Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Úgy mondanám, hogy még nincs túl sok szoftver, ami kihasználja a két magot, de ez elég gyorsan változni fog, mivel mindkét nagy procigyártó ezekre a motyokra hegyezi ki a termékpalettáját.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
eddig azért mantrázott mindenki, hogy milyen jó lesz a két mag, meg több szálon futó alakalmazások kellenek, most meg hát bocsi nincs elég ilyen módon megírt progi, jó lenne az a mag egyben is
értem én, hogy jó a két mag, ha sok dolgot csinál az ember egyszerre, de kicsit olyan, mint a 64 bites procik: jó-jó, de minek?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Oszt ki várja? :) Egyébként ezek ien elõzetes tesztek, szal én azért megvárom a hivatalos, felhasználói teszteket PH!-n pölö. Nem lesz ekkora elõnyök szentem, de az tény, hogy vernek mindent. (Bár egy alaplap 50-70-ért hozzájuk...) Ugyanakkor mondjuk egy FX-hez képest meg aprópénz, szal jó lesz ez na. :) Ha bejönnek az elõrejelzések, akkor jövõre tuti veszek egy X6800-at.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Naná, hogy megér, de ettõl azért nem lehet várni, hogy akárcsak útolérje ezeket a vadállat Core 2 procikat.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Há mer gyorsabb. :)

A 2 magos rencerek egyszálas alkalmazásokban (napjainkban nem nagyon van oan gáma, ami kihasználja a 2 mago) azt a szintet hozzák teljesítményben, amit az azonos órajelen rohangáló egymagos barátaik. Szal egy X2 3800+ a 2000 MHz-ével azt tudja, amit egy 3200+. Igaz, amíg a 3200+-on egy játék combos játék futtatása mellett a tûzfal és a vírusirtó se nagyon fér meg, addig az X2-n Oblivion mellett simán írhatsz DVD-t, renderelhetsz, tömöríthetsz, akármit, nem hatja meg, hiszen amíg az egyik maggal jáccol, a másik keccsöl a kubikos melóval ugye. (Alapból a rencer megosztja a feladatokat a 2 mag között alkalmazásonként, de be tudod állítani úgy is, hogy adott alkalmazással meik mag foglalkozzon, így a másik tehermentesül.) Namost ugye 2 szálas progik értelemszerûen úgy íródnak, hogy kihasználják a 2 mag adta lehetõségeket, tehát már eleve az egyikhez vagy másikhoz fordulnak, amikor úgy gondolják. Ha viszont az új driver meg tudja oldani azt, hogy a 2 mag egy egyszálas alkalmazás különbözõ résztevékenységeit megosztva végezze, akkor a sebesség ugye markánsan nõ. Ezt híjják Reverse Hyper Threadingnek. Viszont aszongyák csak AM2-es socketet érinti, merhogy abban elrejtették... hmm... szentem ez marketing duma, és simán tudja az s939-is, mivel tkp a driveren múlik, de ez az én véleményem, oszt én csak egy icipici szakács vagyok. :D Szal én bizti kipróbizom az új BIOS-t meg drivert, ha kiadják - egy próbát megér.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kérdésem ugyanez: miért jó ha egynek látja?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

sajnos...
várom az amd azon ujitását, hogy többmagos gépet is egymagosként kezeljen az oprendszer, azaz a visszaforditott hyper threading. hwsw-n van hir róla. akkor a 3800+ x2 még befigyelne nekem a nyáron.

Miért is jó ez nekünk?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

sajnos...
várom az amd azon ujitását, hogy többmagos gépet is egymagosként kezeljen az oprendszer, azaz a visszaforditott hyper threading. hwsw-n van hir róla. akkor a 3800+ x2 még befigyelne nekem a nyáron.

Ahoyg az is benne van a hírben, hogy ez nem feltétlenül fog áttörést hozni, egyelõre Intel, you have the power.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a hangsávot állitsd germany-ra, vagy másra, ahol lesz hang.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
sziasztok.
lenne egy sb live hangkártya - aux, tad, cd-in bemenettel (csak ezekbe tudok kábelt dugni)- és egy asus tv tuner. korábban mûködött ha a tv kártya antannára volt állítva, de most se kábellel(upc) se antennával nincs hang. a kép kristálytiszta, és közel 70 adást fog. ha valahol csak zizis képet hoz be, akkor ahhoz ad sistergõ hangot. a tv program futása és a menüjében valo lépkedéskor a megszokott hangon pittyeg. az alaplapi hangot birizgálva sincs eredmény. mi lehet a baj?
zs

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

eredmények meg - szentem - magukért beszélnek. :D

sajnos...

edit: a drótnélküli egér mindig 125hz marad. a draut-os meg lehet aár 1000hz is. az 518-as már tudja, a razer diamondback is, a copperhead is, a g5 is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Conroe teszt. Francia bazzeg. :D A képek, eredmények meg - szentem - magukért beszélnek. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elmondja nekem valaki, hogy ez mi? valami cseszlovak nyelven van, a kepeket meg nem ertem maguktol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ómájgád
hova jutunk

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://www.matbe.com...2-duo/page1.php

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ja én is volt hogy fél nap keresgélés után a hûtõben találtam meg

Te is eszel netezés közben :}

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Amúgy drót nélküli egér suck. :P :D

ja én is volt hogy fél nap keresgélés után a hûtõben találtam meg......vagy a fürdõszobában ......vagy a kocsiban :)

más gondom nekem nem volt vele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
vegyél fehér lézeres logitechet, az baromi precíz...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Precizitásban az MS egerek a legjobbak. Tudom...én is utálom a Micorszopsz-ot...balahblah, de a legjobb egereket õk gyártják, hisztizzen akárki is akármit. Mivel CADezek egész nap, s minden egér átment már a kezemen, ráadásul MAX érzékenységen használom õket, csak tudom. Logitech meg azért szar, mert ugrál ha ultraérzékeny a felbontás, pl ha egy irányba húzod, remeg a kurzor stb. (namost itt kábé 1 mm asztali elmozdulásról van szó) A precizitás és a sebesség ugyanaz, ha jobban belegondolsz. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
attól félni /me hogy hiába írják, hogy gyors, van valahol egy szûk rádiófrekis kapu, ami mindent visszafog
ergo p.csába az egész
közben oda vagyok, hogy valahol bepróbálok egy 610-est és ha elvagyok vele, akkor jaó
nekem mondjuk inkább a precizitás kellene, mint a sebesség
á be vagyok lassulva ma