Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Mármint Ramra gondolsz? Illetve videókártya memóriát bõvíteni nem lehet vhogyan?

Igen RAM-ra gondoltam. Miért kéne a videókártyát bõvíteni? Lassú? Ha tényleg a videókártya lassult be, akkor lehet, hogy leállt a ventillátor rajta, és túlmelegszik. De valószínûbb, hogy a RAM kevés a gépedben, és ahogy swappel a gép azt hiszed, hogy a videókártya a lassú. Pedig a Ti4200 egyáltalán nem lassú kártya...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
PR: az egyszerübb pinnancle tv tuner kártyáknak is van már kompozit bemenete.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Az EasyCleaner mellé még javasolnám a RegCleaner 4.3-at, szerintem a kettõ együtt hoz hatékony eredményt, mert ugye mindenki másképp gondolkozik ...
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Szuper. Köszönet. Nem is kellett külön nyelvcsomag. Van benne hungaris.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
VGA memóriáját nem tudod bõvíteni, a rencer memóriát igen.

Easy cleaner. http://personal.inet...rts/ecleane.htm Leszeded a multi nyelv csomagot, és magyarul barátkozol vele. Pont erre találták ki.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Inkább vegyél még 512M-át, azzal jobban jársz.

Mármint Ramra gondolsz? Illetve videókártya memóriát bõvíteni nem lehet vhogyan?

A következõ kérdésem: vannak különbözõ programok pl registry cleaner(ez van fent most) amivel ki lehet törölni a programok bejegyzéseit. Az én bajom, hogy már kurva sok program mászkált a gépen és nem nagyon tudom már beazonosítani, hogy mi mihez tartozik. Arról nem is beszélve, hogy hosszú idõ lenne.
Nincs erre vmi progi, ami automatikusan megnézi, hogy melyik programbejegyzéshez nem tartozik már program? És akkor nekem csak a del gombot kéne megnyomni, és megszabaulnék vagy 200 bejegyzéstõl....:) Vagy csak álmodom?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én az asztali DVD recorder távirányítóján megnyomom a REC gombot.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mindig csak a kutatás, mi? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Erre céloztam a "nem minden esetben"-nel.
Bocsi, kicsit fáradt vagyok.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem teljesen jó a kábeltévés jelerõsség. Persze, ha otthon vki elkezdi leosztogatni 3 tévére, meg netre, plusz a tunerre a kábel jelét, akkor értelemszerûen gyengül a jel. Viszont, ha kicsit utána néz, hogy hogy oldható meg ez szakszerûen, akkor nincs vele semmi gond.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Viszont hozzá kell tenni, hogy a tunerek nem szeretik a gyenge jelet, sõt, még a kábeltévés téma sem minden esetben elegendõ.
Digizésre viszont simán jó.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ja , az egész jó nekem is olyan van.
Együttmûködik a Pinnacle Studió progival, ami díjjakat is nyert ilyen házi digitalizálás terén.
Én csináltam vele, VHS-rõl többször is . Nagyon sok múlik a forráson , a video-n meg a csatlakoztatáson (illetve külsõ zavaró tényezõkön)
Mostmár Divx be is nyomathatod vele ha jó géped van, illetve a mpg2-vel egész jó minõséget csinál.
Nekem a legjobban a távkapcsolója tetszik, amit rákonfigolhatsz bármilyen progira.
Pl én a movie lejátszómra , meg a winampra kötöttem , így távolról is lehet a ezeket mûködtetni mint egy pl egy video-t vagy egy hi-fi-t.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, például a Pinnacle PCTV Pro. TV/FM tuner, távirányító, MPEG rögzítés, digitalizálás, stb. (Ja, pont van egy ienem eladó. :D)

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Ha VHS-t szeretnél digitalizálni, akkor bár nem kimondottan erre van de alkalmas rá némelyik jobb tv-tuner kártya. Elõnye hogy tv-t is nézhetsz rajta :) Egyébként létetznek kimondottan erre a feladatra digitalizáló eszközök ami viszont nem olcsó! Érdemes arra is figyelni hogy az eszköz maga végezze a kódolás, tehát hardveresen tudjon tömöríteni, és ne csak csatlakozás legyen usb-n keresztül, mert az a számítógéppel végezteti a kódolást, ami tovább tart.
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

PR: mit akarsz pontosan digitalizálni? VHS?

Naja, csak a lényeget felejtettem el leírni :mad:

egyébként azt; vhs-t

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hmm... akkor mégiscsak a színe miatt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Halkabb. :D Á, nem, szebb a színe. (Az Ultra ien nyomi barna, ez meg szép piri.)

Egyébként most épp egy árbaN tudja hozni Gianni, szal akkor miért is ne legyen a drágább, nemde?
Meg aztán, ha egy kicsit lejjebb megy a 7900 GT, akkor elképzelhetõ, hogy kap még egyet.

a passziv hûtés miatt megéri, ebben igazad van.
de a 7900gt sli-ben ne gondolkozz, mert mire annyira lemegy az ára, addigra lesz dx10 meg 8900gt(csak tipp, lehet nem igy fogják hivni :)) ami odaver 4 7900gt-nek is, szóval sli felejtõs ilyen "majd ha lentebb megy az ára" felfogásban....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Halkabb. :D:D:D Á, nem, szebb a színe. (Az Ultra ien nyomi barna, ez meg szép piri.)

Egyébként most épp egy árbaN tudja hozni Gianni, szal akkor miért is ne legyen a drágább, nemde?
Meg aztán, ha egy kicsit lejjebb megy a 7900 GT, akkor elképzelhetõ, hogy kap még egyet.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
minden 5000-res sorozatu nvidia kártya felestõs. igy, ahogy leirom.
még az 5950ultra is, bár az gyûjtõi szemmel megérheti, de dx9-ben esélye sincs egy 9700pro-hoz képest sem...

szóval pocok, én a másodikat venném, videokártya nélkül, és utána szépen keresnék egy 6600gt-t és tökéletes konfigom lenne :)

jorus: gratula. sli lap minek is? :)

ti4200 csere: csak 6600gt-re vagy magasabbra. (vagy 9800pro és fentebb)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én le nem cserélnem a saját Ti4200-es kártyámat. Fõleg nem valami olcsó kártyára. Mondjuk minimum 6600GT-re váltanék, ha majd kell. Az meg nem olcsó :D
Ja és csak annyit mondanék még, hogy egyszer lecseréltem. kb. 1 hónapig bírtam az ATI Radeon 9600Pro-val. Nagyon nem tetszett...

Ja, és nem gyorsulna semmi 2D-s dolog... Tehát se képszerkesztés, se videó lejátszás... Inkább vegyél még 512M-át, azzal jobban jársz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök