Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Valaki tud valamit a particion magic nevû progiról? nem találom torrenten, snapfiles.com-on, sehol. Megváltozott esetleg a neve? Vagy másik olyan progit tudtok ajánlani amivel átméretezhetem a vinyóm, vagy ha a Linux telepítõjére bízom, akkor elõfordul6 adatvesztés? Ugyanis a Windows mellé akarnám, ugyanarra a vinyóra tenni a Suse Linuxot, ehhez kellene az egyik partíciómat átméreteznem.

Megvan, csak partition, nem pedig particion. :(

innentõl szerintem egyszerû:)
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
úgy nézem a fórum órája késik 2 órát, mert most fél kilenc van. :D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Valaki tud valamit a particion magic nevû progiról? nem találom torrenten, snapfiles.com-on, sehol. Megváltozott esetleg a neve? Vagy másik olyan progit tudtok ajánlani amivel átméretezhetem a vinyóm, vagy ha a Linux telepítõjére bízom, akkor elõfordul6 adatvesztés? Ugyanis a Windows mellé akarnám, ugyanarra a vinyóra tenni a Suse Linuxot, ehhez kellene az egyik partíciómat átméreteznem.

Megvan, csak partition, nem pedig particion. :(

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
lehet aliasnak is hivjak, de az ns-ben a rekordkent jelenik meg, vagy cname-kent
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"hogy a domainedhez vegyen fel egy 'forum' nevu A rekordot."

A rekord? Nem "Alias" -nak hivjak az ilyen aldomaineket?

Rob, ha megnezed, amit linkeltem az is huti a procit, chipsetet, videokartyat ( ket valtozat van ).

A teljesitmeny es a hangero allithato ( sot memoriaba programozhato ), vagyis lehet akar nagyon halk is a dolog, masreszt a passziv hutes nekem annyira nem szimpi. Amiket eddig neztem, azok mind bazi nagyok, es szinte mindegyiknel megjegyzik, hogy azert melegszik rendesen.

Ezt is neztem, ez a masik ami tetszene, de mivel passziv, ezert inkabb az aktivat valasztanam.

http://prohardver.hu...mod=10&id=13389
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
a domainedet kiszolgalo elsodleges nameserver adminjat kell megkerni, hogy a domainedhez vegyen fel egy 'forum' nevu A rekordot.
ha a szolgaltatod adja a nameservereket, akkor naluk kell kerni. nem tudok olyanrol, hogy ezert valaki plusz lovet kerne, ha megis, akkor azok rablok, az elore kicsengetett domainfenntartasi koltsegben (vagy ki minek nevezi), ennek benne kell lennie.
a legegyszerubb, ha valamelyik haverodat, aki uzemeltet szervert, megkered, hogy adjon neked ns-t, aztan joccak :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pont inc-s domain fogadjunk, hogy nincs.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
En ugy tudom ez szolgaltatofuggo, ahol regelted a cimet ott kell kerni. Sok helyen ez ingyenes.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha vki regel egy honlapot
pl bikemag.hu
akkor ahhoz, hogy lehessen egy forum.bikemag.hu mit kell csinalni?
azert kulon kell fizetni oder mi?
vagy az en kiokoskodom

esetleg szolgaltato fuggo, hogy hogyan csinalhatok masodfoku domaint.

asszem ennyi hirtelen.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nah, ez mar tetszik, a kovetkezo gepbe valszeg ilyet varazsolok :)
http://prohardver.hu...mod=10&id=18633

ennek az árnak a felébõl jobb és csendesebb vizhûtést szerzek neked.
az enyém ennyibe volt, mint ez (~289 euro), és egyfelõl passziv, másfelõl a procin kivül hûti a winchestert, a chipsetet és a videokártyát is....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Miért nem tudok kep.tar-ba vajh ftpvel feltölteni?
Tûzfal, router átengedi, kapcsolat megteremtõdik (WinCommander), mégse megy át adat, csak 512 byte minden képfájlból...

Az ftp ket portot hasznal. Ha csak az egyik "mukodik", akkor be lehet jelentkezni, de nem tudsz masolni...
Az egyik port a vezerlesert felelos, a masikon a tartalom ...

passzív módban.
nem passzívban néha mûködik, néha nem.

a passzív mód egyébként mit takar?

A tuzfalakon a http-nek a 80-as portot mindig engedni szoktak, ellenben az ftp portjait nem mindig. Ha nincs engedve az ftp a tuzfalon vagy cimforditas van... akkor kell passziv modot valasztani, mert akkor az ftp is a http portot hasznalja.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nah, ez mar tetszik, a kovetkezo gepbe valszeg ilyet varazsolok :)

http://prohardver.hu...mod=10&id=18633
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a por igy direktbe tud menni a proc coolerre(-be) , meg a pci és egyéb slotokba. ha nem vagy hajlando lemondani az "open walls" systemröl akkor legalább 1-2hetente süritett levegövel fujasd ki a port a házbol, döbbenet mennyiség össze tud gyülni ennyi idö alatt is. ráadásul ahogy mások is irták a hütés szemopntjábol is rosszat teszel...
pc boltban voltál kereskedö? mert akkor abbahagyom az észosztást :-)
cheers

az elözõ gépem 6,5 - 7 évet bírt open wall :).....akkor is a vinyó halt le....

átgondolt tervezéû háznál elhiszem hogy számit a "szélcsatorna" ez a codegen sztem nem az.......mikor felraktam a dekliket az +5-6 fok volt

ja boltban is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bäron

Bäron

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
a por igy direktbe tud menni a proc coolerre(-be) , meg a pci és egyéb slotokba. ha nem vagy hajlando lemondani az "open walls" systemröl akkor legalább 1-2hetente süritett levegövel fujasd ki a port a házbol, döbbenet mennyiség össze tud gyülni ennyi idö alatt is. ráadásul ahogy mások is irták a hütés szemopntjábol is rosszat teszel...
pc boltban voltál kereskedö? mert akkor abbahagyom az észosztást :-)
cheers

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

namost ez örök hiba, kijön a hang, bemegy a por

Arról nem beszélve, hogy csak felszerelt oldallapokkal alakul ki a "szélcsatorna" ami hûtés szempontjából rendkívül fontos...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nem is tudom, ki ajánlotta a getdataback-et? :)
(meg ki szerzett linket)

a linket koszi, de a tipp a hwswrol jott.

en is most raktam fel az oldallapokat, mert most kerult ugy kb stabil allapotba a gep. es meglepoen halk :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

namost ez örök hiba, kijön a hang, bemegy a por.
volt a ph!-n egy tök jó cikk, ahol azért kiderült, hogy a zalmik elvesznek a heatpipe-os hûtõk mezõnyében.
ettõl függetlenül zsir. (persze én egy primecoolert vennék, mert majdnem ugyanaz, és olcsóbb :D)

á még kereskedõ múltban mexoktam hogy idõnként q. gyorsan ki kell venni egy egy alkatrészt szal azért nincs oldalfal :)

ez sima nagy réz bordák ventivel, és azért zalmi mert ezt forgalmazza a nagyker ami útba esik nekem.......
de tényleg csak az érdekesség kedvéért írtam
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

/mind 2 oldaldeklik nélküli házbanl - soha nem szoktam felrakni/

namost ez örök hiba, kijön a hang, bemegy a por.
volt a ph!-n egy tök jó cikk, ahol azért kiderült, hogy a zalmik elvesznek a heatpipe-os hûtõk mezõnyében.
ettõl függetlenül zsir. (persze én egy primecoolert vennék, mert majdnem ugyanaz, és olcsóbb :D)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
csak az érdekesség kedvéért :
rászántam magam a proc cooler cserére /itt pihizett már a cucc dec óta csak lusta voltam szerelni/
sal prescott proci 3G 1ML2...gyári ventivel szinte folyamatosan 60 fok felett videonál állandó riasztás /72 fokra állítva/ általában 3. riasztás után fagyás de kicsit jobban fûtöttem a szobában szintén.....
zalman cuccosra cserélve, nem megy 50 fok fölé

/mind 2 oldaldeklik nélküli házbanl - soha nem szoktam felrakni/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kivágod, és veszel kerek ventirácsot, ami a tápokon szokott lenni.
pár tiz forint elektronikai üzletben.