Nem is hallottam a balesetekrõl. Mik történtek? Chip már nekem sem jutott vagy milyen más blamázs volt?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Started by
zsola_
, 2004. May 26. 10:53
Posted 2009. June 06. - 21:27

Posted 2009. June 06. - 21:06

Én is mondanám, hogy fantasztikus volt, de ez a rengeteg baleset, és az idõméréssel kapcsolatos felfoghatatlan blamázs igencsak rossz szájízt ad a versenynek :S
Posted 2009. June 06. - 18:00

Szuper jó volt! Én a 75-ön mentem, asszem elég jó idõt a montival. A 200km-esek eszement hajrával érkeztek a célba.jól nyomták nagyon.
Grat a szervezõknek!
Ja és még1X köszönöm a két csinos és kedves lánynak a láb masszázst!:-)
Az idõjárás is kegyes volt velünk bár a déli parton volt némi szembeszél.
Grat a szervezõknek!
Ja és még1X köszönöm a két csinos és kedves lánynak a láb masszázst!:-)
Az idõjárás is kegyes volt velünk bár a déli parton volt némi szembeszél.
Posted 2009. June 05. - 23:09

Sziasztok!
Remélem viszonylag jó idõben és nagy létszámban tekertek holnap! Én sajnos nem veszek idén részt a Pelson, de lélekben ott leszek, plusz ha nem is a szokásos hosszú távra, de a rövidre küldök helyettest. Hajrá Balázs!!!
Jó versenyt, jó élményeket!
Remélem viszonylag jó idõben és nagy létszámban tekertek holnap! Én sajnos nem veszek idén részt a Pelson, de lélekben ott leszek, plusz ha nem is a szokásos hosszú távra, de a rövidre küldök helyettest. Hajrá Balázs!!!
Jó versenyt, jó élményeket!
Posted 2009. June 05. - 22:28

Üdv
Elszurtam a mez méretet általában S kell de ez most kicsi ha van valakinenek M-es, de úgy érzi hogy inkább cserélne...
(akkor tudok egy S-et)
Elszurtam a mez méretet általában S kell de ez most kicsi ha van valakinenek M-es, de úgy érzi hogy inkább cserélne...
(akkor tudok egy S-et)
Posted 2009. June 05. - 10:34

És az a 4,38-as is átszállásos 
Tavaly le tudtam utazni másfél óra alatt 7:10-re Bp-rõl.... most 3 óra alatt 1 átszállással...
Azt szeretném megtudni, hogy ha már új vonatot nem is, de azt lehet e biztosítani, hogy az átszállásos járat mindkét szerelvényén legyen kerékpárkocsi? Ez is segítség lenne...
Üdv
bV

Tavaly le tudtam utazni másfél óra alatt 7:10-re Bp-rõl.... most 3 óra alatt 1 átszállással...
Azt szeretném megtudni, hogy ha már új vonatot nem is, de azt lehet e biztosítani, hogy az átszállásos járat mindkét szerelvényén legyen kerékpárkocsi? Ez is segítség lenne...
Üdv
bV
Posted 2009. June 04. - 08:34

Posted 2009. June 04. - 07:47

Az lenne a kérdésem, hogy a frissítõ állomásokon milyen enni- és innivaló áll rendelkezésünkre a Maratonon?
Posted 2009. June 04. - 07:27

Hát, ha már azt írja, hogy "le", akkor kizárásos alapon Budapestrõl.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2009. June 04. - 07:09

Posted 2009. June 03. - 21:33

Le szeretnél jutni vonattal a Tour de Pelso-ra Siófokra?
Igen?
Kelj fel halnali fél3-kor, vagy ha nem tetszik akkor utazz a kerékpároddal majd 3 órát átszállással!
Jó lesz?
...
...
Kellene egy megfelelõ járat!!
Maramu
Igen?
Kelj fel halnali fél3-kor, vagy ha nem tetszik akkor utazz a kerékpároddal majd 3 órát átszállással!
Jó lesz?
...
...
Kellene egy megfelelõ járat!!
Maramu
Posted 2009. June 03. - 11:09

Legfeljebb nem most javítunk az eddigi legjobb idõnkön.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. June 03. - 06:58

Posted 2009. June 02. - 23:26

"Esõkabát és vizibicikli :pada:"
Csak ne essen! Szilvásvárad szakadó esõben halálos volt. Legyen napsütés és jó meleg.
Most 19 fok maximumot és esõt prognosztizálnak az angol idõjósok szombatra, ami nem túl jó hír!

A 19 fokkal kibékülnék csak az esõ nem kellene!
:lol1:
Posted 2009. June 02. - 22:50

"Szia Rita! a helyszínen is tudsz nevezni még aznap is, kivéve a Panoráma túrát amire csak elözõ napokban lehet,de a versenykiírásoknál találsz bõvebb infót.Sok sikert!"
A helyszíni nevezés (10500 Ft/fõ) szerintem igen gyilkos ám.
Csak ne essen! Szilvásvárad szakadó esõben halálos volt. Legyen napsütés és jó meleg.
A helyszíni nevezés (10500 Ft/fõ) szerintem igen gyilkos ám.

Posted 2009. June 02. - 22:06

Hi!. Tud valaki arról, hogy mi a helyzet ha esik az esõ szombaton??
Akkor majd kiderül ki a faszagyerek és ki nem.

The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2009. June 02. - 21:14

Posted 2009. June 02. - 20:29

Posted 2009. June 02. - 20:01

Szia Rita! a helyszínen is tudsz nevezni még aznap is, kivéve a Panoráma túrát amire csak elözõ napokban lehet,de a versenykiírásoknál találsz bõvebb infót.Sok sikert!
Posted 2009. June 02. - 12:57

Hétvégére, versenyre szervezzen valaki napsütést!
Ahogy elnézem nem fog hiányozni az UV-védelem!
Ahogy elnézem nem fog hiányozni az UV-védelem!