Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
része = ez mpeg4 rendszerû kódolás egyk tárolási formája
Meguntam az aláírásom....

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

az mp4 az mpeg-4 egyik alap része. legtöbb lejátszó kezeli. WinMediaPlayer is.

inkább:
az mp4 is csak egy keretformátum (mint pl az avi) és azon belül mpeg4-el van kódolva a videó

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
MediaCoder v0.5.1 Free

http://www.origo.hu/...mediacoder.html

vagy ha nem freeware, akkor winavi video converter vagy canopus procoder 2...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
xvid divx to dvd
freeware lehetoleg

?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
letoltottem, feltettem, es voila`

koszi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

VLC gyakorlatilag mindent visz, külön codec telepítés nélkül: http://www.videolan.org

VLC rulz!

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
VLC gyakorlatilag mindent visz, külön codec telepítés nélkül: http://www.videolan.org

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
az mp4 az mpeg-4 egyik alap része. legtöbb lejátszó kezeli. WinMediaPlayer is.

Ha mégsem kezeli, akkor az azért van mert hang részét nem Part 7 ként beágyazva, hanem videó (part 14 vagy part 10) mellett külön sávként tárolja, és az néha ütközést csinál.

jah amúgy ajánlom a G-Spot Codec Findert, megmondja, milyen codec kell a fájlhoz, és jelzi ha van.

http://www.softpedia...ted/GSpot.shtml
Meguntam az aláírásom....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
énis quicktime-ot használok ilyen célra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mplayernek néha szerintem zajos a megjelenített képe, nekem egy csomó filmnél a media player vagy a powerdvd sokkal szebb képet ad ki...amúgy meg nero showtime asszem tud ilyet...

edit: hopp, állítólag winamp és a quicktime is tud mp4et:

http://en.wikipedia....atible_software

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
MPlayer?
Az MPlayer egy film lejátszó, ami rengeteg operációs rendszer alatt fut (lásd a dokumentációt). Lejátsza a legtöbb MPEG/VOB, AVI, Ogg/OGM, VIVO, ASF/WMA/WMV, QT/MOV/MP4, RealMedia, Matroska, NUT, NuppelVideo, FLI, YUV4MPEG, FILM, RoQ, PVA fájlt, többet közülük natív támogatással, XAnim-mal és Win32 DLL codec-ekkel. Nézhetsz VideoCD-t, SVCD-t, DVD-t, 3ivx-et, DivX 3/4/5-öt és akár még WMV filmet is..

http://www.google.hu...G=Keresés&meta=

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mp4 filet mivel tudok megnezni?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás

nem kell nagy sebességeket használni, és nem lesz ilyen hiba.

Nem írt hibásan, a másik meghajtó tudja olvasni. Mondjuk az igaz, hogy 16x-on írtam...
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem kell nagy sebességeket használni, és nem lesz ilyen hiba.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Olyan van, hogy megírok egy dvd-t, és az az író, amivel megírtam, utána nem tudja olvasni?
Egy Samsung writemaster a bûnös, még garis. Visszavigyem?
thx
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja neztem en is, hogy hasznaltba 6600gt, 6800 gt-k mar vannak. azok elorelepes a 9600xt-hez kepest

RAUH-Welt
B E G R I F F

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
albertfish: felvetõdött bennem a kérdés, h ha volt egy jó videokártyád, amivel minden ment, miért adtad el? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
használtan kapsz szerintem 6600gt-t ennyibõl (20k)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát köszi,de nem lettem sokkal okosabb :)
igen agp kell,nem irtam de az alaplap linkje ott volt.

amúgy minden ment majdnem maxon a 9600xtvel is,csak mivel azt eladtam,gondoltam veszek valami jobbat.

köszi,utána nézek!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van agp-s 7300gt de csak a ddr3 ramosat éri meg megvenni, az meg ritka mint a fehér holló, fõleg galaxy-ban elérhetõ.
7600gs-bõl agps-ben kerülendõ az asus (ddr1 ramokkal) és a butitott vagy nem referencia nyákos inno-k.