Ingyenes, apró és telepíteni sem kell:létezik olyan program amivel be tudom állítani hogy a gép mikor kapcsoljon ki esetleg be??
Áh találtam egyet,reggel kiderül hogy mûködik-e
Shutdown Monster Clien névre hallgat.
Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. október 05. - 09:17
Írta 2006. október 05. - 09:02
kipróbálom valameik 4 tehenest
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 05. - 09:00
Nézd meg itt: Shutdown search on tucows
Írta 2006. október 05. - 08:26
Nna igen, a bekapcsolás érdekes lenne.létezik olyan program amivel be tudom állítani hogy a gép mikor kapcsoljon ki esetleg be??
Ha nem mûködik a progi, szólj, írok egy nagyon egyszerût..
/Igazából az Asus Live progihoz (tv nézõs progi) írtam annó egy nagyon hasznos utility-t és ez többek között tartalmazott sleep funkciót is, mert volt aki elaludt mellette és kérte.. :D/
Edit: nna lassan írtam, ha nem találsz másikat, és kell, szólj..
Edit2: lehet, hogy futott egy olyan program a gépen, amiben nem implementálták a "shutdown" üzenetet és az ilyenek megakasztják a kilépés minden formáját, a "forced" kivételével, de azt meg nem igazán szerencsés hívni egy ilyen programból, mivel azzal minden nem mentett adat elvész.
Írta 2006. október 05. - 08:14
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 05. - 06:11
A bekapcsolást szerintem felejtsd ellétezik olyan program amivel be tudom állítani hogy a gép mikor kapcsoljon ki esetleg be??
van pár ingyenes program,én asszem a szoftverbázisról szedtem le egyet
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. október 05. - 01:05
Írta 2006. október 04. - 23:35
lehet, hogy a kt890-es tudja, de nekem volt kt800-as, és az nem tudta.És ez meg akkor miért, hogy?
http://www.geizhals.at/a203457.html
Vagy én nem (vagy félre) értek valamit?
nem is látta a sata2 winchestert...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 04. - 22:31
Írta 2006. október 04. - 21:56
Mar a Riva 128-on is volt tv kimenet.
A ma kaphato legtobb VGA kartya tudja, vagy van olyan valtozata ami tudja a videojelet tv-re kuldeni SVIDEO vagy RCA kabelen.
A Nvidianal speciel 2(4) fele uzemmod van Single View es Dual View.
Az elobbi eseten csak a monitoron vagy csak a TV-n latod kepet.
A masodik esetben mindketton. Ez utobbi esetben lehetoseged van klonozni tehat raduplazni a kepet a TV-re is, illetve kiterjesztheted a desktopodat a masodlagos pl. a TV kijelzojere. A kijelzo egyebkent nemcsak tv hanem mas hasonlo RCA SVIDEO jelet fogado eszkoz is lehet pl projektor.
Ha SCART-os a tv-d akkor veszel 1500-er egy aranyozott atalakitot es megvagy. Minel jobb minosegu a tv-d es minel nagyobb felbontasu annal szebb kepet fogsz kapni. Mivel a Honi TV szabvany PAL 720x576 ezert ennel nagyobb felbontasu jelet nem fogsz kapni sehonnan meg kiveve a PC-t es nehany digitalis musorszorot (lassan indulgat a dolog) . Nekem is megeszi a 800-600-at valami atalakitassal es tv korahoz es minosegehez kepest egesz jo, de nagyon mosott. A legjobb beallitast a TV uzemmod 720x576-os beallitasaval lehet elerni. Ennel nagyobb felbontast a DVD-ken se nagyon talalsz a (HD DVD mas tema) Ez alol csak akkor van kivetel ha nagyobb felbontasba tomoritett videoanyagot akarsz lejatszani. De ezzel a modszerrel altalanossagban mondhato hogy a legelesebb kepet lehet elerni meg a kevesbe jo tevekkel is (beleertve a szineket is). Ha nagyon fontos a kimeneti jel minosege, akkor ahoz spec kartyat kell venni, vagy jol meg kell valasztani a VGA-t (mindegyiken mas chip van) Asszem talan a MATROX nak volt az egyik legszebb es funkciokban gazdag kartyaja (4 kijelzo vezerles)
Írta 2006. október 04. - 21:52
Microsoft Autoroute 2006-hoz MAGYAROSÍTÁSt adjon már nekem valaki
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 04. - 21:13
http://www.arukereso...1b-p812216.html
tv-t rá lehet-e kötni számítógépre, akár elsõdleges vagy másodlagos monitorként, nézelõdtem más fórumokban, meg valami ismerõs is említette, hogy õk úgy használják mint ha monitor lenne. Esetleg valakinek tapasztalata, vagy információja van-e ezzel kapcsolatban. Igazából filmezésre, játékra és késõbb(persze csak, ha lehetésges) cad-ra is használnám. Tehát a tálcát, ikonokat meg tudja-e szépen, láthatóan jeleníteni?
Írta 2006. október 04. - 17:28
És ez meg akkor miért, hogy?szerk: sata2 témában a via chipsetes lapok például nem kezelik sehogy sem a sata2 winchestereket.
http://www.geizhals.at/a203457.html
Vagy én nem (vagy félre) értek valamit?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. október 04. - 15:28
idõközben én is találtam valamit:
ilyenem lesz:
elemmel megy 30 láb hatótávolság, 10 mter kb. és jó
http://catalog.belki...oduct_Id=166893
http://www.pixmania....ast-ii-f8v.html
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 04. - 14:48
Táv nem hinném, hogy túl nagy lenne.
edit azt mondja, hogy tipikusan ilyen:
Product Features and Technical Details
Product Features
Audio transmitter plays a portable audio device through your car's FM radio
Ideal for CD Walkmans or MP3 players
Digital tuning ensures cleaner signal with less static
3.9-foot cord plugs into most cigarette lighter sockets
Flexible 9.8-foot FM antenna transmits to 12 FM frequencies
Technical Details
Transmission system: Multiplex stereo
Transmission frequencies: 88.1 MHz, 88.3 MHz, 88.7 MHz, 88.9 MHz, 106.7 MHz, 106.9 MHz, 107.1 MHz, 107.3 MHz, 107.5 MHz, 107.7 MHz, 107.9 MHz
Electric strength: Less than 250 uV/m (3 m)
Power voltage: DC 12/24 volts (only for negative grounded cars)
Cord length: 3 feet, 11.25 inches
Antenna length: 9 feet, 10.12 inches
Warranty: Information not available
In the box: FM transmitter, antenna, power cord, user's manual
Írta 2006. október 04. - 14:31
Írta 2006. október 03. - 23:15
azaz örülés van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 03. - 21:32
Ezen az oldalon bemásolod a youtube videó oldal címét felülre, majd letöltöd a filet. (Download link). Ha kész, átnevezed a letöltött file-t .flv kiterjesztésûre.
Letöltesz egy flv lejátszót pl. innen.
(ja, a varázsszó google --> "youtube video download" volt )
húú, hát, köszi! :prosze:
Írta 2006. október 03. - 17:53
naszóval pl a youtube-on lévõ videókat hogyan tudom letölteni? ha egyáltalán le lehet... :confused:
Ezen az oldalon bemásolod a youtube videó oldal címét felülre, majd letöltöd a filet. (Download link). Ha kész, átnevezed a letöltött file-t .flv kiterjesztésûre.
Letöltesz egy flv lejátszót pl. innen.
(ja, a varázsszó google --> "youtube video download" volt )