A mezekkel alapvetõen semmi probléma, a gyártó ugyanaz aki tavaly is, a méretek azonosak.
Tavaly nem rendeltem mezt, akkor honnan tudjam, hogy mekkorák ezek? Mellékelnél egy mérettáblázatot? Gondolom a gyártó tud adni ilyent...
Az ötlet tényleg jó volt kivitelezhetõ is lenne a gyakorlatban, csak olyan magas áron csinálnák meg az új festési technikával itthon, hogy 10-12 ezerre jönne ki. Pedig kevesebb papír-anyaggal és munkafázissal készült volna és a józan ész olcsóbbra várta volna, de így a hagyományos festési eljárás marad.
Sajnálom, hogy nem sikerült összehozni az új tervet, pedig nagyon jól hangzott. Viszont továbbra se tudtam meg, hogy amit most lehetõség van megrendelni, az tulajdonképpen hogy is néz ki. Látatlanban nem akarok rendelni, legalább egy látványtervet jó lenne ha felraknál.
Igazad van, csak a nevezési lapon szerepel a mez ára 5.500,- Ft, de ha kéred a mezt és úgy döntesz, hogy az indulási díjhoz járó pólóról lemondasz, akkor 4.500,- Ft-ért megkapod a mezt. Nem, nem ápr. 4-éig kell nevezni ( a helyszínen is lehet ), de addig a legkedvezõbb. A mez ára május 4-éig 5.500,- Ft.
Igen, most már megtaláltam a mezre vonatkozó árinfókat, de szerintem ne dugd el ennyire, úgyse titkos információk
Van lehetõség arra, hogy április 4-ig nevezek a mez igénylése nélkül, és a mezt külön megrendelem május 4-ig? Persze ha megkapok minden információt ápr. 4-ig, akkor nem variálok