Jelentkezz be Regisztrálj
Vélemények a bringaboltokról #2.
Posted 2008. September 19. - 20:54
nagy különbség.
országúti csapatok levedlett és fillérekért megvett kerékpárjai alkatrészre bontva horror áron. de ha van oylan hülye, aki ott vásárol, akkor megérdemlik egymást.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. September 19. - 20:36
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. September 19. - 16:28
Posted 2008. September 19. - 16:06
Posted 2008. September 19. - 15:53
Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. September 19. - 15:42
csak kicsit kockázotasabb mint egy 2 lõszerrel játszott orosz rulettMatuzmastertõl mennyire bevállalós vázat venni? Sok jót eddig nem hallottam felõle.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. September 19. - 15:01
Posted 2008. September 18. - 21:55
Posted 2008. July 31. - 17:06
Posted 2008. July 29. - 17:17
de ha ennyire sok defekted van, és a maxxison kívül más nem jó, akkor miért nem rendelsz valamelyik boltban (vagy akár netrõl), ahol tartanak, egy nagy adag (7-10-15 darab) belsõt, és egyet viszel mindig magaddal táskába?
illetve még mindig ajánlom a Tip-Top nagyobbik dobozkát, nálam minden esetre van, ha viszek belsõt, ha nem - 2 tubus ragasztó, 15 folt, 2 patentszem lánchoz, meg egy kis darab dörzspapír simán belefér, mindez nagyjából 1 belsõ áráért , és súlyban jóval könnyebb, helyigénye pedig kb fele akkora...
Posted 2008. July 29. - 15:24
újra pirospont a Hugonak... sztem a pesti oldalon a legjobb bolt...
Posted 2008. July 29. - 15:15
1ébként én 1200-ft-ért szoktam maxxis gumit venni ..mindegy
és Igen nekem nem jön be a specialized belsõ azért nem veszek..mert általába nekem addig bírta az összes mint a 400 ft-os kendák...maxxis bírta 2 hónapig...úgyhogy inkább megveszem "méregdrágán"
és ez a táskás szerszámos dolog fogalmam sincs honnan jött...meg azt se tudom ki és honnan veszi hogy én a fogasnál belsõket szoktam kunyerálni..szerencsére még egszer nem fordult elõ...
teljesen mindegy mit írok úgyis lehülyézik az embert....
úgy látszik ez a fórum arra való hogy egyik bringás kiröhögje meg szivassa a másikat...nagyszerû..
én részemrõl lezártam
RIDE OR DIE! :scared:
Posted 2008. July 29. - 14:36
hagyjad, emberünknek a méregdrága (1490 ft-os) specialized belsõ nem jó csak a maxxis (1600-ért) mert nyilván azt mesélte valaki a fogasnál hogy az király a speci meg méregdrága. :mybad:Húha kiakirrály fílinge van a dolognak... versenyre kell is a táska egyperc ötvennégy, nehogy ne tudjál szerelni. Mindig érdemes feljönni erre a fórumra. Egy évben egyszer
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. July 29. - 14:19
Posted 2008. July 28. - 20:12
Posted 2008. July 28. - 20:10
Értettem ezt konaman dumájára, mert nem annyira egyértelmû, nehogy sértõdés legyen...
...képzeld mindig minden van nálam és táska nélkül szerintem még ember nem látott jánoson...nah mind1
...nembaj attól még gyökér vok
/de szerintem nem sokkal nagyobb mint te, a modorodból kiindulva
RIDE OR DIE! :scared:
Posted 2008. July 28. - 19:10
Értettem ezt konaman dumájára, mert nem annyira egyértelmû, nehogy sértõdés legyen...
Ha idézted volna,egyértelmûbb lenne...már kezdtem azt hinni,hogy nekem írtad :mybad:
Egyébként nálam is egy övtáskában van minden,mondjuk belsõ és külsõ helyett defektjavító,egy kis pumpa,láncbontó,2-3-4-5-6 imbuszkulcs,és gumileszedõ.Ennyi szerintem alap és kis helyen is elfér,még dh-zni is lehet velük
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. July 28. - 18:57
Posted 2008. July 28. - 14:53
Posted 2008. July 27. - 20:04
Sárrétudvaris eset : Elmentünk haverokkal horgászni és ugye mint köztudott a horgászathoz sör kell....
Elmentük egy ottani kisboltba és szemben vele volt egy bicikli bolt...
Mondom benézek hátha van valami olcsó cucc...
látok is egy Kenda Slick gumit mondom az eladónak hogy...
- Mutassa már + azt a Kenda Slick gumit..
És erre egy szép nagy bütykös gumit rak az asztalra....
Hát mondom köszönöm! Viszlát....
Megtörtént esetek alapján...
Lehet ha egy nyeletõfékes simano orsót kérsz,egybõl tudta volna a választ... esetleg még adott volna hozzá pár darab bojlit is
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."