Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Giccses ez a tapéta... :D

gondoltam, hogy lesz aki nem birja ki szo nelkul :D

itt a mostani ne

edit

csak en nem latom a csatolmanyt? azt irja pedig, hogy bent van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

viszont a windowsos gépen meg mintha egy kis életlenítést húztam volna az egészre, el van mosódva egy kicsit az egész, a betûk nem élesek és "szellemképesek", bizonyos sûrûbb betûközû fontoknál szinte összemosódik az egész szó, stbstb...ez a megnövekedett kábelhossz miatti jelveszteségbõl van vagy valami más a probléma??

Próbáld felcserélni a kábeleket a két gép között, ha vándorol a homály, akkor kábel, ha nem, akkor cseréld fel a switchportokat, ha így vándorol, akkor switch probléma.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Gyorsan összedobandó (asap) ftp megoldásnak guildftp-t szedtünk le, teljesen free, mûködik is, viszont két 100 megabites kapcsolat között mégis csak 50k-val megy.
Szerver oldalon mellette még megy más is sok sávot foglalva, de ha minden mást letiltunk, akkor sem jobb.
Kliens oldalon van egy switch a gép elõtt. Az belassíthat?
Valakinek egyéb ötlete?

Az be. Fõleg, ha buta. Hogy néz ki a setup? server---switch---kliens?

Állítsd fix 100mega/full duplexre a két gép kártyáját, valamint a switch két portját is (ha egyáltalán tud ilyet).

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
bekötöttem a kvm switchet (trendnet tk-208k) a linuxos meg a windowsos gép közé (direkt van két külön gépen a két oprendszer, igen), a linuxoson lehúztam 17"-re a képernyõ felbontását és láss csodát! megszûnt a vibrálás, egybõl beállt pont középre a kép, nem mozog ki a kurzor képernyõn kívülre, ott áll meg a szélén, ahol meg kell neki állnia...egyszóval gyönyörû képe lett a KDE-nek :cool2:

viszont a windowsos gépen meg mintha egy kis életlenítést húztam volna az egészre, el van mosódva egy kicsit az egész, a betûk nem élesek és "szellemképesek", bizonyos sûrûbb betûközû fontoknál szinte összemosódik az egész szó, stbstb...ez a megnövekedett kábelhossz miatti jelveszteségbõl van vagy valami más a probléma??

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Giccses ez a tapéta... :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Az a 2-3 század annyira feltûnõ lenne?
Én most egy Samsung 225BW-n gondolkodom, ennek 0.282. Ez még elfogadható? Általános használatra kéne: fõleg játékra, mozizni, netezni.

Hogy van ez a nativ, nem nativ felbontás? Ha a játék nem támogatja a wide felbontást, akkor a jobb és bal szélen üres rész marad?

azt mondjak az okosok, hogy .26 korul van az idealis, es hogy a .29 az barom ocsmany. en nem ertek hozza, ezt olvastam.

az enyem 0.258 mm :matrix:

csak jonne mar...

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Mi az?
- A disznók megállás nélkül esznek a vályúból?
- Szünetmentes táp.

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
unlead-nek nem tom mennyit tud a trial-ja talán próbálj rá

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Régen mekkora arc volt az akinek a prinszofperzsia 10 floppin volt meg, most meg lassan 2-3-4 dvd-nél tartunk per gáma.

Valaki tudna ajánlani jó FRREEEE gif animátort, egyszerût, ami váltogatja a képeket, amit jpegbõl tolok alá alapesetben?

edit: MS gif animator megteszi

Köszi Iceshark, trialoktól félek, mer' korlátozni szoktak.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, émmeg kiszedtem. :D

Szal 4 ISO-t csinákolt, és aközben az egyik CRC hibás lett, ez vlt a lényeg no. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Akkor nem veszek olyan szutykot ;)
btw úgy vettem észre, hogy a kitömörítésnél a vinyó írási sebje a limitáló fõleg.
másnál is?
raid alatt minden szebb, jobb
még a f.kam is nagyobb :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jorus: kellett neked túlhúzni :D

Nézd meg egyszer közelrõl. Látható a rácsozás mindnél... :/

Gyorsan összedobandó (asap) ftp megoldásnak guildftp-t szedtünk le, teljesen free, mûködik is, viszont két 100 megabites kapcsolat között mégis csak 50k-val megy.
Szerver oldalon mellette még megy más is sok sávot foglalva, de ha minden mást letiltunk, akkor sem jobb.
Kliens oldalon van egy switch a gép elõtt. Az belassíthat?
Valakinek egyéb ötlete?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nos, végülis nem kellett újra leszedni, a kicsomagolásnál vmit elgalopozott reggel ez a szarkupac. :) Aztán most szépen össze tudta pakolni. :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

És mit szeretünk az enyémbe? 0,25ös pixelköz! Gyakorlatban nagyon szép, nincsenek nagy pixelek, recék a betûknél és tftkhez képest sokkal jobban néznek ki rajta a nem natív felbontású dolgok.

21"osoknál a 17esek 0,27es, 22+osoknál a 19esek 0,29es ocsmány pixelköze van.

Én most egy Samsung 225BW-n gondolkodom, ennek 0.282. Ez még elfogadható? Általános használatra kéne: fõleg játékra, mozizni, netezni.

Hogy van ez a nativ, nem nativ felbontás? Ha a játék nem támogatja a wide felbontást, akkor a jobb és bal szélen üres rész marad?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De úgy töltsd újra, a hogy sz.rt elõtte eltávolítod!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
De nézd meg elõtte, hogy melyik fájl hibás, elég azokat újratölteni !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

.sfv van mellette. A kérdés igazából az, hogy ha leszedem újra, akkor lehet, hogy jó lesz, vagy már eleve szarul csomagolta be/tette fel, aki becsomagolta/feltette.

CRC ellenõrzés csomagolás folytán készül, szal hibás csomagolást nem jelez; ergo újratöltés.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Urak, ha van egy letöltött, sok részbõl álló rar-om, és kicsomagoláskor aszongya, hogy CRC hiba, akkor egy újra kicsomagolás, vagy egy újra leszedés segít rajta, vagy eleve szarul lett becsomagolva, és én nem tok vele mit csinálni?

Nekem volt ilyen és olyan tapasztalatom is, ám az újraleszedés többször segített, mint nem. (Elképzelhetõ amiatt, hogy javították a filet közben, ezen akkor soha nem gondolkodtam)

Aktuális civil

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
.sfv van mellette. A kérdés igazából az, hogy ha leszedem újra, akkor lehet, hogy jó lesz, vagy már eleve szarul csomagolta be/tette fel, aki becsomagolta/feltette.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lehet azt mondani neki valahol, hogy hiba esetén is tartsa meg a fájlokat. Ha szerencséd van, így is jó lesz.
Meg kell nézni, hogy melyikben van a hiba. (sfv nincs mellette gondolom)
Új kicsomi egyszer próba lehet, de kizárt, hogy segítsen.