Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

gondoltam megfelelõ topic lesz h segítséget kérjek..sose olvastam bele ugyh nemtom mikrõl megy itt a vita. szal az az én nagy gondom, hogy van egy bitcomet nevû programom amivel torrenteket tudok leszedni. letöltöttem a lost 3. évadjának elsõ részét /életembe ez vt az elsõ amit letöltöttem vele/ és a fájlnév kiterjesztéssel vhogy így néz ki: blabla.avi.torrente Ha kitörlöma végérõl h csak sima avi legyen akkor nem játsza le, amúgy meg csak magával a bitcomettel tudom megnézni:-( A kérdésem, hogy tudom megoldani??? segítségeteket elõre is köszönöm!

husevo:
Ez szerinted free? Nem kellene (ál)szentnek lenni: ismersz olyat aki elsõsorban legális letöltésekre használja a bittorentet?
"In idem flumen bis non descendimus"

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
húú nemgondoltam vna h ezt váltja ki belõletek...csak egy ártatlan kérdés vt a részemrõl..jó nemolvastam bele a szabályzatba, h feltehetem e(elpiruló smiley)..énbûnöm, de most mit kell ezen lovagolni...
csak h eltereljem a témát:-) lenne más kérdésem is /ez tuti legális/..szal van egy microsoft sidewinder gamepadom..öreg már szegény, évek óta porosodik, és most megtaláltam gondoltam hozzákötöm a géphez viszont nem akarja felismerni a windows /ami ugye szintén microsoft, ja és eredeti jogtiszta!!!!/ új driver kéne hozzá vagy mi?

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Ezt nem értem én sem. Ezért ne menjen már az oltás. Rengeteg free anyag szedhetõ le a gyakorlatban is mind bittorentel, mind dc-vel meg társaival. Ebbe ne kössünk már bele minden alkalommal.
Azért ennyire nem kéne (ál)törvénytisztelõnek lenni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

This message has been deleted by zOrg. Megjegyzés: Ne adj tippeket neki; van Google - csak keresni kell.

nos ezt én is igy látom, és csak azért linkeltem például a középsõt, mert abból kiderül, maga a technológia (bittorrent) nem illegális.
az, hogy lost vagy egyéb tv epizódokat, zenét, filmet, vagy bármi jogdíjköteles tartalmat oszatank meg, az illegális (letölteni nem illegális, csak megosztani)
de nem probléma részemrõl.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nekem tetszik :-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

lehet, hogy a kt890-es tudja, de nekem volt kt800-as, és az nem tudta.
nem is látta a sata2 winchestert...

Én imádkoztam sokat, és látja a sata2-es vinyót a lapom (kt890es). Mármint eddig csak a BIOSból láttam (hogy látja), de remélem a Win nem fog ezen változtatni, meg írni-olvasni is tudja majd (még nem telepíttem)

----------------------------------------------------
[AsusA8V-E SE, A64 3700+, Freezer64Pro, 2×512Kingmax500Mhz, WD250, Inno3D6600LE, AsusTA-581] :)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
de legalább õszinte volt...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

gondoltam megfelelõ topic lesz h segítséget kérjek..sose olvastam bele ugyh nemtom mikrõl megy itt a vita. ...

Az ilyenekért harapok. Olvasd el figyelmesen a szabályzatot és etikettet. Legközelebb nem leszek ilyen elnézõ.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

jó köszi...és boccs..nemtudtam h iet nem szabad megkérdezni..nyugottan töröljétek ki a hozzászólást..

2. Tilos bármilyen illegális tevékenységre, ...illetve ehhez segítséget kérõ, .... hozzászólások, képek elküldése.

Cabálzat :-)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
jó köszi...és boccs..nemtudtam h iet nem szabad megkérdezni..nyugottan töröljétek ki a hozzászólást..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egyrészt az, hogy mit töltesz le már warez kategória és nem érdekel senkit.

Másrészt ettõl elvonatkoztatva a bittorrent technológia maga legális. A torrent file csak azon adatokat tartalmazza, amelyek a trackerhez kapcsolódást segítik (+crc adatok) így sokra mész vele... A kliensproginak kell megnyitnia elõbb és a kívánt adat letöltése csak akkor kezdõdik meg. Annak meg nem torrent kiterjesztése lesz.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
gondoltam megfelelõ topic lesz h segítséget kérjek..sose olvastam bele ugyh nemtom mikrõl megy itt a vita. szal az az én nagy gondom, hogy van egy bitcomet nevû programom amivel torrenteket tudok leszedni. letöltöttem a lost 3. évadjának elsõ részét /életembe ez vt az elsõ amit letöltöttem vele/ és a fájlnév kiterjesztéssel vhogy így néz ki: blabla.avi.torrente Ha kitörlöma végérõl h csak sima avi legyen akkor nem játsza le, amúgy meg csak magával a bitcomettel tudom megnézni:-( A kérdésem, hogy tudom megoldani??? segítségeteket elõre is köszönöm!

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
AMP WinOFF eléggé sokat tud.

Better homes and gardens a progi és mindent tud, látványterv, bútorok, fák ...stb.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én meg nem kapcsolom ki a gépet, az jó? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ez erdekes ,mivel en is irtam egy shutdown progit (bar picivel tulmutat azert azon) . Nekem az volt a motivaciom ,hogy elegem lett abbol a kismillio programbol amelyik mindig pont azt a funkciot nem tudta ami nekem kellett , vagy pedig iszonyat benan volt beallithato.
A force-olt shutdown is leallitja a programokat mielott kilep, csak azert lehet adatvesztes mert ha valami progi nem akar leallni akkor azt leoli igy annak tartalma elveszhet. Viszont ez a force mod biztositja azt amiert a program keszult tehat hogy tutira leallitja gepet nem fog egesz ejszaka csorogni egy lefagyott process miatt (kiveve talan ha valami nagyon durva tortent).
Tettem bele olyat is pl hogy megjelenito valtas (akar utemezve) igy megoldhato pl egy idozitett mozizas otthon :) a vegen visszarakja a kepet mon-ra es leallitja a gepet is , zsiir.
megjelent az SP uj S10EP08 resze a cime Make Love, Not Warcraft (vagy ezt inkabb a movie topicba kene? :))

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.shiawase-home.com/cad.html

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

zOrg: most jutott eszembe, hogy mint freesoft guru :), ismersz-e olyan progit, amivel egy házat meg lehet (valamilyen szinten) tervezni úgy, hogy külsõ-belsõ (esetleg körbe járható) látványterv is készíthetõ hozzá?

Hümmm... freeware-t fejbõl nem tudok, de utánanézek (bátyám használt ilyenekbõl többfélét).

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nagyon köszönöm!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nem mûködik amit letöltöttem.pedig eléggé sok módon be lehet állítani hogy mikor kapcsoljon ki de nem sikerült neki

http://origo.hu/szof...winoffsetup.exeWinOff

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
zOrg: most jutott eszembe, hogy mint freesoft guru :), ismersz-e olyan progit, amivel egy házat meg lehet (valamilyen szinten) tervezni úgy, hogy külsõ-belsõ (esetleg körbe járható) látványterv is készíthetõ hozzá?