Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1137 hozzászólás a témában

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás
Mivel még nem került fel a Pelso honlapjára, így kénytelen vagyok itt kihirdetni, hogy különdíjként 20.000,- Ft-os, az Annyira Más Bringaboltban levásárolható vásárlási utalványt nyer az elsõ rekuval beérkezõ!
Várunk tehát minden fekvõkerékpárost!

Gegeba

Gegeba

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ha valakinek nincs utastársa BP-rõl és valakivel szívesen megosztaná a benzinköltséget keressen meg legyen szíves.

Csöndes, jómodorú gyermek vagyok, nem eszem - iszom más autójában. :D

A számom: 70/409-1886 vagy

nyultotha@freemail.hu

Kösz elõre is!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Köszi a választ Proha,megkaptam a levelet!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Ajándék Rudy Project szemüveg!

Feltöltött kép
"Vásárolj egy szemüveget és válassz mellé egy másikat ajándékba*!" akcióval lesz jelen a Rudy Project Siófokon a TdP-n!
Az akció csak a TdP versenye alatt tart, a készlet erejéig érvényes, és az *ajándék szemüveg ára nem érheti el ill. nem haladhatja meg a helyben megvásárolt szemüveg árát!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Proha:
Neten neveztem, van rá mód, hogy a nevezési dijat a helyszinen fizessem ki? Igazából porcsérülésem van ami remélhetõleg elmulik addig(legalábbis nem fog fájni) de ha mégsem akkor nem tudnék elindulni. Szóval nem akarok pénzt bukni.

KÖszi és üdv ;)

Sajnos orvosi kérdésekben nem vagyunk felkészültek, ellenõrizhetetlen, hogy vki tényleg sérült-e vagy nem. Ha egy embernek engedjük, utána nincs megállás. Az esetleges visszaélések elkerülése miatt nem tudjuk a kérésedet elfogadni. Amennyiben a helyszínen akarod kifizetni a nevezési díjat számolnod kell a helyszíni nevezési díjjal.

Neked jobbulást kívánunk és ha az idén nem, akkor jövõre -reméljük egészségesen- üdvözülhetünk az indulók között!

Üdv!

Prohi

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok! Széplak felsõn az Egry J. u. 1. szám alatt 8 fõ részére, Törekiben a Diófás u. 74. sz alatt 4 fõ részére tudunk szállást biztosítani. 3000ft/fõ/éj érdeklõdni +36305520768
Normális vagyok. A hangok is megmondták...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Proha:
Neten neveztem, van rá mód, hogy a nevezési dijat a helyszinen fizessem ki? Igazából porcsérülésem van ami remélhetõleg elmulik addig(legalábbis nem fog fájni) de ha mégsem akkor nem tudnék elindulni. Szóval nem akarok pénzt bukni.

KÖszi és üdv ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Szia Proha!
Olyan kérdésem van amire lehet sokan nem emlékeznek ,de tavaly problémák voltak belõle.
Hazafelé sokan mentünk vonattal én is.De a vonatra nem engedtek felszállni mivel már 5 bico volt rajta.Ha jol tudom még állt is a vonat jó sokat mert nem akartak leszálni róla bringások.
Esetleg tudnátok beszélni velük,hogy a rendezvenyre való tekintettel engedjenek hazautazni?
Én nekem is másik vonattal kellet utaznom ami miatt persze jó késõn érkeztünk meg Budapestre.
Elõre is köszi!

OK, megpróbálok vmit intézni, úgyis ma megyek a MÁV-Start siófoki vezetõjével tárgyalni. Majd jelzek, hogy mire jutottam.
Üdv:

Prohi

csarli123

csarli123

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szia Proha!
Olyan kérdésem van amire lehet sokan nem emlékeznek ,de tavaly problémák voltak belõle.
Hazafelé sokan mentünk vonattal én is.De a vonatra nem engedtek felszállni mivel már 5 bico volt rajta.Ha jol tudom még állt is a vonat jó sokat mert nem akartak leszálni róla bringások.
Esetleg tudnátok beszélni velük,hogy a rendezvenyre való tekintettel engedjenek hazautazni?
Én nekem is másik vonattal kellet utaznom ami miatt persze jó késõn érkeztünk meg Budapestre.
Elõre is köszi!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
Még van 24 nap a rajtpisztoly elsütéséig, és már a harmadik nyertesünket hirdetjük ki!

Fröhlich Georgina Budapestrõl a szerencsés!

Ahogy az akció meghirdetésében is közöltük a nyertes elõtti és utáni 5 nevezõt is feltüntetjük, hogy teljesen tiszta legyen a dolog:
2137 Oláh Bence HUN Budapest 2008-04-29 20:46:39
2136 Hollósi Balázs HUN Gyõr 2008-04-29 17:09:42
3106 sajnovics tamás HUN Szajk 2008-04-29 12:09:27
2135 Nagy Márk HUN Oroszlány 2008-04-29 10:54:
3105 Flórián Gábor HUN Pécs 2008-04-28 22:57:

2134 Fröhlich Georgina HUN Budapest 2008-04-28 16:04:37
2133 dr SZÉKELY Mózes HUN 2008-04-28 15:53:34
1074 Vígh Zoltán HUN 2008-04-28 14:06:19
1075 Szabó Péter HUN Budapest 2008-04-28 14:06:19
1076 Pavlik Attila HUN Budapest 2008-04-28 14:06:19
1077
Kalmár Norbert HUN Budapest 2008-04-28 14:06:19

[FONT="][FONT=Verdana]Gratulálunk [/FONT][/FONT][FONT=Verdana]Fröhlich Georginának[/FONT][FONT="][FONT=Verdana]!

[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]Természetesen a nyereményjáték azonos feltételekkel folytatódik és várjuk a 400. nevezõt!

[/FONT] [FONT=Verdana]Üdv:
[/FONT] [FONT=Verdana]Prohi[/FONT]

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

... Egy kérdés. Pelso-s mezt lehet majd venni a helyszínen, vagy csak az elõrendelõk kaphatnak.

A helyszínen is lehet venni korlátozott számban (amíg a készlet tart), de ott drágább lesz, csak az elõnevezõknek tudtuk az önköltségi 4.500,- Ft-os áron, ill. tudjuk most annál egy picit drágábban 5.500,- Ft-ért biztosítani a mezt.

A helyszínen már 7.000,- Ft lesz a mez ára.

Üdv:

Prohi

Bianchisti

Bianchisti

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Prohi!
Kérted, hogy értesítselek, ha meglesz a dunaújvárosi bringatúra idõpontja.
2008. május 10-én lesz. Indulás 9.00-kor, érkezés várhatóan 11.30 és 12.30 óra között. Jó toborzást!
Egy kérdés. Pelso-s mezt lehet majd venni a helyszínen, vagy csak az elõrendelõk kaphatnak.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
Az elmúlt években többször adtunk kedvezményt azoknak akik a másik, Siófokról induló kerékpáros tókerülõ kerékpáros túrán vettek részt.

Így az idén is 33%-os kedvezménnyel nevezhetnek azok, akik 2008. április 19-én elindultak a BALATONKÖR elnevezésû túrán!

A Balaton Maraton nevezési lapján már most is bejelölhetõ a kedvezmény az Amatõr Kupánál, de kérek minden Balatonköröst, hogy az egyesület rovatba írja be, hogy BALATONKÖR. A fizetésnél a hagyományos fizetést kell bejelölni. Az adatok hitelességét a Balatonkör nevezési listájáról történik.

A Tihany Túrára nevezõ Balatonkörösöknek még egy-két napot várniuk kell, mert ott programozási feladat vár ránk.

Jó felkészülést!

Prohi

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
Kedves Mónika!

Minden segítséget szívesen fogadunk, nyugodtan hívjon fel a barátnõd a honlapon található mobil számon.

Válltáska lesz!

Köszi a figyelmeztetést! Javítani fogjuk a hírek rovat régi híreit.

Köszi a jókívánságokat is, az mindig jól jön. Jelenleg annyi elõnevezõnk van, mint tavaly május 4-én, és ez a szám napról napra nõ. Bízunk benne, hogy újabb csúcsot fogunk dönteni a résztvevõi létszám terén!

Jó felkészülést!

Üdv:

Prohi

Renner Monika

Renner Monika

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Szia Proha és Kedves Résztvevõk!

Nem értem, mért kell ennyit filózni a mezen, az mindenhol meglepi többnyire, a dolog meg egyszerû: Mivel az eddigiek bár nagyon szépek voltak mára jól elkoptak + a viselésükkel reklámozzuk a külföldi maratonokon a Pelso-t ezért mi kérünk. Akármilyen lesz jó néhány ezer kilométeren rajtam lesz :-)

De nem hinném, hogy Prohi valami undorító ócska mezhez adná a nevét. Nem jellemzõ.

Proha ez már neked szól: Légyszi, a híreknél a külföldi nyelveknél javítsátok ki a nevezési dátumot 2008-ra :-)

Szükség van-e rendezõ motorosra, mert egy barátnõm szívesen menne, mellesleg Bm dolgozó. Keressen telefonon téged? Jó idõt, sok versenyzõt és minél kevesebb idegeskedést kívánunk Nektek! Hajrá! Mi ottleszünk! Feltéve, ha lesz megint aranyos válltáska.... Üdvözlettel: Renner Monika, Szalai Zsolt

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
Kedves Zsoltee!

Bizonyára elfoglalt voltam és azért nem válaszoltam, de kicsiben (az elõzõ évekéhez hasonló méretû) grafikán nem látszik a karbon minta. Igaz még a mezgyártó nem adott választ, hogy melyik formátumot tudja megfelelõ minõségben legyártani. Addig is egy ezeréves ( 2008-01-16, 16:21; #335) leírás a mezrõl és a többit a képzelõerõdre bízom.

...
A mez tervezett dizájnja: karbonszövet mintájú (csaknem teljesen fekete) alapon a rendezvény logója és a támogatók logói. Monitoron jól néz ki, de meg kell várnunk a gyártó hozzáállását, mert nem a legkönnyebb ehhez hasonló színátmenetet legyártani. No, majd megjátjuk...

Persze, ha nem megy a karbon minta, akkor lehet hogy egy nagyon sötét szürke lesz az alap vagy fekete, de az bizti, hogy sötét árnyalat.

Aztán eldöntöd, döntitek, hogy kell-e vagy nem. Indulj ki abból, hogy az elõzõ két év meze tetszett-e, ha igen, akkor szerintem nem fogsz v. nem nagyon fogsz csalódni, ha az eddigiek sem tetszettek, akkor meg nem kell rendelni, mert a grafika sem adja vissza az eredeti hatást, csak megközelíti.

Üdv: Prohi

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

Halihó!

Megtudhatunk valamit a mez kinézetérõl? Lesz karbon minta? Ha nincs még végleges infó, akkor mikorra várható?

Még mindig aktuális a kérdés, sõt egyre aktuálisabb... nem akarok találgatni, hogy miért nem válaszolsz a kérdésekre, de az biztos, hogy így kevesebb mez fog elkelni.

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Halihó!

Megtudhatunk valamit a mez kinézetérõl? Lesz karbon minta? Ha nincs még végleges infó, akkor mikorra várható?

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
Még van 47 nap a rajtpisztoly elsütéséig, és már a második nyertesünket hirdetjük ki!

Ebben az esetben csapatnevezésen belül található a szerencsés. A csapatával közösen eldöntik, hogy õ vagy megosztva a csapat nyeri-e vissza a nevezési díjat.

Kecskés György Gyöngyösrõl a szerencsés!

Ahogy az akció meghirdetésében is közöltük a nyertes elõtti és utáni 5 nevezõt is feltüntetjük, hogy teljesen tiszta legyen a dolog:

3073 Kardos József HUN Budapest Hanák Kolos Turistaegyesület 2008-04-03 13:46:34
3074 Gombos Linda HUN Budapest Hanák Kolos Turistaegyesület 2008-04-03 13:46:34
3075 Köves Péter HUN Gyöngyös Hanák Kolos Turistaegyesület 2008-04-03 13:46:34
3076 Tufescu János HUN Gyöngyös Hanák Kolos Turistaegyesület 2008-04-03 13:46:34
3077 Ludányi Lajos HUN Gyöngyöstarján Hanák Kolos Turistaegyesület 2008-04-03 13:46:34

3078Kecskés György HUN Gyöngyös Hanák Kolos Turistaegyesület 2008-04-03 13:46:34

3079 Hornyánszki Gyula HUN Gyöngyös Hanák Kolos Turistaegyesület 2008-04-03 13:46:34
2091 Cseke Károly HUN Pécs 2008-04-03 13:56:37
3080 Vida Mihály HUN Budaörs 2008-04-03 18:18:46
1049 Lengyel Zoltán SVK Marcelová Szabadság Vándorai Túrakerékpáros Egyesület 2008-04-03 18:47:27
3081 Keszericze Zsolt HUN Hosszúhetény 2008-04-03 20:15:14
[FONT="]
[FONT=Verdana]Gratulálunk Kecskés Györgynek!

[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]Természetesen a nyereményjáték azonos feltételekkel folytatódik és várjuk a 300. nevezõt!

[/FONT] [FONT=Verdana]Üdv:
[/FONT] [FONT=Verdana]Prohi[/FONT]

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Hát ez nem túl bíztatató :/ a kinézetérõl tudnál mutatni képet?