Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

zozoSpirit

zozoSpirit

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Kénytelen vagyok ide beírni, hogy senkinek nem ajánlom a Pedaloman nevû kerékpárboltot és szervízt.

34000 forintot hagytam ott fék-váltókar cserére, teló beépítésre, csomagtartót vettem 2õt, meg egyebeket .
A hátsó féket nem sikerült beállítani egyáltalán. Fél órás gyõzködésemre (mert állítólag nem jó a fék-váltókar a fékhez, amit mellesleg õk adtak el nekem) sikerült beállítani. A régi (3x használt revoshift) váltót nem karták beszámolni, mert használt... Ám visszadni sem akarták... Mint ahogy nem rakták fel sem a sárvédõt, sem az prizmát a telóra, pedig õk szedték le...

Eztuán hazafelé állíthattam az összes váltót, mert ledobálta a láncot, nem váltott a helyéte... Majd másnap húzhattam meg a stucni csavarját, mert egy erõsebb mozdulatra a kormány fordult csak...

Mindezeket tetézve: vasárnap vittem be a bringát, csütörtök 5re vállalták. Én csütörtökön 3ra voltam ott, mert úgy volt nekem jó, de a bringához még hozzá sem nyúltak!!!!
Az összes egyéb állítgatást pénteken 2kor kellett kikönyörögnöm, és 3/4ed óráig tartott.

Összegezve 2 órás munkát 4 napra vállaltak, és azt is szarul csinnálták meg... Baleknak néztek, és még le is akartak húzni!

rejszi

rejszi

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
CST 500ft
www.gobiker.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
"Sose volt ien jó." :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
akkor ezek szerint jó. Örülök

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
SRT tuning ruleZ! :) Sala ügyes ember, és nem Attila. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Kálvintéren a Hugónál is van Continentál belsõ-automata!
igaz nem olcsó, 1100Ft egy gumi. Cserébe van ezerféle méret, presta vagy szingoszeleppel.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
http://ambringa.hu/

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Sala, neked merre van a boltod? Budapest? Utca/hsz.?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem decathlonos 2 darab 690-ért típusú belsõim vannak, azok is jól bírják.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
OFF
nekem a teszkogazdasagos belso 600-ert meg mindig birja, contik, kendak hamarabb kipurcantak.
ON

itt a III-ban a Kalaszi utcai Gyurma Bringanal van conti belso automata 750-ert.
http://www.szabadban...urmabringa.html
http://halaszferenc....ibelso_automata
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
téényleg, ez nem is rossz ötlet, köszi!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
belsõt kapsz ósánba, teszkóba, decathlonba is - igaz, ezek nem a legkönnyebbek, cserébe olcsók és ha minden kötél szakad, ezek is jók. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
aqkkor kéne házhozszállítással két belsõ sürgõsen :D
bár sikerült némi házituninggal megragasztani (loctite pillanatragasztó) :D de azért nem bízom benne nagyon. szerencsére egy gyors és fontos kört a városban kibírt...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha megfizeted, kinyitok :D

fuck me, i'm famous!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nem tudtok valami bringaboltot ami vasárnap is nyitva van és nem a probike? nincs velük baj, de mnessze van, jobb lenne valami pesten, lehetõleg belváros.

köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem szeretem ha a bolt megkér valakit, hogy regisztrálva megvédje a bolt becsületét..
kicsit szánalmas...

de elnézést kérek ezúton

fuck me, i'm famous!

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

***** bérenc.

pfffff.... veled mivan?

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Haverom nagyon dicséri õket. Azt mondta precizek, meg korrektek.
De sajnos ellenpéldák is vannak, amint olvasom :(

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ez a fórum arra jó, hogy arc nélkül bármit leírhat az ember, ha valaki vagy valami nem tetszik neki, de azért ennek is vannak határai. Természetesen aki dolgozik az hibázhat is, de ha
jól tudom 6 hónap garanciát adnak a javításokra. És ahelyett , hogy itt dühöngenek egyszerüen vissza
kellett volna vinni a javításokat. És ha jól tudom, hogyha ásványi olajat tesznek a DOT-os fékedbe
akkor ott minden tömítést cserélni kellet volna. És ha már fel tudod tölteni magad is a féket, akkor
gondolom értesz annyira a kerékpárhoz , hogy ne négy hónap után vedd észre, hogy nincs csillapítás
a teleszkópban, mert ha egy csepp olaj sincs benne akkor az bizony nem mûködik és úgy kopog az egész, hogy az használhatatlan, és vajon akkor hogyan ment szét a szimeringed?

Én csak azért regisztráltam, mert nagyon felháborítottak a leírtak, egy kicsit mintha sántítana a dolog, részemrõl a témát lezártam.

tevedsz, ez a forum nem arra jo, hogy arc nelkul irogassunk hulyesegeket,
hanem arra, hogy megosszuk egymassal a tapasztalatainkat. Az, hogy szarul csinaltak meg valamit, nem tudom milyen osszefuggesben van azzal, hogy te torzsvasarlojuk vagy. Amugy nekem is csak rossz tapasztalatom van veluk kapcsolatban, pedig meg bringat is vettem naluk.

----

FÁJVÓ

----

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

gondolom értesz annyira a kerékpárhoz , hogy ne négy hónap után vedd észre, hogy nincs csillapítás
a teleszkópban, mert ha egy csepp olaj sincs benne akkor az bizony nem mûködik és úgy kopog az egész, hogy az használhatatlan, és vajon akkor hogyan ment szét a szimeringed?

Én csak azért regisztráltam, mert nagyon felháborítottak a leírtak, egy kicsit mintha sántítana a dolog, részemrõl a témát lezártam.

inkább ne szóltál volna.....
ha kicsit is értenél a villákhoz akkor ezt nem irod le!
***** bérenc.

fuck me, i'm famous!