Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1040 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

a fiatalabbak viktor, feri és tölük lefelé meg nagyrészt kijöttek az egyetenrõl -ki 5-6 ki 12 év alatt ugye- és beültek a parlamentbe, életükben még egy percet nem dolgoztak. mitõl tudnák normálisan elvezetni az országot ?

no azért azt ne feledd, hogy a feri kõkemény KISZ-es volt, most meg bénakapitalista és nagyvállalkozó.
nagyot fordult ám vele a világ :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
de úgy konkrétan

az öregek a régi rendszer emberei, ott tanultak szocializálódtak, voltak funkcik vagy nem mindegy, az egyik ettõl hüje a másik attól.

a fiatalabbak viktor, feri és tölük lefelé meg nagyrészt kijöttek az egyetenrõl -ki 5-6 ki 12 év alatt ugye- és beültek a parlamentbe, életükben még egy percet nem dolgoztak. mitõl tudnák normálisan elvezetni az országot ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Van. De az csak politikusnak tanul (tanul...?)
De nem jut be :)

Oda a tig által említett gerinctelen akármik jutnak. Szigorúan elõzõ rendszer beli múlttal, esetleg rokonokkal az akkori vezetésbõl.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
már miért ne lenne?:)
akkor valaki csak azért menne politizálni, hogy meggazdagodjon, miközben gallyra vágja az országot? ennyire hülye nem lehet mindegyik...

akik akarnának tenni valamit, azokat elnyomják a barmok. vagy maguktól esnek a ló másik oldalán a két szék közé.szerintem valahogy így állhat a dolog(esetleg kis hazánkban mindenki barom. <==medence jelleg átka).
na mindegy, ez van.

lcs, asszem megtaláltam azt a cikket. most próbálom emészteni.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
mindegyik jót akar. a kérdés csak az hogy kinek ?

elárulok nektek egy titkot.

van ez a libafos zöld ház a folyóparton. képviselõk székelnek benne meg a seggnyalóik.
na most ez úgy néz ki hogy a kégli alatt a pincében van 2 szint mélygarázs .
alatta van még 2 szint. na ott van egy qrva modern kórház. de baromi háj tekk, kevés ilyen van. -kurucosok kedvéért ne felejvsük el, persze a vasington telaviv tengely pénzeli - . na itt a következõ van. mikor a fiatal aki még akár ember is lehetne, elhatározza hogy õ bezony politikusnak áll, errõl aláírja a papirokat - klerikális elvtársak ezt úgy is mondhassák, eladják a lalküket az ördögnek - akkor bekerülnek ide néhány napra . itt eltávolítják a gerincoszlopukat és egy szilikon implantátumot építenek be. na ezek után tölthetnek be politikusi "állásokat különbözõ beosztásban. ja és a nyelvüket is átalkítják kissé illetve a könyöküket is megerõsítik .

na most elõfordul néhányszor hogy vki enélkül próbálna meg érvényesülni. de õk betegek lesznek hirtelen, vagy hátba lövik saját magukat egy különösen hosszú csövû vadászpuskával.

ja és néha elõfordul hogy nem jól sikerül a mûtét ás az agyukat is kitépik. na belõlük lesznek a politakia napilapok dolgos munkatársai.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ez a kettõ szerintem üti egymást...:)
biztos vagyok benne, hogy vannak olyan politikusok is, akik jót akarnak. csak õk nem tudnak érvényesülni.

Igen, tényleg üti egymást. ;)

Politikus, aki értünk van. Ilyen tényleg nincs :)

Itthon nem is lesz, sosem. A mai napig a régi rendszer emberei vannak az elitben. Így merre induljon az ország? Miért lenne egyántalán célja elindulni bármerre? Eddig sem tette, most sem fogja nagyon, hiszen akkor az a fránya mézesbödön...

Asszem megyek hányni :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

biztos vagyok benne, hogy vannak olyan politikusok is, akik jót akarnak.

ez még sajnos kevés.
nem is tudom hol olvastam / ki írt cikket az alábbi címmel:
"a féltudású elit" ....jó megközelítés.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

El kéne ásni az összes politikust.

Kéne egy olyan banda, aki nem a pénztárcáját képviseli, hanem minket :) Kár hogy ilyen sehol sem létezik.

ez a kettõ szerintem üti egymást...:)
biztos vagyok benne, hogy vannak olyan politikusok is, akik jót akarnak. csak õk nem tudnak érvényesülni.

Izomtéridõninja-geológus!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
na ja. bár az se nagy gáz, ha lopnak. csak nem ennyit és nem ennyire nyilvánvalóan. meg közben elsõdlegesen az országot kellene gatyába rázni.

a megoldás szerintem egy olyan "kormány" lenne, akik egyrészt szakértõk, nem csak papíron, hanem tényleg értenek hozzá, és FELELÕSSÉGRE VONHATÓK!!! és ez itt a lényeg. mert most ha valaki elkúrja, Feri után szabadon, akkor csak felteszi a kezét, azt mondj, hogy "bocs fiúk, ezt elbasztam" és balra el.
ami azért nem megoldás, fõleg, ha az átlagprolit azért is análisan inzultálnák, mert 11000Ft helyett 10000et fizetett be az APEH-nak.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

... hacsak nem jönnek a kismamák

csak azok meg nehogy a kerékpárútra tévedjenek . mert a vadbarom bringások elbas...ák õket. vagy meg.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Mondjuk jó megnézni milyen alternatívák vannak:)

A jelenlegi autista - országot teljesen tönkretevõ pénisz
A büdöskurva enyhe kisebbségi komplexussal, benyalva az autistának. - remélem már tényleg felbomlik, gusztustalan egy banda.
Vikikénk. - ezt már kommentáltátok.
A buzik és drogosok, á-lértelmiségiek pártja.

Mi is van még?

:)

El kéne ásni az összes politikust.

Kéne egy olyan banda, aki nem a pénztárcáját képviseli, hanem minket :) Kár hogy ilyen sehol sem létezik.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ezzel a cikkel egyedül az a baj, hogy a jelenlegi vezetés egy elég hosszú nyelvû kiskutyája írta... Aki szerint az a jó ember, aki nem foglalkozik valamennyire a témával, aki nem jobboldali szavazó, és aki (óh, szegény, szerencsétlen!!!!) rá van kényszerítve (ki készerítí?) hogy az MSZP-re szavazzon, mert azt látja kiútnak.

nyilvánvaló. de mintha a fejlõdése apró jelei mutatkoznának:) ezért, meg a jó dumák miatt tetszett ez most.

Ezúton is gratulálok nekik, bár erõsen tagadja már mindenki. "nem, nem én szavaztam meg õket".

ezen már kár rágódni. emlékszem még a 2002-es "kormányváltó hangulat"ra (azért viszonylag szoros volt, de mégis...), sõt 2006-ban is más volt még _látszatra_ a helyzet, a választáskor még nem volt ennyire nyilvánvaló, hogy mennyire bénák - ezért a megvezetett választókat nem kell bántani (akkor még szorosabb volt). meggyõzõdésem, hogy a narancs a szokásos arrogáns féreg kampányával bukott akkor (még akkor is, ha volt igazságuk).
én az utóbbi 2-n már nem szavaztam, nem is akartam ezekre, egyikre se. jövõre nagyon szeretnék, de nem fogok tudni megint... hacsak nem jönnek a kismamák

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

rövidtávon atom, hosszútávon megujuló (ami nem azt jelenti mint most, hogy a nagy iramban tarvágott bükkösöket égetik el a biamasszára álított erõmûvi blokkokban)

egyetértek, én is így vélekedek.:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ez most teccett tõle.
http://w.blog.hu/200...tul_a_csucson_4

totális kilátástalanság 2010 tavaszára

Ezzel a cikkel egyedül az a baj, hogy a jelenlegi vezetés egy elég hosszú nyelvû kiskutyája írta... Aki szerint az a jó ember, aki nem foglalkozik valamennyire a témával, aki nem jobboldali szavazó, és aki (óh, szegény, szerencsétlen!!!!) rá van kényszerítve (ki készerítí?) hogy az MSZP-re szavazzon, mert azt látja kiútnak.

Ezúton is gratulálok nekik, bár erõsen tagadja már mindenki. "nem, nem én szavaztam meg õket".

Akadna a gulyásleves a torkukon, mindnek.

Ez a kilátástalanság, nem az ami 2010-ben lesz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

szóval a kérdés leegyszerûsítve: atomerõmû vagy nem atomerõmû? hajrá Magyarország!:D

rövidtávon atom, hosszútávon megujuló (ami nem azt jelenti mint most, hogy a nagy iramban tarvágott bükkösöket égetik el a biamasszára álított erõmûvi blokkokban)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
no igen....

van egy evfolyamtarsam aki szavazolapokat tarhal tolunk....es a sok marha meg neki igeri

hat a budos f...omat azt.....mondtam is neki

en nem adom el a velemenyem

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
oldjatok meg nelkule

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

tolem aztan lehetne a terhes kismamak az atomeromu ellen mozgalom is, arra szavaznek

én mégis inkébb az atomerõmûvek melletti terhes kismamákra szavaznék...máris van 2 pártunk, most már csak dugni kell, hogy legyen elég tag mindkét pártban.

eközben megoldjuk a népességfogyás problémáját, és a most aktív dolgzóknak sem kell aggódniuk, hogy nem lesz majd, aki "fizeti" a nyugdíjukat, és dolgozik a jövõben. ha meg egy oktatási reform is lenne, és tényleg életrevaló, kreatív, intelligens, szorgalmas, EU-konform munkaerõt oktatnánk, illetve a szülõk nem "dögöljön-meg-a-szomszéd-tehene-is" hozzáállásra nevelnék a gyereket, akkor talán még a gazdaság is dübörögne...

szóval a kérdés leegyszerûsítve: atomerõmû vagy nem atomerõmû? hajrá Magyarország!:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor megiscsak az en variaciom a legjobb

ki indul egyaltalan a ket "nagy" [szanalmas] mellett konkret kormanyprogrammal stb? miep es egyeb tul szelsoseges kilove

regen volt zoldpart is. meg vallalkozok szovetsege. meg kitudja mi

tolem aztan lehetne a terhes kismamak az atomeromu ellen mozgalom is, arra szavaznek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Egy szavazat arra, hogy menjen mindeki a vérbe....
"Minden hülyeség" by Tomidny