Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1137 replies to this topic

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Tavaly nem rendeltem mezt, akkor honnan tudjam, hogy mekkorák ezek? Mellékelnél egy mérettáblázatot? Gondolom a gyártó tud adni ilyent...

XS; S; M; L; XL; XXL

Ennél pontosabb infót máshol sem tudnak adni, csak a helyszínen, ha magadhoz méred. :)

Üdv:

Prohi

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

A mezekkel alapvetõen semmi probléma, a gyártó ugyanaz aki tavaly is, a méretek azonosak.

Tavaly nem rendeltem mezt, akkor honnan tudjam, hogy mekkorák ezek? Mellékelnél egy mérettáblázatot? Gondolom a gyártó tud adni ilyent...

Az ötlet tényleg jó volt kivitelezhetõ is lenne a gyakorlatban, csak olyan magas áron csinálnák meg az új festési technikával itthon, hogy 10-12 ezerre jönne ki. Pedig kevesebb papír-anyaggal és munkafázissal készült volna és a józan ész olcsóbbra várta volna, de így a hagyományos festési eljárás marad.

Sajnálom, hogy nem sikerült összehozni az új tervet, pedig nagyon jól hangzott. Viszont továbbra se tudtam meg, hogy amit most lehetõség van megrendelni, az tulajdonképpen hogy is néz ki. Látatlanban nem akarok rendelni, legalább egy látványtervet jó lenne ha felraknál.

Igazad van, csak a nevezési lapon szerepel a mez ára 5.500,- Ft, de ha kéred a mezt és úgy döntesz, hogy az indulási díjhoz járó pólóról lemondasz, akkor 4.500,- Ft-ért megkapod a mezt. Nem, nem ápr. 4-éig kell nevezni ( a helyszínen is lehet ), de addig a legkedvezõbb. A mez ára május 4-éig 5.500,- Ft.

Igen, most már megtaláltam a mezre vonatkozó árinfókat, de szerintem ne dugd el ennyire, úgyse titkos információk :)

Van lehetõség arra, hogy április 4-ig nevezek a mez igénylése nélkül, és a mezt külön megrendelem május 4-ig? Persze ha megkapok minden információt ápr. 4-ig, akkor nem variálok :)

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Még van 56 nap a rajtpisztoly elsütéséig, de máris megvan az elsõ nyertesünk!

Igaz, Õ még csak a nevezési díját nyerte vissza a 100. nevezés benyujtásával.

Vér Ferenc Pécsrõl a szerencsés!
Már több, mint egy hete benevezett, de a tavalyi gyakorlatot követve, csak a nevezési díj megérkezését követõen fedjük fel a nyertest. Ahogy az akció meghirdetésében is közöltük a nyertes elõtti és utáni 5 nevezõt is feltüntetjük, hogy teljesen tiszta legyen a dolog:

1021 Kalocsai Attila Budapest 2008-03-20 13:42:35 csapat nevezés
2044 Sztanyek Tímea Budapest 2008-03-20 13:42:35 csapat nevezés
2045 Gönci Balázs Budapest 2008-03-20 13:42:35 csapat nevezés
2046 Császi Kálmán Budapest 2008-03-20 13:42:35 csapat nevezés

2047 Belinszki Balázs Üröm 2008-03-20 13:42:35 csapat nevezés

2048 Vér Ferenc Pécs 2008-03-21 08:57:13 egyéni nevezõ

1023 Labancz István Szolnok 2008-03-22 14:29:42 egyéni nevezõ
3038 Kopacz Ágnes Szentendre 2008-03-22 15:29:40 egyéni nevezõ
3039 Várnagy János Szálka 2008-03-23 16:13:34 egyéni nevezõ
3040 Valaczka Csaba Mohács 2008-03-23 19:40:54 egyéni nevezõ

[FONT="]2049[FONT="] Tognotti Paolo ITA Bolzano 2008-03-24 03:04:00 egyéni nevezõ[/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT="]Gratulálunk Vér Ferencnek![/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT="]Természetesen a nyereményjáték azonos feltételekkel folytatódik és várjuk a 200. nevezõt![/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT="]Üdv:[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT="]Prohi
[/FONT]
[/FONT]

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Már lehet csapatnevezést is kezdeményezni a honlapról!

5 fõtõl 10%, 10 fõtõl 20% kedvezményt adunk a csapatoknak, minden benevezett csapattagra az indulási díjból.
Nevezés elõtt azért olvassátok el a versenykiírást és abban a 9. pont - Nevezés díj, csapatkedvezményrõl szóló részt.

Üdv:

Prohi

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Proha!
Most látom, hogy van valami probléma a mezekkel!?
Akkor a méretezésröl is csak késöbb lesz infó?
Üdv

A mezekkel alapvetõen semmi probléma, a gyártó ugyanaz aki tavaly is, a méretek azonosak.

...Proha, a mezrõl mikor tudunk meg többet? Azt olvastam itt, hogy nagyon frankó ötleted lett, és hogy még vannak kis bonyodalmak a kivitelezéssel. Ha tényleg ilyen szuper mez lesz, akkor szeretnék rendelni, de ugye ápr. 4-ig kéne jelentkezni a versenyre. Gondolom addig azért kiderül az ára és lesz róla fotó is, ugye?

Az ötlet tényleg jó volt kivitelezhetõ is lenne a gyakorlatban, csak olyan magas áron csinálnák meg az új festési technikával itthon, hogy 10-12 ezerre jönne ki. Pedig kevesebb papír-anyaggal és munkafázissal készült volna és a józan ész olcsóbbra várta volna, de így a hagyományos festési eljárás marad.
Igazad van, csak a nevezési lapon szerepel a mez ára 5.500,- Ft, de ha kéred a mezt és úgy döntesz, hogy az indulási díjhoz járó pólóról lemondasz, akkor 4.500,- Ft-ért megkapod a mezt. Nem, nem ápr. 4-éig kell nevezni ( a helyszínen is lehet ), de addig a legkedvezõbb. A mez ára május 4-éig 5.500,- Ft.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Proha, a mezrõl mikor tudunk meg többet? Azt olvastam itt, hogy nagyon
frankó ötleted lett, és hogy még vannak kis bonyodalmak a kivitelezéssel. Ha
tényleg ilyen szuper mez lesz, akkor szeretnék rendelni, de ugye ápr. 4-ig
kéne jelentkezni a versenyre. Gondolom addig azért kiderül az ára és lesz róla
fotó is, ugye?

Proha!

Most látom, hogy van valami probléma a mezekkel!?
Akkor a méretezésröl is csak késöbb lesz infó?

Üdv

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1Select * from nevezok Where nevezo_id=

Azért ez elég erõs, hogy ilyen hibák kimennek a felhasználónak. Én elõvenném az informatikust, ha ilyent csinálna :)

Proha, a mezrõl mikor tudunk meg többet? Azt olvastam itt, hogy nagyon frankó ötleted lett, és hogy még vannak kis bonyodalmak a kivitelezéssel. Ha tényleg ilyen szuper mez lesz, akkor szeretnék rendelni, de ugye ápr. 4-ig kéne jelentkezni a versenyre. Gondolom addig azért kiderül az ára és lesz róla fotó is, ugye?

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Szia Proha!
paypal miután visszadob, ezt kapom:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1Select * from nevezok Where nevezo_id=

Azért minden ok?

Kedves Vándorkecske!

Nem vagyok számítástechnikus, sem programozó ezért nem tudom, hogy az adott hiba mibõl fakad. Az itt használt nevedbõl számomra nem derül ki, hogy Te érvényes on-line nevezést adtál-e le a Balaton Maratonra vagy sem. Amennyiben próbáltál nevezni és nem kaptál semmilyen ellenõrzõ e-mailt sem tõlünk sem a PayPal részérõl, akkor írj a honlapon is megadott (info@tourdepelso.hu) e-mail címünkre névvel (ha sikerült nevezni, csak fizetni nem, akkor) rajtszámmal egy mailt a tapasztalt hibával.

Köszi!

Egyébként a PayPal-nél történõ hibák nem a mi rendszerünk miatt következnek be, hiszen a nagy többség, akik bankkártyás fizetést választottak sikeresen tudtak eddig fizetni, akiknek mégsem sikerült fizetni "csak" nevezni, azok kaptak egy linket, ahol a nev.lapon rögzített adataikkal bármikor (aktuáils nev. díj lejártáig) újra aktiválhatják a fizetést a PayPal felé.

Jó felkészülést!

Üdv:

Prohi

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Szia Proha!
paypal miután visszadob, ezt kapom:

Azért minden ok?

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Minden
100.*
nevezõ a NaturAqua-Balaton Maratonon
egy
ingyenes* indulást
nyer!

Ha mezt is rendelt, azt is ingyen kapja!

Utólag megrendelt mezre nem vonatkozik az ingyenesség. Csak on-line módon nevezõ, magyar állampolgárságúak kaphatják meg a nyereményt! (a nevezéseket másodperc pontossággal rögzítjük)
*A nyereményjátékot nem a minden 100. on-line módon nevezõ magyar, hanem a 100. nevezõ nyerheti meg, ha magyar és on-line módon nevezett. Amennyiben külfölditõl érkezik vagy nem on-line módon történt a 100. nevezés, akkor a soron következõ elsõ on-line nevezést leadó magyar résztvevõ kapja a nyereményt.
Amennyiben a nevezõ nem kérte az emblémázott kerékpáros mezt, de nyert és a nevezési díjat be szeretné cserélni mezre, arra is lesz lehetõség.

* A nevezéshez tartozó nevezési díjat (induási díj + mez ára) be kell fizetnie a nevezõnek! A rendezvényen a regisztrációnál - 2008. május 22-23-24-én - térítjük vissza a nevezési díjat a nyertesnek!

Természetesen itt is közhírré fogjuk tenni a nyertes nevét és nevezésének pontos idejét, amint a "100. nevezõ" nevezési díja befizetésre kerül! (az ellenõrizhetõség kedvéért az elõtte és utána érkezett 5-5 nevezõ rajtszámát és nevezésének idejét is feltesszük.)

Figyelem! Április 4-éig a legkedvezõbb a nevezési díj!

Üdv:

Prohi
TdP fõrendezõ

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Hello Proha!

A mezeket a tavalyi cég fogja készíteni?
Kérdem ezt a méretek miatt.

A többiektöl kérdezem, hogy Almádi környékéröl
nem fog valaki menni a TdP-re, aki tudna segíteni
a lejutásban? Nem gond ha nem jön senki! Múltkor
már hazatekertem, idén max. kipróbálom milyen
az oda-vissza út!:D

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Sziasztok!

Mostantól lehet nevezni a Balaton Maratonra és a Tihany Túrára.

A csapatok türelmét kérjük még egy-két napig, a csapatnevezési lehetõség megnyitásáig.

Üdv:

Prohi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

TdP fixivel? Ki tart Velem?

én reku, de ha nem jönne össze akkor fixi :)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Dunaparti Küllõszaggatón láttam egy fickót singlespeeddel, ami ugyan nem fixi, de a táv szintén 200km.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
TdP fixivel? Ki tart Velem?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
zsírság ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

mikor lehet majd már nevezni? :)
tudom, hívjalak fel, ha ilyen kérdéseim vannak, de gondoltam végre írok ide is :)

Természetesen a Sportolók Egyesülete idén is odaáll és végignyomja :) Eddig 7-en már bizti megyünk...a szép új mezünkben:)
ja és egy kis reklám nekem is:
http://www.freeweb.h...lete/hirek.html :)

2008-01-16 16:21

...
Ezért a nevezési lapok (oldalak) várhatóan március 3-ával kerülnek megnyitásra.
Kérjük türelmeteket! ...

Üdv:

Prohi

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
mikor lehet majd már nevezni? :)
tudom, hívjalak fel, ha ilyen kérdéseim vannak, de gondoltam végre írok ide is :)

Természetesen a Sportolók Egyesülete idén is odaáll és végignyomja :) Eddig 7-en már bizti megyünk...a szép új mezünkben:)
ja és egy kis reklám nekem is:
http://www.freeweb.h...lete/hirek.html :)
The Death
bringásdolgokszervezõje
www.sportolokegyesulete.hu

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha kb. 2 éve spinningelek és most el szeretnék menni a TdP-ra, akkor szerintetek van esély rá, hogy le tudom tekerni a 76km-t???
Köszi!

Miért nem ülsz fel egy bringára és próbálod ki? :)
Egyébként sztem simán megy a 76km.

Ja és egyszerre egy helyen tedd fel a kérdéseid sztem.
"Nice boys don't play rock and roll"

ujoncB

ujoncB

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha kb. 2 éve spinningelek és most el szeretnék menni a TdP-ra, akkor szerintetek van esély rá, hogy le tudom tekerni a 76km-t???
Köszi!