Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1137 hozzászólás a témában

rreothy

rreothy

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok,

Megvenném Peti nevezését, mert egy kicsit bealudtam és én már nem tudok nevezni, ugyanis lezártátok:-( Megoldható-e, most hogy látom milyen tudományos a rajtszámkiosztás, ha én más nemû, korú, edzettségû vagyok és még az is lehet, hogy más távra neveznénk....ja és a póló méret sem stimmel

Vagy van más megoldás a késõn észbekapóknak esetleg?

Köszönöm: Rita

Tor de Pelso nevezés átadó!

Sajnos nem tudok részt venni a versenyen, de a nevezési díjamat nem szeretném elveszíteni, ezért átruháznám egy vállalkozó kedvû bringásnak! A nevezési díjam tartalmazza a mez árát is. Kikiáltási ár: 7 000 ft. Érdeklõdni: hpeter86@gmail.com

Péter

Petrocelli

Petrocelli

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok! Budapesti indulással, van hely a kocsimban, a szombati túrára! 30-670-3753 Imre

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Igen, a Kultúrházban este 8-ig.

Nagyon köszi! Tökéletes!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Hello!

Csak egy gyors kérdésem lenne még. Csomagmegõrzési lehetõség lesz ? Mostani állás szerint a helyszínre is bringával érkezek, ezért lenne rá szükségem.

A választ köszi elõre is!

Igen, a Kultúrházban este 8-ig.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Hello!

Csak egy gyors kérdésem lenne még. Csomagmegõrzési lehetõség lesz ? Mostani állás szerint a helyszínre is bringával érkezek, ezért lenne rá szükségem.

A választ köszi elõre is!

Chubbie78

Chubbie78

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

A fenti cím arra utal, hogy van egy csapatunk (PSE - pénzügyõrök volnánk), ahol én vagyok a tartalék ember, ha valaki a rajtig kiesne...
Van egy komolyabb erõfesítésre is képes emberünk, akinek viszont az ígért versenybringáját visszamondták.
Két lehetõség van, ami három:-) :

1. elindul a saját montijával, és jóval lassabban, többet küszködve, a csapat tagjainak segítségére sietni képtelen állapotban végignyomja a távot.

2. Én mint tartalékversenyzõ, nekiadom a bringámat, amivel csapatszintû teljesítményre lesz képes, és így nagyobb elégedettség, sikerélmény, satöbbi várható, csak mi van akkor ha tartalékként szükség lesz rám? Az utolsó 10 nap edzés kimaradna, ami az én esetemben a biztos túratempós teljesítés kockára tételét jelentené, plusz vmelyikõnknek a verseny elõtt közvetlenül kellene megszokni a kiesett ember járgányát, ha egyáltalán az használható állapotban van...

3. megpróbálunk ismerõstõl, ismeretlentõl két napon belül felkutatni egy használható versenykerékpárt, és akkor nálam maradhatna a sajátom, és indulhatnék én is, a kolléga pedig egy hétvégét és néhány hétköznap délutánt kaphat megszokásra egy másik bringához.

Jelenleg a harmadik pont alatti verziót próbáljuk megvalósítani, de eddig nem sok sikerrel, ezért:

Ha valakinek akad budapesten, vagy szûk környezetében egy május végétõl június 8-9-ig nélkülözhetõ versenykerékpárja, amely:
- alapkarbantartást követõen megbízható mûszaki szinten képes teljesíteni a felkészülés utolsó hetét és a versenyt
- nem túl nagy vázas (kb. 180 cm-es embernek lesz)
- és a gazdája nem bánja, hogy valaki mással a nyergében vesz részt a versenyen

akkor annak jelentkezését szívesen várjuk május 28-án csütörtökön reggel nyolc órától minél hamarabbig az alábbi telefonszámokon:

06-70-329-4805
06-1-472-6290

Lõrincz Csaba

A többit ott megbeszéljük...

Elõre is nagyon szépen köszönjük, hogy idáig eljutva az olvasásban, magatokévá tettétek a problémánkat, és külön köszönöet annak,a ki ennél még tovább jut, és esetleg segít nekünk...

(mert ha tuti nem esik ki senki, akkor még én is szívesen beneveznék)

Mindenkinek jó hátszelet, és balesetmentes kerekezést kívánunk,!
Találkozzunk a mindkét parton! :-)

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás
Oké,Oké de a befizetésen pont a régi rajtszámot írtam,ami közbe másé lett nem lessz gond?(sajnos késõbb vettem észre)

[quote name='Proha']

Köszi!!!!

Már javítjuk is!

QUOTE]

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Ajajj.
Én meg azt hittem, hogy a 70xx sorszámmal valami nagyon "fsza csávó vagyok", most meg kiderült, hogy simán csak "vén fsz".

Köszi Proha. :P

Ha el tudnék indulni már én is csak a vén f@szok között indulhatnék... :beer:

Egy igen érdekes kérdés :D

Lehet nem néztem eléggé az oldalt, de a rendezvényközpont, ahol a rajtszámot is átvesszük Siófokon belül merre lesz?

Igen, nem olvastad eléggé (vagy nagyon nem olvastad) :
...
5. Program:
2009. június 4-én 1400 - 2100; helyszíni nevezés; elõnevezettek: regisztráció; rajtszámok, idõmérõ chipek és ajándékcsomag átvétele
Siófok, Kálmán Imre Kulturális Központ - Fõ tér 2.
... és még 2x 5-én... 6-án...

A színt és a kiemelést csak most igazítottam a szövegre... ezt is csak azért írom, nehogy azt mondhassátok, hogy nem így néz ki a Balaton maraton versenykiírásában...

Hali,a 3-as rajtszám kétszer szerepel!

Köszi!!!!

Már javítjuk is!

Örömmel értesítem a bringás társadalmat, hogy ma átléptük a bûvös 1000 fõs határt!!! :bananadan

Pontosan 1050 benevezett és regisztrált nevezõje van a TdP-nek, de nincs megállás...

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás
Hali,a 3-as rajtszám kétszer szerepel!

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás

Lehet nem néztem eléggé az oldalt, de a rendezvényközpont, ahol a rajtszámot is átvesszük Siófokon belül merre lesz?

rendezvényközpont Kálmán Imre Kulturális Központ - Fõ tér 2.

Kismaki! Köszike

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ajajj.
Én meg azt hittem, hogy a 70xx sorszámmal valami nagyon "fsza csávó vagyok", most meg kiderült, hogy simán csak "vén fsz".

Köszi Proha. :P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kzolee3x

kzolee3x

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Nem lesz! :-) de ami biztos az biztos, szerezz róla igazolást valahogy...

Hát pedig az elsõ szám a férfi mezõnyben az a korcsoport. A többi meg a korcsoporton belüli indulók számával egyenes arányban nõ.... a mai napig. A hölgyeknél 2-vel kezdõdik a rajtszám és utána jön a kategória száma, aztán a többi...
Az 1000-esek a Tihany Túrások, az 1-tõl pedig lesznek a Panoráma Túrások.

A sebesség szerinti elkülönítést a depó besorolás adja majd: Balaton Maraton A, B, C - Tihany Túra D - Panoráma Túra E

OK! Már értem. Köszi!
:lol1:

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Nagyon szépen köszönöm Proha a gyors és részletes választ ! :prosze:
Internetes banki utalás esetén hogyan tudok errõl valami igazolást szerezni ? Esetleg bízzak benne, hogy nem lesz technikai probléma ?

Nem lesz! :-) de ami biztos az biztos, szerezz róla igazolást valahogy...

Üdv.!

Egy kérdés "gyötör" napok óta engemet! :) Szerintem nem vagyok ezzel egyedül az indulók között! (Azért aludni tudtam tõle:) )

Milyen logika alapján kerültek kiosztásra a rajtszámok? Próbálta jobbról balra számolni, még az abakuszt is elõvettem, a szögmérõrõl meg a színes ceruzákról nem is beszélve, de nem tudtam rájönni.

Az tuti, hogy nem a korcsoport, nem a nevezési idõ és nem is a sebesség szerint.

Mi a megoldás erre a matematikai feladványra? :)

Hát pedig az elsõ szám a férfi mezõnyben az a korcsoport. A többi meg a korcsoporton belüli indulók számával egyenes arányban nõ.... a mai napig. A hölgyeknél 2-vel kezdõdik a rajtszám és utána jön a kategória száma, aztán a többi...
Az 1000-esek a Tihany Túrások, az 1-tõl pedig lesznek a Panoráma Túrások.

A sebesség szerinti elkülönítést a depó besorolás adja majd: Balaton Maraton A, B, C - Tihany Túra D - Panoráma Túra E

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Spirite!

Nekem az e-mail rögtön a nevezés után megérkezett.
Szerintem, ha a neved már ott van a regisztrált nevezõk között, akkor aggodalomra semmi okod. Persze a rajtszámodra szükséged lesz, hiszen az utalásnál a megkapott rajtszámot kell a megjegyzés rovatba írnod.
(A számlaszám pedig a honlapon is elérhetõ).

kzolee3x

kzolee3x

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Üdv.!

Egy kérdés "gyötör" napok óta engemet! :) Szerintem nem vagyok ezzel egyedül az indulók között! (Azért aludni tudtam tõle:) )

Milyen logika alapján kerültek kiosztásra a rajtszámok? Próbálta jobbról balra számolni, még az abakuszt is elõvettem, a szögmérõrõl meg a színes ceruzákról nem is beszélve, de nem tudtam rájönni.

Az tuti, hogy nem a korcsoport, nem a nevezési idõ és nem is a sebesség szerint.

Mi a megoldás erre a matematikai feladványra? :)
:lol1:

Peti_86

Peti_86

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Tor de Pelso nevezés átadó!

Sajnos nem tudok részt venni a versenyen, de a nevezési díjamat nem szeretném elveszíteni, ezért átruháznám egy vállalkozó kedvû bringásnak! A nevezési díjam tartalmazza a mez árát is. Kikiáltási ár: 7 000 ft. Érdeklõdni: hpeter86@gmail.com

Péter

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás
Sziasztok!
A visszaigazoló emailnek mennyi idõ alatt kéne megjönnie?ugyanis tegnap mikor neveztem a végén valami szerver hibás képernyõ jelent meg ami egy kicsit olvashatatlan volt szétestek rajta a betük,mondjuk valami számlaszámot kitudtam olvasni de hülyeséget nem akarok csinálni.A regisztrált nevezések között látom magam de mailt nem kaptam,vagy ne legyek türelmetlen?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

"Internetes banki utalás esetén hogyan tudok errõl valami igazolást szerezni?"

Nekem az OTP-nél a teljes havi számlakimutatást, az összes tranzakciót ki lehet nyomtatni, illetve kérés esetén Excel-fájlban is letölthetõ a kérdéses idõszak számlainformációja.
Tehát szerintem 2009-ben elképzelhetetlen, hogy legyen olyan bank, ami valamilyen formában nem teszi lehetõvé az utalások papíralapú lekérdezését, kezelését.
Esetleg még van a Ctrl+Print Screen megoldás. :)

Köszi, akkor utánna nézek.

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
"Internetes banki utalás esetén hogyan tudok errõl valami igazolást szerezni?"

Nekem az OTP-nél a teljes havi számlakimutatást, az összes tranzakciót ki lehet nyomtatni, illetve kérés esetén Excel-fájlban is letölthetõ a kérdéses idõszak számlainformációja.
Tehát szerintem 2009-ben elképzelhetetlen, hogy legyen olyan bank, ami valamilyen formában nem teszi lehetõvé az utalások papíralapú lekérdezését, kezelését.
Esetleg még van a Ctrl+Print Screen megoldás. :)