Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
tudna nekem mondani valaki egy olyan programot amivel a játékból lehet felvenni és screenshot-okaz csinálni?
a Fraps van csak k*r*á*a nagy felvételeket csinál

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
hát ha elkezded húzni a gépet akkor elkezdenek melegedni a dolgok ott benn ami viszont nem megfelelõ hûtés melle olvadáshoz vezethet

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Azért gáz, mert nem tudom, miért viselte meg ez annyira a gépet :o

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
az viszont gáz

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Arra gondolt, hogy addig húzta a gépet amíg az megtagadta a bootolást. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

BOOT FAILURE, PLS INSERT BOOT DISK.

ehez be kell állítani a BIOS-ban a 1.BOOT (vagy first nem tom pontossan) szal ezt kell átálítani a CD meghajtoról a C:/ meghajtóra de nem biztos :)

ha erre gondoltál

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Gyaa:

BOOT FAILURE, PLS INSERT BOOT DISK.

/mindezt HT 3×, FSB 240×10, memo default ... miééé? :chin: /

És a clrcmos jumper meg a videókártya hûtõ alatt :S

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat elgondolkodtato. ez az msi 187 font, es 160 korul mar lehet kapni 512es 7950GT-t. igaz franc se tudja milyen hutovel. bar van egy zalmanom, a 7600ra vissza tudom tenni a gyarit ha el akarom adni.

hm...

az nagyon vad otlet, hogy veszek meg egy 7600gt- es slibe hajtom oket? igaz az uj alaplap, de...

a ez hulyeseg.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A hûtése is ugyanaz mint a GTX-é, a legjobb gyári hûtés amit valaha láttam, olyan halk mint egy Zalman, de jobban hût, abszolút nem kell cserélni ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hmmm

A real price break through from MSI.

The 7900 GTO is a little slower than a full 7900GTX simply due to the memory
being clocked slower. Its Overclockable too. Its really a GTX in Disguise!

512Mb of GDDR3 Memory running at 1320MHz. Dual DVI. SLi Ready!. Video In - Video Out. Svideo Out-TV.

Superb 7900GTX Core running at 650MHz too.. This really is a Quality Deal!

itt azt irjak, hogy csak huzni kell kicsit. a hutese is egesz korrektul nez ki

hmmm... :chin:

nemhiszem hogy tavaszig kibirom :D dx10 nem kell nekem, vista se, csak egy szep nagy TFT.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

3DM05-nél mindegy, hogy hány magos a proci,

A 07-est meg az Intel támogatja így Quad-Core optimalizált lesz, CPU-ra többet lehet majd kapni mint VGA-ra. :D

Nekem 9926 pont, 3200+ (@2400MHz), 1GB, 7900 GTX (no tuning).

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Úgy olvastam, hogy ugye a CRT fogja magát, és frissíti a képernyõt másdopercenként adott frekvencián. Ha ez alacsonyabb, mint 50Hz, akkor villog, stb. A laposmoncsik :) ezzel szemben csak azt a pixel frissítik, ami változott az elõzõhöz képest, ezért ugye nincs villogás. De ugye ez a frissítés elvileg nem úgy zajlik, hogy tipp-hopp, nulla idõ alatt frissül az egész képernyõ, hanem soronként végignézi a vezrérlõ, hogy hol van változás, majd azt frissíti. Hogy az adott pixel mien gyorsan képes reagálni, azt mutatja meg a válaszidõ.

Én úgy tudom, hogy 75Hz az a minimum amit nem lát villódzónak az ember, bár ez szokás kérdése, van aki megszokja a 100-120Hz-et és a 85Hz is zavarja. Egyébként teljesen korrekt, így van ahogy mondtad. :)

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tam, veszel egy MSI 7900GTO, ez valójában egy GTX, kicseréled a BIOS-t és kész. De nézz utána rendesebben mint én mert nem 100, hogy minden GTO ilyen, amúgy a 7950 GT is teljesen jó cucc. Vagy bírd ki tavaszig, valamikor akörül meg kell / meg fognak jelenni a 8600-asok.

Mer' egy állat vagyok !

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
3DM05-nél mindegy, hogy hány magos a proci, egyébként nem tudom, nagyon régen volt egymagos gépem, akkor még X800XT-vel nyomtam. :) Egyébként 11k körül csinál, ha jól emlékszem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hmmm....

es egymagos procival mennyi 3dmark05 pottyot pumpalt ki magabol?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
256-os.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
256-os vagy 512-es az a 7900gt amid van?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem még mindig maximálisan megfelel a 7900GT, nagyon szeressük. GTX órajeleken szalad, és visz mindent. Esetleg nyáron vagy õsszel egy DX10-es, ha lejjebb megy az áruk.

Én még mindig nem értem ezt az LCD-t... Akkor itt is rosszul mondják? http://mindworks.hu/...k/lapos_vilag_1 meg itt is? http://www.tftpanel..../milyenmonitort
http://www.tftpanel....php/lcdfogalmak ( http://www.viewsonic...VP930.htm#specs ) Aszongya, hogy a zadott moncsi (Viewsonic 19") max függõleges frissítése 75Hz, fölötte meg elmagyarázzák, hogy mit jelent a frissítés. /me confused...

Úgy olvastam, hogy ugye a CRT fogja magát, és frissíti a képernyõt másdopercenként adott frekvencián. Ha ez alacsonyabb, mint 50Hz, akkor villog, stb. A laposmoncsik :) ezzel szemben csak azt a pixel frissítik, ami változott az elõzõhöz képest, ezért ugye nincs villogás. De ugye ez a frissítés elvileg nem úgy zajlik, hogy tipp-hopp, nulla idõ alatt frissül az egész képernyõ, hanem soronként végignézi a vezrérlõ, hogy hol van változás, majd azt frissíti. Hogy az adott pixel mien gyorsan képes reagálni, azt mutatja meg a válaszidõ.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en ertelek ocsem, de a zati az 130 pengo, a geteess meg also hangon a duplaja. de inkabb tobb. erted

nem fulik a fogam elpartolni a nvidiatol, csak jonne mar a 8600szeria. es lenne olcso. de meg mindig loszrt se hallani rola, pedig minden nap rakeresek.

7950GT? 512megas? van olcson

565MHz Core, 512MB 1430MHz GDDR3 Memory, 24 Pixel Pipelines, SLi Ready, Lifetime Warranty with BFG Direct.

persze hutes az kell ra, de na

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Fõleg, hogy már a 4edik ATI-t füstölöm el....éppen most...(holy shit...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)