Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Please log in to reply
1191 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nagy piros pöttyös a Hungarobike-nak, akkor is nyitva vannak, amikor nincsenek :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nem.
az ebike.hu, aminek ilyen sárga az odlala és oldalt van a menüsor, az a ridebike féle ebike. általában ezt hívjuk ebikenak, ha nem tévedek.

az e-bike.hu t eddig nem is ismertem, de számomra az, hogy a fõoldalt teleírják mindenféle kerékpáros-bolt-szervíz-zület-bringa-canga-bicigli (ilyen is van) kulcsszavakkal, hogy a keresõk jobban megtalálják, az nem túl bizalmgerjesztõ. ettõl persze még lehet jó, de...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
www.ebike.hu www.e-bike.hu ugyanaz leennne? világosítsatok fel!!!
mert dobálóznak egyesek a nem teljesen biztos címekkel..

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 posts

nem pontosan ezt írtam én is?

jóvammá :D:D csak leírtam pontosabban :P
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Vagyok én mint eladó...rendelek cuccokat a boltomba, amibõl tudom, hogy fogy, meg tudom hogy keresik stb. Van egy felettem álló személy(tökmindegy hogy ki az) aki az általam rendelt cuccokat (pl. 20db elsõ villogó) leredukálja 10db elsõ villogóra, amit ugye késõbb elhoznak a boltomba. Aztán kapom ebikerõl a rendelést 9 elsõ villogóról, hogy az kéne neki, összeszedem és közbem a f@szom tele lesz azzal, hogy már megint az én rendelt cuccaimat kérik el, ami a boltomban van és nem mennek át a nagykerbe ami tõlük 2 percre van.....

nem pontosan ezt írtam én is?

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
És az egészet a magamfajta szívja meg, aki kigyalogol a Remizbe, és semmit sem tud megvenni, mert az egész bolt általános jelleggel le van pusztítva. :(
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 posts

Az ebike fogja a ride bike polcán fekvõ alkatrészt, és eladja online kicsit olcsóbban. Ezt nem éppen hívnám a ride bike forgalomcsökkenésének, szerintem úgy lehet elképzelni, hogy van egy nagy ridebike árukészlet, és azt a 3 üzletük és az online shopuk értékesíti közösen...

Helloszia, ha komolyan érdekel felvázolom hogy mûxik ez a ridebike ebike eladás.
Vagyok én mint eladó...rendelek cuccokat a boltomba, amibõl tudom, hogy fogy, meg tudom hogy keresik stb. Van egy felettem álló személy(tökmindegy hogy ki az) aki az általam rendelt cuccokat (pl. 20db elsõ villogó) leredukálja 10db elsõ villogóra, amit ugye késõbb elhoznak a boltomba. Aztán kapom ebikerõl a rendelést 9 elsõ villogóról, hogy az kéne neki, összeszedem és közbem a f@szom tele lesz azzal, hogy már megint az én rendelt cuccaimat kérik el, ami a boltomban van és nem mennek át a nagykerbe ami tõlük 2 percre van....nem...szedjem én össze és a boltomban maradjon 1 db elsõ villogó, és amikor bejön a vevõ, hogy venne akkor persze húzza a száját, hogy tényleg csak 1 db villogó van nálatok? én meg mondom neki, hogy sajnos igen... és elmegy.
Lehet, hogy ebike keres némi pénzt a ridebikenak, de amióta ebike van a ridebikeos eladók sokkal többet szenvednek, mert két boltra kell árukészletet rendelni, holott csak egyben dolgoznak...
remélem érthetõ voltam.
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Inkább a ridebike kritikájáról... a nagyker miután kiszámlázza és elküldi a cuccot a boltnak tojik bele (mint ált. minden nagyker) hogy õk megnézik és kiderül hogy sz*r. Onnantól gariba javítják iksz idõn belül (tõlük függ). E-bike-nál ha felhívnak valakit hogy "amit négyezerért rendeltél csak hatezerért lesz" az azért lehet mert ömlesztve vesznek ezer elsõváltót akciósan és lehet hogy pont nálad fogy el és te már csak a teliárasan beszerzett cuccot kaphatnád meg de az nekik lehet hogy bukó. Elvileg ezt be kéne vállalniuk és utána levenni a netrõl de nem ez történt...

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

és akkor jönnek reklamálni a netes vásárlók és a duplánkisz*patott gyerek meg megoldja nekik a problémájukat! Kár errõl beszélni föleg ha valaki dolgozott kereskedelemben és még utánna le is fikázza a pult mögött állókat... a ridebike-ról meg kár ennyit dumálni.

Egyébként nem reklamáltam eladónál. A boltvezetõvel beszéltünk telefonon. De tényleg a Biker kritikájáról volt szó elsõsorban. Legközelebb olvass figyelmesebben, mielött írsz...

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Keiko neked tudathasadásod van? Most írtad hogy az az eladó egy senki utánna meg leírod hogy te nem lennél ilyen bunkó senkivel... brühühü. A szívem szakad meg!

Tudod mit? Tõlem védheted õket, engem tényleg nem zavar. Nem te beszéltél a sráccal, a "senki" jelzõt ugyanis arra kapta a drága, hogy azt hitte õ ott a fõmufti, fensõbbséges volt és elutasító. Remélem neked nem lesz ilyen élményed. De ha igen, akkor majd gondolj arra, milyen jó érzés, amikor valakitõl segítséget vársz és helyette elutasítást kapsz, holott az illetõnek ebbõl semmilyen hátránya nem származik, ugyanis tulajdonképpen egy tök átlagos infót kérdeztem, nevezetesen azt, hogy gyári dobozban érkezik-e egy új teleszkóp.
Szóval, mivel te most csak nagyon kemény akartál lenni, a sértegetés lepergett, azért beavatlak, hogy nincs tudathasadásom, csak nem vagyok balek és alapvetõen segítõkész vagyok az emberekkel. A tapasztalatomat azért íertam le, mert ez a topik erre való. Amit te írtál azt legközelebb privibe küldd, de másokat ne fárassz vele. Személyeskedés befejezve.

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Bocs ide beszúrom a biker nagyker tehát nem eladói minõsítésben beszéltem róluk ezek szerint nem világos...A boltban vásárló emberkék fele már online vásárol és ez annyit jelent hogy a boltos srácok kvázi akár be is zárhatnának! Lehet hogy a pénz egy helyre folyik be de õk nem termelnek annyit ergo a bolt forgalma csökken... és akkor jönnek reklamálni a netes vásárlók és a duplánkisz*patott gyerek meg megoldja nekik a problémájukat! Kár errõl beszélni föleg ha valaki dolgozott kereskedelemben és még utánna le is fikázza a pult mögött állókat... a ridebike-ról meg kár ennyit dumálni. "a vevõnek mindíg igaza van addíg amíg ki nem jönnek a pult mögül és az utcán le nem rendezik az erõviszonyoknak megfelelõen..." errõl az jut eszembe hogy a Bigbike-ból kivágják aki bunkó és az ikea falán koppan a feje! Igazuk van!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Keiko neked tudathasadásod van? Most írtad hogy az az eladó egy senki utánna meg leírod hogy te nem lennél ilyen bunkó senkivel... brühühü. A szívem szakad meg! Vegyük úgy inkább hogy az e-bike inkább a ridebike-os boltok forgalmát csökkenti (a srácok ezt mondták) !

Szerintem el kellene olvasnod rendesen a hozzászólásait. Õ a Biker-s emberkérõl beszélt, és nem a Ridebike eladóról.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Vegyük úgy inkább hogy az e-bike inkább a ridebike-os boltok forgalmát csökkenti (a srácok ezt mondták) !

Az ebike fogja a ride bike polcán fekvõ alkatrészt, és eladja online kicsit olcsóbban. Ezt nem éppen hívnám a ride bike forgalomcsökkenésének, szerintem úgy lehet elképzelni, hogy van egy nagy ridebike árukészlet, és azt a 3 üzletük és az online shopuk értékesíti közösen...

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Keiko neked tudathasadásod van? Most írtad hogy az az eladó egy senki utánna meg leírod hogy te nem lennél ilyen bunkó senkivel... brühühü. A szívem szakad meg! Vegyük úgy inkább hogy az e-bike inkább a ridebike-os boltok forgalmát csökkenti (a srácok ezt mondták) !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
off
Tudom,hogy hozzám beszéltek,csak nem értem a tréfát mán...;) teljesen koki vagyok,mint Te szombaton Bálnus :) Tudod kit fújogassál vazze :D
on

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na én azt hittem, a sala-tól van a telód...
igy magyaráz taki árpi... :D

Barna ne légy értetlen, mert legközelebb lefújlak a lejárt légyirtóval ha jössz... :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hozzád:D
itt van egy telóalkatrészed nálam ;) Ne aggódj , csak menet közben eshet szét

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB