Giccses ez a tapéta...
gondoltam, hogy lesz aki nem birja ki szo nelkul
itt a mostani ne
edit
csak en nem latom a csatolmanyt? azt irja pedig, hogy bent van
Giccses ez a tapéta...
RAUH-Welt
B E G R I F F
viszont a windowsos gépen meg mintha egy kis életlenítést húztam volna az egészre, el van mosódva egy kicsit az egész, a betûk nem élesek és "szellemképesek", bizonyos sûrûbb betûközû fontoknál szinte összemosódik az egész szó, stbstb...ez a megnövekedett kábelhossz miatti jelveszteségbõl van vagy valami más a probléma??
Gyorsan összedobandó (asap) ftp megoldásnak guildftp-t szedtünk le, teljesen free, mûködik is, viszont két 100 megabites kapcsolat között mégis csak 50k-val megy.
Szerver oldalon mellette még megy más is sok sávot foglalva, de ha minden mást letiltunk, akkor sem jobb.
Kliens oldalon van egy switch a gép elõtt. Az belassíthat?
Valakinek egyéb ötlete?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Az a 2-3 század annyira feltûnõ lenne?
Én most egy Samsung 225BW-n gondolkodom, ennek 0.282. Ez még elfogadható? Általános használatra kéne: fõleg játékra, mozizni, netezni.
Hogy van ez a nativ, nem nativ felbontás? Ha a játék nem támogatja a wide felbontást, akkor a jobb és bal szélen üres rész marad?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Nézd meg egyszer közelrõl. Látható a rácsozás mindnél... :/Az a 2-3 század annyira feltûnõ lenne?
Az a 2-3 század annyira feltûnõ lenne?És mit szeretünk az enyémbe? 0,25ös pixelköz! Gyakorlatban nagyon szép, nincsenek nagy pixelek, recék a betûknél és tftkhez képest sokkal jobban néznek ki rajta a nem natív felbontású dolgok.
21"osoknál a 17esek 0,27es, 22+osoknál a 19esek 0,29es ocsmány pixelköze van.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
.sfv van mellette. A kérdés igazából az, hogy ha leszedem újra, akkor lehet, hogy jó lesz, vagy már eleve szarul csomagolta be/tette fel, aki becsomagolta/feltette.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Urak, ha van egy letöltött, sok részbõl álló rar-om, és kicsomagoláskor aszongya, hogy CRC hiba, akkor egy újra kicsomagolás, vagy egy újra leszedés segít rajta, vagy eleve szarul lett becsomagolva, és én nem tok vele mit csinálni?
Aktuális civil