fõleg mert ki vesz manapsád olyat ?
fõleg mert ki vesz manapsád olyat ?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
viszont a winchesterek ára sokat csökkent, akkor 16 ezret kellett kiadni egy csöppet sem átlagos (inkább alsó) kategóriás 1.0gb western digital-ért, mig ma egy használható méretû 160-as vagy 200-as winchester is olcsóbb mint 16 ezer...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
csakhát akkoriban 260-270 körül volt a dezsõ, magasabb volt a vám, meg a tecnikai fejlõdéssel érdekes mód némely árak is lefelé mozdultak..jóvanna de akkor is. Az akkori csúcsmodellek pl alaplapbõl annyiba fájtak mint a maiak. Csak ugye technikai fejlõdés és infláció is volt közben.
fõleg mert ki vesz manapsád olyat ?. Pl egy FDD meghajtó ugyanannyiba kerül mint ma....
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
ezek itthon vasaroltak /honnan/ vagy mashol is igy jonnek ki?
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NiceNem, az ényim routernek van egy olyan funkciója, hogy adott IP címrõl mindig be fog engedni lan-on keresztül. :lol1:
Kiosztasz 5db címet, ember rádszabadít vmi botot és egy gépújraindításkor máris vitte mind az 5db IP címet...
Kiosztasz 5db címet, ember rádszabadít vmi botot és egy gépújraindításkor máris vitte mind az 5db IP címet...Persze hogy nem viszi el, mert én pl szoktam hagyni 1-et a látogatóknak, hátha kedve van szórakozni.
Már ha beengedi a router és nem vittek el minden IPt elõle
Megnyugtatlak, MACet is roppant egyszerû hamisítani. DHCPvel meg az kap hamarabb IPt aki hamarabb fellép.
Ezért írtam, hogy 95%
A script kiddiek többsége ennyi kényelmetlenséget nem vállal egy kis ingyennetért, ha meg vki be akar mindenképpen menni sem a WPA, sem SSID rejtés, sem a MAC filter nem fogja megakadályozni. De nem hiszem, hogy egy magánhálózat törésére ekkora energiát fordítanak...