Ezzel a cikkel egyedül az a baj, hogy a jelenlegi vezetés egy elég hosszú nyelvû kiskutyája írta... Aki szerint az a jó ember, aki nem foglalkozik valamennyire a témával, aki nem jobboldali szavazó, és aki (óh, szegény, szerencsétlen!!!!) rá van kényszerítve (ki készerítí?) hogy az MSZP-re szavazzon, mert azt látja kiútnak.
nyilvánvaló. de mintha a fejlõdése apró jelei mutatkoznának:) ezért, meg a jó dumák miatt tetszett ez most.
Ezúton is gratulálok nekik, bár erõsen tagadja már mindenki. "nem, nem én szavaztam meg õket".
ezen már kár rágódni. emlékszem még a 2002-es "kormányváltó hangulat"ra (azért viszonylag szoros volt, de mégis...), sõt 2006-ban is más volt még _látszatra_ a helyzet, a választáskor még nem volt ennyire nyilvánvaló, hogy mennyire bénák - ezért a megvezetett választókat nem kell bántani (akkor még szorosabb volt). meggyõzõdésem, hogy a narancs a szokásos arrogáns féreg kampányával bukott akkor (még akkor is, ha volt igazságuk).
én az utóbbi 2-n már nem szavaztam, nem is akartam ezekre, egyikre se. jövõre nagyon szeretnék, de nem fogok tudni megint... hacsak nem jönnek a kismamák