestieket. Viccen kívül! Ha vidéki lennék én is utálnám a pestieket. A kis boltok hangulata a "kis bolt"-ból adódik, tök mindegy ki mit csinál mint eladó. A nagy hodáj meg olyan mint Kodály, egyiket sem szeretem.

Sztem azért ez nincs így. Egy vidéki addig utája pestet, amíg csak a koszt, a bûzt, meg a nemtörõdömséget látja maga körül... Amint felfedezi, hogy itt nem csak faluháza meg ilyenek vannak, sztem majd minden vidéki beleszeret pestbe. Ezután rögtön kezdetét veszi a plázacsajokká avatása a falusi menõ lányoknak...

Részemrõl pedig piros a zöld pontnak, mert kértem, félretették és megkaptam amit akartam:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Hát ez a pestutálás talán csak azért van , mert vidéken nem olyan nagy a tömeg az útcán:)
Amúgy én azért utálom a Pestieket , mert õk mindent helyben tudnak megvenni , nekem meg Miskolcról kell felutaznom érte.:)

Komolyra fordítva a szót csak azt nem értem , hogy egy átlagos üzlet miért nem csinál olyan parasztvakítást mint a netes áruházak illetve pl Bringabutik stb. CSak azért írtam be ezeket , mert átlagban a nagyobb dolgokat itt szoktam venni.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
a speed metalnak beírtam egy pirospontot. :) tök jólesett, hogy megismertek tegnap. meg az is, hogy "igazítottak" a keresett alkatrész árán. :) :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Nó para! Én is utálom a vidékieket : ) De a vidékiek tényleg utálják a pestieket. Viccen kívül! Ha vidéki lennék én is utálnám a pestieket. A kis boltok hangulata a "kis bolt"-ból adódik, tök mindegy ki mit csinál mint eladó. A nagy hodáj meg olyan mint Kodály, egyiket sem szeretem.

vidéken ugyanúgy vannak olyan boltok, ahova nem járok szívesen, mert olyan a személyzet amilyen, és pesten is van több bolt is ahova szívesen beugrok bármikor...

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Fõ utca v. Pacsirtamezo?

Fo utca, a masikban meg nem voltam.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Fõ utca v. Pacsirtamezo?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
A sixsixone boltban nagyon korrektek, siman visszacserelgenek barmit, segitokesz arcok es nem utolso sorban van valasztek is, 1 pirospontot kapnak tolem.

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
akkor egy kis probikeos beszámoló:

2 hete voltunk bent náluk kezdetben csak "egy" vázért, aztán elég sok minden lett... szeretném elmondani, hogy kezdetben cseppet fura volt a légkör ill. nem éppen vásárlóközpontú, na nem baj gondoltam; elmenni úgysem fogok, mivel csak itt volt már Kula Deluxe, de mást nem.. (A választék hatalmas, igényes!!!)
Jól van "bácsi" szedi is le a vázat , majd kérdek egy-két dolgot és szóba is elegyedünk.. és onnantól fogva nem kicsit változott a hozzáállás.. Nagyon is segítõkész volt!!! (Közben rájöttem, hogy Dénes az:D:D) akkor még nem tudta, hogy más is lesz, majd miután elmondtam, hogy több dolog is játszhat onnantól fogva már az árak is rendkívül szimpatikusak lettek:) Össze is jött egy szép nagy kupac cumó, amire mondtak egy rendkívül korrekt árat és nyomban be is szereltek néhány dolgot.( természetesen felár nélkül) Mivel kerékszettek nem tudtak mutatni( jobban mondva 60e alatt) felírták a számom és rá két napra itt is volt minden!
Egy szó ,mint száz ha nagyobb tételben fogok vásárolni biztosan hozzájuk fordulok elõször!!!

ja és nagyon szépen szuperál minden!:)
üdv Kerekes László

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
lehet hogy azóta mindenki dolgozik mint az állat?.......:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
annak ellenére mondtam, hogy konkurencia ;)

és dolgozzatok! nincs netelés :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
:love1: Szeretünk Benneteket!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szerintem is, kaptam fékolajat meg légtelenitõt kölcsön.

cserébe adtam csokit :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

He? Mi van már megint?

Üdv!

Inkább én kérdezem!;)

pssszt, megsúgom: a megkérdezettek 90%-a szerint ti vagytok az egyik legjobb bolt Bp.-en.:) (szerintem is)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Sorry ha megsértettem valakit, nem állt szándékomban. Az tuti h. noname külsõ volt >egy ezresért. És ha legközelebb megyek, ígérem igénybe veszem a gumileszedõt/pumpát. És annak ellenére h. milyen véleményem van, ha Bpesten vagyok, mindig a Probike-ba megyek. Mert nem rossz.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

He? Mi van már megint?
Nincs és nem is volt Cheng-Shin belsõnk eddig.
És:
nem 1600 egy belsõcsere. Hanem 500,- + a belsõ ára.
De:
ha nincs kedved fizetni 500 forintot ezért a munkáért (és tudsz vagy akarsz egyedül belsõt cserélni, mint sokan mások) magad is meg tudod csinálni akár benn a boltban vagy elõtte az utcán - ahol jólesik.
Sõt:
általában fel is ajánljuk az erre a célra rendszeresített szerszámos dobozunkat, leszedõinket, pumpánkat stb.
És "Probike" a bolt neve.
Üdv!

Ez tényleg így van.
Volt alkalmam párszor élnem ezzel a lehetõséggel :)

Vettem belsõt, amilyet szerettem volna, kaptam villáskulcsot, leszedõt is...

Nekem is jobb, mert maradt pénzem, valamint fel sem tartottam másokat ezzel a problémámmal.

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Mondjuk a probájkban egy csieng-shing belsõcsere 1600... meglepõdtem kicsit, de mivel még 8 km-re voltam a céltól, így muszáj volt.

He? Mi van már megint?
Nincs és nem is volt Cheng-Shin belsõnk eddig.
És:
nem 1600 egy belsõcsere. Hanem 500,- + a belsõ ára.
De:
ha nincs kedved fizetni 500 forintot ezért a munkáért (és tudsz vagy akarsz egyedül belsõt cserélni, mint sokan mások) magad is meg tudod csinálni akár benn a boltban vagy elõtte az utcán - ahol jólesik.
Sõt:
általában fel is ajánljuk az erre a célra rendszeresített szerszámos dobozunkat, leszedõinket, pumpánkat stb.
És "Probike" a bolt neve.
Üdv!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mert nem szeretek ingyenreklámot csinálni. De ha már kérdezed, akkor: Greenzone vagy régebbi nevén Kerékvár. Ja, és az árak sincsenek elszállva, mint "egy-két" pesti helyen.
Mondjuk a probájkban egy csieng-shing belsõcsere 1600... meglepõdtem kicsit, de mivel még 8 km-re voltam a céltól, így muszáj volt.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha olyan jó, akkor miért csillagoztad ki a nevét? :)