Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bazzeg, kezdesz úgy írni, mint ior. :)

USB alapból 125, rob írta a többit. Ha az egér 500-at tud, azt nem tudod húzni. Nekem 510-es van, 500-on megy, ezért felraktam a portot is ennyire. Viszont ugye hiába húzom a portot 1000-re, attól még az egérke nem lesz ilyy fürge ürge. Hmm - bár csak tapogatózom, hogy vajon mi is a kérdésed. :D Amúgy drót nélküli egér suck. :P :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ühüm
vadászgatás és széjjelfórumozott aggyal
nem derült ki számomra sehonnan, hogy a 610-es hány herzes, ugyanakkor a g7-re 500 herzet írnak
ezt is lehet gondolom 500-1000-re húzni, mert az csak a port - ugyi?
az RF frekije meg milyen lehet?
semmi info, hogy 125 - és akkor b.sszák meg az 500 hz-es usb-t, vagy az is 500?

olvasott kollégák véleménye?

egyíbkínt ki mennyiért látott ilyesmit olcsón?

p.s.: g7 szép meg jó meg drága, mx610 ellenben kezembe jobban simuló, de túl gyorsan lemegy suspendbe és akkor lagol mint állat, az meg nemjóság

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
most akkor azt kéne kideríteni, hogy mekkora a frissítési freki
és milyen dpi van ugyi
nah
megjegyzem, szóltam, hogy kábel nuku és így kell kihozni minél jobbat

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Pedig ezen az oldalon van minden info amit fel lehet hajtani róluk. A fórumot ne olvasd szerintem csak ténylegesen a készülék adatait.

Nekem egy Dual -lal és egy Sony-val van tapasztalatom, A Dual mindenben jobb, cserébe gõzöm sincs hol lehet kapni, bizonyos XviD filmek meg asszem mindenen szaggatnak ha feliratozva nézed.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Ja, jártam itt, el is olvastam vagy 6-7 modell fórumhozzászólásait, de aztán beleuntam. Kb. mindegyik szar volt:) Gondoltam, hátha van vkinek vmi bevált dolog, mert ahogy elnéztem, ártól függetlenül van szar meg jobb. Nekem egy jó kéne;)

Iljics: Azért köll a tapasztalat, mert ahogy elnézegettem, kb mindegyik adatlapra ua van írva, ezt játsik azt játszik, felirat stb...
Csak aztán, hogy mit játszik valóban, meg töpörtyû felirat stb. A témába eddig nem nagyon rágtam bele magam. De aztán lehet megunom és veszek vamit nagyjából találomra:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nézzd meg a boltok kínálatát, aztán nézz utána, hogy mit tudnak.
Jó sok információ van pl. itt.
Amúgy kurvanehéz bármit is ajánlani. Kb. 4-5 IC-re épülnek ezek, és nagyjából a körítés változik, de az aztán szélsõségesen.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Ez nem egészen a on, de talán nem akkora off:)
Szóval ha vkinek lenne tippje(vett olyat és bevált), 15 ezer alatti asztali dvd lejátszóhoz
ami:- lejátszik mindent
- a feliratozás jól olvasható
Akkor ossza meg velem legyen olyan szíves. Design, menü szépsége nem izgat.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

The G7 mouse also features the same extreme-performance engine and laser-tracking technology as its corded sibling, the G5 mouse. "

Ez akkora marketing duma...
Értem én a 2.4GHz-et, hogy miért, csak azt nem értem erre miért verik a nyálukat... Minél magasabb a frekvencia, annál inkább verõdik vissza minden felületrõl. Fõleg a fémekrõl. Egy PC közelében meg ugye abból kevés van. Áh, hülyeség.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
A 2.4Ghz az frek tartomany amin kommunikal(vivofrekvencia) nem amennyivel adatot kuld erted? Az is valszeg ugyanannyival kuld mint a tobbi. Az interferencia elkerulesere hasznaljak ezt a magas tartomanyt
"The Logitech G7 Laser Cordless Mouse — An honoree in the Computer Components category, the Logitech® G7 Laser Cordless Mouse gives gamers the opportunity to play with a cordless mouse that is truly gaming-grade. It features two quick-swap rechargeable batteries so that the mouse never runs out of batteries. Logitech´s 2.4 GHz digital cordless technology features intelligent frequency hopping that enables the mouse to automatically jump to a channel where there is no interference. The G7 mouse also features the same extreme-performance engine and laser-tracking technology as its corded sibling, the G5 mouse. "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
xp egérgyorsítás ki: csatolva.
onnan már csak a szintén csatolt progi kell

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

minden vezetéknélküli 125hz-en kommunikál a windows-oddal, igy nagyjából lényegét veszti a dpi. ezért kell madzagos egér, az enyém 1000hz.

Meg ehhez még kell olyan driver ami nem csak az XP által használt 125Hz-et tudja, hanem hajlandó gyorsabban is fogadni az USB-rõl az adatokat (mert nem a vezetéknélküli tech a korlát, hanem az XP USB drivere). Vagy hekkelni kell. De arra meg van pár segédeszköz.
Ja, nekem ez a munkahelyi csak 250Hz-el volt hajlandó menni. Ez van.
Ezzel meg tudod nézni, milyen mintavételezési frekvenciával olvassa az USB-s egered az windóz

A 2.4GHz, meg szart se ér, ha utána USB-n 125Hz-el olvassa ki az adatokat.

Ja, és a DPI-t a driver vagy beállítja az egér által ismert legnagyobbra, vagy te állíthatod a kezelõprogramjában (pl. G5-nél, meg asszem a Razer egerei is ilyenek (És tényleg! Még a polling rate is állítható :D)).

Na, és van óccsóért 2000dpi-s egér is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Gondolod nem tudja atkuldeni annyival ? Eleg nagy atveres lenne.
A G5 500Hz-en megy csak viszont elirtam 400-2000dpi -ig erzekel
A G7 egyebkent a 2.4Ghz-es tartomanyban mozog ezert figyelmeztetnek ra hogy ebben a tartomanyban mukodo mas eszkozoket zavarhat.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Hogy kell állítani a dpi-t?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tudom egyre tobben imadnak radiohullamban furdeni, de sztem akkor is a
legjobb a G5. 14 korul van es 1000 dpi

Amúgy 2000dpi.
Nekem most MX510-em van otthon, az 800dpi-t tud, de érdekes módon a munkahelyen használt BJ55-höz képest (pedig az is 800dpi-re van állítva) mégis valahogy stabilabb. Ez a kisebbik egér idõnként hibázik. Mondjuk 400dpi-n meg össze-vissza ugrál...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hogy jobban célozhass...;)

Mondjuk szvsz a Logitech csak ratyi és drága patkányt gyárt...én minddel befürödtem. (bár igaz, h nem 23e-ért vettem)

minden vezetéknélküli 125hz-en kommunikál a windows-oddal, igy nagyjából lényegét veszti a dpi. ezért kell madzagos egér, az enyém 1000hz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Szeresd a minel dragabbat es legyel jo fogyaszto :) Uis G7-et veszed minek kerdezed? Meg erre akkor lehetne valaszolni ha tudnank mire hasznalod majd.
Tudom egyre tobben imadnak radiohullamban furdeni, de sztem akkor is a
legjobb a G5. 14 korul van es 1000 dpi
Ne mondja senki hogy nem eleg :) (Bar anno 640K is mindenre eleg volt)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Mondjuk szvsz a Logitech csak ratyi és drága patkányt gyárt...én minddel befürödtem. (bár igaz, h nem 23e-ért vettem)

Érdekes. Nekem itt van egy MX500 (2 év) és egy Logitech nemtommilyen zsinórnélküli (1,5 év) és semmi bajuk. Semmi.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mér fontos a dpi?

Hogy jobban célozhass...;)

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

huhh izé....
picit laikusabb megfogalmazásban? :)

Ott a kompatibilitásnál találsz egy jópár opciót, nézd õket végig, mivel megy.

Az autorun.inf fájlt ha megnézed, akkor abban van egy "open=" és egy file név sor, annak a kompatibilitását állítgasd.

Ha nem menne, akkor szerezd be a vmware workstation progit, amivel emulálhatsz egy PC - t és nyomj rá egy régebbi oprendszert. pl win98. Ezután rakd fel a progit.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

nekem nagyon bejött, a fene megette a tanulást, gyorsan Carmáztam egyet, aztán Revolt, Tie-Fighter és Moto Racer. Bár tény, h nem ilyan alacsony felbontás derengett nekem sem a játékok kapcsán...

Ez nem azért van, mert akkoriban a 640*480@16bit volt a "hi-res" most meg az 1280*1024@32bit az ? Vagyis csak most tünik kisfelbontásunak akkor meg császárnak nézett ki.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.