Nem is hallottam a balesetekrõl. Mik történtek? Chip már nekem sem jutott vagy milyen más blamázs volt?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Indította
zsola_
, 2004. május 26. 10:53
Írta 2009. június 06. - 21:27
Írta 2009. június 06. - 21:06
Én is mondanám, hogy fantasztikus volt, de ez a rengeteg baleset, és az idõméréssel kapcsolatos felfoghatatlan blamázs igencsak rossz szájízt ad a versenynek :S
Írta 2009. június 06. - 18:00
Szuper jó volt! Én a 75-ön mentem, asszem elég jó idõt a montival. A 200km-esek eszement hajrával érkeztek a célba.jól nyomták nagyon.
Grat a szervezõknek!
Ja és még1X köszönöm a két csinos és kedves lánynak a láb masszázst!:-)
Az idõjárás is kegyes volt velünk bár a déli parton volt némi szembeszél.
Grat a szervezõknek!
Ja és még1X köszönöm a két csinos és kedves lánynak a láb masszázst!:-)
Az idõjárás is kegyes volt velünk bár a déli parton volt némi szembeszél.
Írta 2009. június 05. - 23:09
Sziasztok!
Remélem viszonylag jó idõben és nagy létszámban tekertek holnap! Én sajnos nem veszek idén részt a Pelson, de lélekben ott leszek, plusz ha nem is a szokásos hosszú távra, de a rövidre küldök helyettest. Hajrá Balázs!!!
Jó versenyt, jó élményeket!
Remélem viszonylag jó idõben és nagy létszámban tekertek holnap! Én sajnos nem veszek idén részt a Pelson, de lélekben ott leszek, plusz ha nem is a szokásos hosszú távra, de a rövidre küldök helyettest. Hajrá Balázs!!!
Jó versenyt, jó élményeket!
Írta 2009. június 05. - 22:28
Üdv
Elszurtam a mez méretet általában S kell de ez most kicsi ha van valakinenek M-es, de úgy érzi hogy inkább cserélne...
(akkor tudok egy S-et)
Elszurtam a mez méretet általában S kell de ez most kicsi ha van valakinenek M-es, de úgy érzi hogy inkább cserélne...
(akkor tudok egy S-et)
Írta 2009. június 05. - 10:34
És az a 4,38-as is átszállásos
Tavaly le tudtam utazni másfél óra alatt 7:10-re Bp-rõl.... most 3 óra alatt 1 átszállással...
Azt szeretném megtudni, hogy ha már új vonatot nem is, de azt lehet e biztosítani, hogy az átszállásos járat mindkét szerelvényén legyen kerékpárkocsi? Ez is segítség lenne...
Üdv
bV
Tavaly le tudtam utazni másfél óra alatt 7:10-re Bp-rõl.... most 3 óra alatt 1 átszállással...
Azt szeretném megtudni, hogy ha már új vonatot nem is, de azt lehet e biztosítani, hogy az átszállásos járat mindkét szerelvényén legyen kerékpárkocsi? Ez is segítség lenne...
Üdv
bV
Írta 2009. június 04. - 08:34
Írta 2009. június 04. - 07:47
Az lenne a kérdésem, hogy a frissítõ állomásokon milyen enni- és innivaló áll rendelkezésünkre a Maratonon?
Írta 2009. június 04. - 07:27
Hát, ha már azt írja, hogy "le", akkor kizárásos alapon Budapestrõl.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2009. június 04. - 07:09
Írta 2009. június 03. - 21:33
Le szeretnél jutni vonattal a Tour de Pelso-ra Siófokra?
Igen?
Kelj fel halnali fél3-kor, vagy ha nem tetszik akkor utazz a kerékpároddal majd 3 órát átszállással!
Jó lesz?
...
...
Kellene egy megfelelõ járat!!
Maramu
Igen?
Kelj fel halnali fél3-kor, vagy ha nem tetszik akkor utazz a kerékpároddal majd 3 órát átszállással!
Jó lesz?
...
...
Kellene egy megfelelõ járat!!
Maramu
Írta 2009. június 03. - 11:09
Legfeljebb nem most javítunk az eddigi legjobb idõnkön.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. június 03. - 06:58
Írta 2009. június 02. - 23:26
"Esõkabát és vizibicikli :pada:"
Csak ne essen! Szilvásvárad szakadó esõben halálos volt. Legyen napsütés és jó meleg.
Most 19 fok maximumot és esõt prognosztizálnak az angol idõjósok szombatra, ami nem túl jó hír! De ez még változhat! Mondjuk jégesõre és 10 fokra
A 19 fokkal kibékülnék csak az esõ nem kellene!
:lol1:
Írta 2009. június 02. - 22:50
"Szia Rita! a helyszínen is tudsz nevezni még aznap is, kivéve a Panoráma túrát amire csak elözõ napokban lehet,de a versenykiírásoknál találsz bõvebb infót.Sok sikert!"
A helyszíni nevezés (10500 Ft/fõ) szerintem igen gyilkos ám.
Csak ne essen! Szilvásvárad szakadó esõben halálos volt. Legyen napsütés és jó meleg.
A helyszíni nevezés (10500 Ft/fõ) szerintem igen gyilkos ám.
Írta 2009. június 02. - 22:06
Hi!. Tud valaki arról, hogy mi a helyzet ha esik az esõ szombaton??
Akkor majd kiderül ki a faszagyerek és ki nem.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2009. június 02. - 21:14
Írta 2009. június 02. - 20:29
Írta 2009. június 02. - 20:01
Szia Rita! a helyszínen is tudsz nevezni még aznap is, kivéve a Panoráma túrát amire csak elözõ napokban lehet,de a versenykiírásoknál találsz bõvebb infót.Sok sikert!
Írta 2009. június 02. - 12:57
Hétvégére, versenyre szervezzen valaki napsütést!
Ahogy elnézem nem fog hiányozni az UV-védelem!
Ahogy elnézem nem fog hiányozni az UV-védelem!