Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

létezik olyan program amivel be tudom állítani hogy a gép mikor kapcsoljon ki esetleg be??

Áh találtam egyet,reggel kiderül hogy mûködik-e :)

Shutdown Monster Clien névre hallgat.

Ingyenes, apró és telepíteni sem kell:
"In idem flumen bis non descendimus"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nagyon köszi!!
kipróbálom valameik 4 tehenest

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hmm, annyi ilyen van a "piacon", hogy nincs is értelme írni. Valamelyik csak mûködik.. :)

Nézd meg itt: Shutdown search on tucows

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

létezik olyan program amivel be tudom állítani hogy a gép mikor kapcsoljon ki esetleg be??

Nna igen, a bekapcsolás érdekes lenne.
Ha nem mûködik a progi, szólj, írok egy nagyon egyszerût.. :)
/Igazából az Asus Live progihoz (tv nézõs progi) írtam annó egy nagyon hasznos utility-t és ez többek között tartalmazott sleep funkciót is, mert volt aki elaludt mellette és kérte.. :D/

Edit: nna lassan írtam, ha nem találsz másikat, és kell, szólj..

Edit2: lehet, hogy futott egy olyan program a gépen, amiben nem implementálták a "shutdown" üzenetet és az ilyenek megakasztják a kilépés minden formáját, a "forced" kivételével, de azt meg nem igazán szerencsés hívni egy ilyen programból, mivel azzal minden nem mentett adat elvész.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem mûködik amit letöltöttem.pedig eléggé sok módon be lehet állítani hogy mikor kapcsoljon ki de nem sikerült neki

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

A bekapcsolást szerintem felejtsd el :)
van pár ingyenes program,én asszem a szoftverbázisról szedtem le egyet

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

És ez meg akkor miért, hogy?
http://www.geizhals.at/a203457.html

Vagy én nem (vagy félre) értek valamit?

lehet, hogy a kt890-es tudja, de nekem volt kt800-as, és az nem tudta.
nem is látta a sata2 winchestert...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Én naggyából képben voltam ezekkel. Ez azonban másnak tûnik. Ezek a "hd" tv-k már elméletileg ráköthetõk pc-re úgy h nem tv-outról menjenek. A célom, hogy elérjem ezt az 1300x900 vagy mennyi felbontási arányt. Nem vagyok tisztában minden dologgal, csak vmi ilyesmit sejtek.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Te Karcsi, ha hol voltal te az utobbi 5 evben?? :D
Mar a Riva 128-on is volt tv kimenet.

A ma kaphato legtobb VGA kartya tudja, vagy van olyan valtozata ami tudja a videojelet tv-re kuldeni SVIDEO vagy RCA kabelen.
A Nvidianal speciel 2(4) fele uzemmod van Single View es Dual View.
Az elobbi eseten csak a monitoron vagy csak a TV-n latod kepet.
A masodik esetben mindketton. Ez utobbi esetben lehetoseged van klonozni tehat raduplazni a kepet a TV-re is, illetve kiterjesztheted a desktopodat a masodlagos pl. a TV kijelzojere. A kijelzo egyebkent nemcsak tv hanem mas hasonlo RCA SVIDEO jelet fogado eszkoz is lehet pl projektor.
Ha SCART-os a tv-d akkor veszel 1500-er egy aranyozott :P atalakitot es megvagy. Minel jobb minosegu a tv-d es minel nagyobb felbontasu annal szebb kepet fogsz kapni. Mivel a Honi TV szabvany PAL 720x576 ezert ennel nagyobb felbontasu jelet nem fogsz kapni sehonnan meg kiveve a PC-t es nehany digitalis musorszorot (lassan indulgat a dolog) . Nekem is megeszi a 800-600-at valami atalakitassal es tv korahoz es minosegehez kepest egesz jo, de nagyon mosott. A legjobb beallitast a TV uzemmod 720x576-os beallitasaval lehet elerni. Ennel nagyobb felbontast a DVD-ken se nagyon talalsz a (HD DVD mas tema) Ez alol csak akkor van kivetel ha nagyobb felbontasba tomoritett videoanyagot akarsz lejatszani. De ezzel a modszerrel altalanossagban mondhato hogy a legelesebb kepet lehet elerni meg a kevesbe jo tevekkel is (beleertve a szineket is). Ha nagyon fontos a kimeneti jel minosege, akkor ahoz spec kartyat kell venni, vagy jol meg kell valasztani a VGA-t (mindegyiken mas chip van) Asszem talan a MATROX nak volt az egyik legszebb es funkciokban gazdag kartyaja (4 kijelzo vezerles)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
s.o.s. !

Microsoft Autoroute 2006-hoz MAGYAROSÍTÁSt adjon már nekem valaki :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Egy ilyen:
http://www.arukereso...1b-p812216.html

tv-t rá lehet-e kötni számítógépre, akár elsõdleges vagy másodlagos monitorként, nézelõdtem más fórumokban, meg valami ismerõs is említette, hogy õk úgy használják mint ha monitor lenne. Esetleg valakinek tapasztalata, vagy információja van-e ezzel kapcsolatban. Igazából filmezésre, játékra és késõbb(persze csak, ha lehetésges) cad-ra is használnám. Tehát a tálcát, ikonokat meg tudja-e szépen, láthatóan jeleníteni?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

szerk: sata2 témában a via chipsetes lapok például nem kezelik sehogy sem a sata2 winchestereket.

És ez meg akkor miért, hogy?
http://www.geizhals.at/a203457.html

Vagy én nem (vagy félre) értek valamit?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
köszi,
idõközben én is találtam valamit:

ilyenem lesz: :D

elemmel megy 30 láb hatótávolság, 10 mter kb. és jó :D

http://catalog.belki...oduct_Id=166893

http://www.pixmania....ast-ii-f8v.html

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nekem is van és autóba találták ki. Ott szivargyújtóról kapja az áramot és a rádión keresztül lehet hallgatni azt amit rádugtál.
Táv nem hinném, hogy túl nagy lenne.

edit azt mondja, hogy tipikusan ilyen:

Product Features and Technical Details
Product Features
Audio transmitter plays a portable audio device through your car's FM radio
Ideal for CD Walkmans or MP3 players
Digital tuning ensures cleaner signal with less static
3.9-foot cord plugs into most cigarette lighter sockets
Flexible 9.8-foot FM antenna transmits to 12 FM frequencies
Technical Details

Transmission system: Multiplex stereo
Transmission frequencies: 88.1 MHz, 88.3 MHz, 88.7 MHz, 88.9 MHz, 106.7 MHz, 106.9 MHz, 107.1 MHz, 107.3 MHz, 107.5 MHz, 107.7 MHz, 107.9 MHz
Electric strength: Less than 250 uV/m (3 m)
Power voltage: DC 12/24 volts (only for negative grounded cars)
Cord length: 3 feet, 11.25 inches
Antenna length: 9 feet, 10.12 inches
Warranty: Information not available
In the box: FM transmitter, antenna, power cord, user's manual

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Hello! Hallottam olyan dologról hogy bedugom gépbe,mp3-ba,Discmanbe,stb... és beállítok rajta egy frekvenciát akkor egy rádióval az adott frekvenciára hangolódva hallhatom a zenét amit mondjuk az mp3 játszik. Annyit tudok hogy 30-40 euró (6-8 ezer forint) ért lehet kapni, németországba és amerikába. Magyarországon lehet valahol? Mennyi egy ilyen hatótávolsága méterre?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ez is hasonló funkcióval bír itt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sandiego kukac 3ghz pont com
azaz örülés van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Ezen az oldalon bemásolod a youtube videó oldal címét felülre, majd letöltöd a filet. (Download link). Ha kész, átnevezed a letöltött file-t .flv kiterjesztésûre.
Letöltesz egy flv lejátszót pl. innen.
(ja, a varázsszó google --> "youtube video download" volt ;) )

húú, hát, köszi! :prosze:
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

naszóval pl a youtube-on lévõ videókat hogyan tudom letölteni? ha egyáltalán le lehet... :confused:

Ezen az oldalon bemásolod a youtube videó oldal címét felülre, majd letöltöd a filet. (Download link). Ha kész, átnevezed a letöltött file-t .flv kiterjesztésûre.
Letöltesz egy flv lejátszót pl. innen.
(ja, a varázsszó google --> "youtube video download" volt ;) )