Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hogy egy húszéves lomizott (németországban vagy olaszországban kidobásra itélt) valami nem "kult" hanem szemét.
nagy különbség.
országúti csapatok levedlett és fillérekért megvett kerékpárjai alkatrészre bontva horror áron. de ha van oylan hülye, aki ott vásárol, akkor megérdemlik egymást.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mire?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
na most hogy itt olvastam róla megnéztem a matuz weboldalát............nem is értem hogy ha valaki azt megnézi hogy nem jön rá........
mindenkit......

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha valahogy be lehetne építeni a Googlebe, hogy ha valaki azt írja be, hogy matuz, akkor a csaló.hu-jöjjön be elsõnek?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ezek szerint Matuz mindenkinek túljár az eszén, és jobban ért az alkatrészekhez mint bárki más?
Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Matuzmastertõl mennyire bevállalós vázat venni? Sok jót eddig nem hallottam felõle.

csak kicsit kockázotasabb mint egy 2 lõszerrel játszott orosz rulett
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
" legalább biztos lehetsz benne , hogy átb@sznak" by Bikertigger

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Matuzmastertõl mennyire bevállalós vázat venni? Sok jót eddig nem hallottam felõle.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Ha valaki szokja olvasni (vagy csak nézni) a német bájkot, biztos találkozott már azzal a sorozattal, hogy lesz*pattyuk a boltokat. Szétállítanak mindent a bicón, beviszik mint ámátõr és miután elkészült, leszûrik a tanulságot, hogy ki mekkora állat. Nem ám kulacstartócsavarokról van szó, rugóstag, tfék, közcsap, centír, kormcsap, teló, guminyomás, stb. jó kis teszt a mûhelyeknek :) Pár bolt már átesett ezen, elég vicces... a boltosok mondjuk biztos eretpattintanak ilyenkor magukon.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem a probike elég jó bolt ahhoz, hogy ha többen jelzik, hogy szeretnének maxxis dh-belsõt, akkor szereznek be. illetve mintha olvasnák is ezt a fórumot..;)

de ha ennyire sok defekted van, és a maxxison kívül más nem jó, akkor miért nem rendelsz valamelyik boltban (vagy akár netrõl), ahol tartanak, egy nagy adag (7-10-15 darab) belsõt, és egyet viszel mindig magaddal táskába?

illetve még mindig ajánlom a Tip-Top nagyobbik dobozkát, nálam minden esetre van, ha viszek belsõt, ha nem - 2 tubus ragasztó, 15 folt, 2 patentszem lánchoz, meg egy kis darab dörzspapír simán belefér, mindez nagyjából 1 belsõ áráért ;), és súlyban jóval könnyebb, helyigénye pedig kb fele akkora...;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
én se értettem hogy hogy jön ide ez a táska-dolog, meg, hogy miért ilyen nagy szám az, hogy hiányol egy terméket...

újra pirospont a Hugonak... sztem a pesti oldalon a legjobb bolt...

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
..teljesen igaza van rmx-nek...kiforgatják mindig az ember szavait..
1ébként én 1200-ft-ért szoktam maxxis gumit venni ..mindegy
és Igen nekem nem jön be a specialized belsõ azért nem veszek..mert általába nekem addig bírta az összes mint a 400 ft-os kendák...maxxis bírta 2 hónapig...úgyhogy inkább megveszem "méregdrágán"
és ez a táskás szerszámos dolog fogalmam sincs honnan jött...meg azt se tudom ki és honnan veszi hogy én a fogasnál belsõket szoktam kunyerálni..szerencsére még egszer nem fordult elõ...
teljesen mindegy mit írok úgyis lehülyézik az embert....
úgy látszik ez a fórum arra való hogy egyik bringás kiröhögje meg szivassa a másikat...nagyszerû..
én részemrõl lezártam ;)

RIDE OR DIE! :scared:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Húha kiakirrály fílinge van a dolognak... versenyre kell is a táska egyperc ötvennégy, nehogy ne tudjál szerelni. Mindig érdemes feljönni erre a fórumra. Egy évben egyszer :)

hagyjad, emberünknek a méregdrága (1490 ft-os) specialized belsõ nem jó csak a maxxis (1600-ért) mert nyilván azt mesélte valaki a fogasnál hogy az király a speci meg méregdrága. :mybad:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Húha kiakirrály fílinge van a dolognak... versenyre kell is a táska egyperc ötvennégy, nehogy ne tudjál szerelni. Mindig érdemes feljönni erre a fórumra. Egy évben egyszer :)

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
<--- elég hacsak megnézed a bpdh-s képet NICSAK!! egy táska!! :o

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

Értettem ezt konaman dumájára, mert nem annyira egyértelmû, nehogy sértõdés legyen...

...képzeld mindig minden van nálam és táska nélkül szerintem még ember nem látott jánoson...nah mind1

...nembaj attól még gyökér vok

/de szerintem nem sokkal nagyobb mint te, a modorodból kiindulva

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Értettem ezt konaman dumájára, mert nem annyira egyértelmû, nehogy sértõdés legyen...

Ha idézted volna,egyértelmûbb lenne...már kezdtem azt hinni,hogy nekem írtad :mybad:
Egyébként nálam is egy övtáskában van minden,mondjuk belsõ és külsõ helyett defektjavító,egy kis pumpa,láncbontó,2-3-4-5-6 imbuszkulcs,és gumileszedõ.Ennyi szerintem alap és kis helyen is elfér,még dh-zni is lehet velük :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Elmesélek egy sztorit, van egy pár gyökér aki visz magával tatyót, benne pótbelsõt, láncbontót, pumpát, esetleg valami szerszámkészletet, vagy egy övtáskát és benne belsõt+gumiragasztót. Nem azért viszik, mert szeretik, ha a hátukra rohad nyáron, hanem azért, mert nem olyan primkók mint egyesek. És ne csodálkozz, ha nem állnak meg neked odaadni a sajátjukat.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Sárrétudvaris eset : Elmentünk haverokkal horgászni és ugye mint köztudott a horgászathoz sör kell....
Elmentük egy ottani kisboltba és szemben vele volt egy bicikli bolt...
Mondom benézek hátha van valami olcsó cucc...
látok is egy Kenda Slick gumit mondom az eladónak hogy...
- Mutassa már + azt a Kenda Slick gumit..
És erre egy szép nagy bütykös gumit rak az asztalra....
Hát mondom köszönöm! Viszlát.... :)
Megtörtént esetek alapján...

Lehet ha egy nyeletõfékes simano orsót kérsz,egybõl tudta volna a választ... esetleg még adott volna hozzá pár darab bojlit is :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."