Sziasztok!
A fenti cím arra utal, hogy van egy csapatunk (PSE - pénzügyõrök volnánk), ahol én vagyok a tartalék ember, ha valaki a rajtig kiesne...
Van egy komolyabb erõfesítésre is képes emberünk, akinek viszont az ígért versenybringáját visszamondták.
Két lehetõség van, ami három:-) :
1. elindul a saját montijával, és jóval lassabban, többet küszködve, a csapat tagjainak segítségére sietni képtelen állapotban végignyomja a távot.
2. Én mint tartalékversenyzõ, nekiadom a bringámat, amivel csapatszintû teljesítményre lesz képes, és így nagyobb elégedettség, sikerélmény, satöbbi várható, csak mi van akkor ha tartalékként szükség lesz rám? Az utolsó 10 nap edzés kimaradna, ami az én esetemben a biztos túratempós teljesítés kockára tételét jelentené, plusz vmelyikõnknek a verseny elõtt közvetlenül kellene megszokni a kiesett ember járgányát, ha egyáltalán az használható állapotban van...
3. megpróbálunk ismerõstõl, ismeretlentõl két napon belül felkutatni egy használható versenykerékpárt, és akkor nálam maradhatna a sajátom, és indulhatnék én is, a kolléga pedig egy hétvégét és néhány hétköznap délutánt kaphat megszokásra egy másik bringához.
Jelenleg a harmadik pont alatti verziót próbáljuk megvalósítani, de eddig nem sok sikerrel, ezért:
Ha valakinek akad budapesten, vagy szûk környezetében egy május végétõl június 8-9-ig nélkülözhetõ versenykerékpárja, amely:
- alapkarbantartást követõen megbízható mûszaki szinten képes teljesíteni a felkészülés utolsó hetét és a versenyt
- nem túl nagy vázas (kb. 180 cm-es embernek lesz)
- és a gazdája nem bánja, hogy valaki mással a nyergében vesz részt a versenyen
akkor annak jelentkezését szívesen várjuk május 28-án csütörtökön reggel nyolc órától minél hamarabbig az alábbi telefonszámokon:
06-70-329-4805
06-1-472-6290
Lõrincz Csaba
A többit ott megbeszéljük...
Elõre is nagyon szépen köszönjük, hogy idáig eljutva az olvasásban, magatokévá tettétek a problémánkat, és külön köszönöet annak,a ki ennél még tovább jut, és esetleg segít nekünk...
(mert ha tuti nem esik ki senki, akkor még én is szívesen beneveznék)
Mindenkinek jó hátszelet, és balesetmentes kerekezést kívánunk,!
Találkozzunk a mindkét parton! :-)