Jelentkezz be Regisztrálj
Vélemények a bringaboltokról #2.
Posted 2007. June 01. - 12:10
Posted 2007. April 26. - 18:01
az ebike.hu, aminek ilyen sárga az odlala és oldalt van a menüsor, az a ridebike féle ebike. általában ezt hívjuk ebikenak, ha nem tévedek.
az e-bike.hu t eddig nem is ismertem, de számomra az, hogy a fõoldalt teleírják mindenféle kerékpáros-bolt-szervíz-zület-bringa-canga-bicigli (ilyen is van) kulcsszavakkal, hogy a keresõk jobban megtalálják, az nem túl bizalmgerjesztõ. ettõl persze még lehet jó, de...
Posted 2007. April 26. - 16:40
mert dobálóznak egyesek a nem teljesen biztos címekkel..
Posted 2007. April 26. - 10:33
nem pontosan ezt írtam én is?
jóvammá :D csak leírtam pontosabban
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Posted 2007. April 26. - 09:30
Vagyok én mint eladó...rendelek cuccokat a boltomba, amibõl tudom, hogy fogy, meg tudom hogy keresik stb. Van egy felettem álló személy(tökmindegy hogy ki az) aki az általam rendelt cuccokat (pl. 20db elsõ villogó) leredukálja 10db elsõ villogóra, amit ugye késõbb elhoznak a boltomba. Aztán kapom ebikerõl a rendelést 9 elsõ villogóról, hogy az kéne neki, összeszedem és közbem a f@szom tele lesz azzal, hogy már megint az én rendelt cuccaimat kérik el, ami a boltomban van és nem mennek át a nagykerbe ami tõlük 2 percre van.....
nem pontosan ezt írtam én is?
Posted 2007. April 26. - 09:10
ákos
Posted 2007. April 25. - 20:14
Az ebike fogja a ride bike polcán fekvõ alkatrészt, és eladja online kicsit olcsóbban. Ezt nem éppen hívnám a ride bike forgalomcsökkenésének, szerintem úgy lehet elképzelni, hogy van egy nagy ridebike árukészlet, és azt a 3 üzletük és az online shopuk értékesíti közösen...
Helloszia, ha komolyan érdekel felvázolom hogy mûxik ez a ridebike ebike eladás.
Vagyok én mint eladó...rendelek cuccokat a boltomba, amibõl tudom, hogy fogy, meg tudom hogy keresik stb. Van egy felettem álló személy(tökmindegy hogy ki az) aki az általam rendelt cuccokat (pl. 20db elsõ villogó) leredukálja 10db elsõ villogóra, amit ugye késõbb elhoznak a boltomba. Aztán kapom ebikerõl a rendelést 9 elsõ villogóról, hogy az kéne neki, összeszedem és közbem a f@szom tele lesz azzal, hogy már megint az én rendelt cuccaimat kérik el, ami a boltomban van és nem mennek át a nagykerbe ami tõlük 2 percre van....nem...szedjem én össze és a boltomban maradjon 1 db elsõ villogó, és amikor bejön a vevõ, hogy venne akkor persze húzza a száját, hogy tényleg csak 1 db villogó van nálatok? én meg mondom neki, hogy sajnos igen... és elmegy.
Lehet, hogy ebike keres némi pénzt a ridebikenak, de amióta ebike van a ridebikeos eladók sokkal többet szenvednek, mert két boltra kell árukészletet rendelni, holott csak egyben dolgoznak...
remélem érthetõ voltam.
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Posted 2007. April 25. - 14:40
Posted 2007. April 25. - 14:23
és akkor jönnek reklamálni a netes vásárlók és a duplánkisz*patott gyerek meg megoldja nekik a problémájukat! Kár errõl beszélni föleg ha valaki dolgozott kereskedelemben és még utánna le is fikázza a pult mögött állókat... a ridebike-ról meg kár ennyit dumálni.
Egyébként nem reklamáltam eladónál. A boltvezetõvel beszéltünk telefonon. De tényleg a Biker kritikájáról volt szó elsõsorban. Legközelebb olvass figyelmesebben, mielött írsz...
Posted 2007. April 25. - 14:21
Keiko neked tudathasadásod van? Most írtad hogy az az eladó egy senki utánna meg leírod hogy te nem lennél ilyen bunkó senkivel... brühühü. A szívem szakad meg!
Tudod mit? Tõlem védheted õket, engem tényleg nem zavar. Nem te beszéltél a sráccal, a "senki" jelzõt ugyanis arra kapta a drága, hogy azt hitte õ ott a fõmufti, fensõbbséges volt és elutasító. Remélem neked nem lesz ilyen élményed. De ha igen, akkor majd gondolj arra, milyen jó érzés, amikor valakitõl segítséget vársz és helyette elutasítást kapsz, holott az illetõnek ebbõl semmilyen hátránya nem származik, ugyanis tulajdonképpen egy tök átlagos infót kérdeztem, nevezetesen azt, hogy gyári dobozban érkezik-e egy új teleszkóp.
Szóval, mivel te most csak nagyon kemény akartál lenni, a sértegetés lepergett, azért beavatlak, hogy nincs tudathasadásom, csak nem vagyok balek és alapvetõen segítõkész vagyok az emberekkel. A tapasztalatomat azért íertam le, mert ez a topik erre való. Amit te írtál azt legközelebb privibe küldd, de másokat ne fárassz vele. Személyeskedés befejezve.
Posted 2007. April 25. - 14:15
Posted 2007. April 25. - 14:10
Szerintem el kellene olvasnod rendesen a hozzászólásait. Õ a Biker-s emberkérõl beszélt, és nem a Ridebike eladóról.Keiko neked tudathasadásod van? Most írtad hogy az az eladó egy senki utánna meg leírod hogy te nem lennél ilyen bunkó senkivel... brühühü. A szívem szakad meg! Vegyük úgy inkább hogy az e-bike inkább a ridebike-os boltok forgalmát csökkenti (a srácok ezt mondták) !
Posted 2007. April 25. - 14:01
Vegyük úgy inkább hogy az e-bike inkább a ridebike-os boltok forgalmát csökkenti (a srácok ezt mondták) !
Az ebike fogja a ride bike polcán fekvõ alkatrészt, és eladja online kicsit olcsóbban. Ezt nem éppen hívnám a ride bike forgalomcsökkenésének, szerintem úgy lehet elképzelni, hogy van egy nagy ridebike árukészlet, és azt a 3 üzletük és az online shopuk értékesíti közösen...
Posted 2007. April 25. - 13:48
Posted 2007. April 25. - 11:15
Tudom,hogy hozzám beszéltek,csak nem értem a tréfát mán... teljesen koki vagyok,mint Te szombaton Bálnus Tudod kit fújogassál vazze
on
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. April 25. - 10:56
igy magyaráz taki árpi...
Barna ne légy értetlen, mert legközelebb lefújlak a lejárt légyirtóval ha jössz...
Posted 2007. April 25. - 10:56
itt van egy telóalkatrészed nálam Ne aggódj , csak menet közben eshet szét
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. April 25. - 10:55
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. April 25. - 10:51
cseles
MIkor gyüssz be hozzám? Itt maradt a telód reductora
nem megy érte...
ugysem kell a teló sem, mert nem lett jó a bicikli sem...
Posted 2007. April 25. - 10:49
MIkor gyüssz be hozzám? Itt maradt a telód reductora
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->