Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 29. - 18:06
Halott xp, nem indul. notebook, sata hdd valszeg fizikailag is sérült.
Kiszerel, usb tokba bele, másik windows xp pro látja, de a documents and settings / adott user könyvtárba nem enged bele (a notin jelszavas felhasználóé volt)
Megoldás sajna ez nem megy, mert nincsenek ilyenek!!!
To take ownership of a folder, follow these steps:
1. Right-click the folder that you want to take ownership of, and then click Properties.
2. Click the Security tab, and then click OK on the Security message (if one appears).
3. Click Advanced, and then click the Owner tab.
4. In the Name list, click your user name, or click Administrator if you are logged in as Administrator, or click the Administrators group. If you want to take ownership of the contents of that folder, select the Replace owner on subcontainers and objects check box.
5. Click OK, and then click Yes when you receive the following message:
You do not have permission to read the contents of directory folder name. Do you want to replace the directory permissions with permissions granting you Full Control?
All permissions will be replaced if you press Yes.
Note folder name is the name of the folder that you want to take ownership of.
6. Click OK, and then reapply the permissions and security settings that you want for the folder and its contents.
???????? nincs ilyen tab, nálatok van?????
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 28. - 18:19
A szolgáltatót kérdezd meg (fõleg, ha másnak a hálózatát használja), hogy mik a kompatibilis modemek! Nem mindegyikkel fog menni, bármit is veszel. Netszerelõ ismerõstõl az info.
Írta 2007. június 28. - 16:53
A megoldás a következõ lesz: beszerzek valahonnan egy olcsó ADSL modemet, mert azt sajna nem kapok, arra meg rákötöm a jelenleg használt routeremet ([link] annak rendje és módja szerint.
Ha valaki mégis olyan eszközt keresne (wlan router + RJ11-es porttal megáldott modem) amit én kerestem, hát ezt nézze majd meg:
http://www.zyxel.hu/...1&cat=3&prod=28
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 28. - 15:46
max 15e HUF
és neked is segítek (segítünk)
felvettelek msn-re
modemet adnak, de nehogy usb-s legyen!!!
innentõl egyszerû a helyzet net-modem-router-levegõ-ap/gép
nálunk
Midi csomag 1 024/256 kbps
Havidíj 2 éves hûségvállalással: 5 180 Ft
Havidíj 1 éves hûségvállalással: 5 700 Ft
Írta 2007. június 28. - 14:51
pont most beszéltem velük telefonon, van telefonvonal nélküli netük. Ezt a mobil mókát mindjárt megnézem...
úgy néz ki valami ilyen lesz a jó megoldás, kicsit ugyan drága (telefon elõfizu nélküli ADSL, ~6000e Ft - 1280/128-as kapcsolat), de nem kell hozzá semmi egyéb.
Már csak egy ADSL wireless routert kell találnom. Valami ötlet? Mivel telefonaljzatba csatlakozik, így feltételezem RJ11-es port kell rá. A Linksys WRT54GS-t néztem, jó az nekem?
Írta 2007. június 28. - 14:50
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 28. - 14:46
Írta 2007. június 28. - 14:19
Írta 2007. június 28. - 13:29
az Interware elvileg épít ki ADSL vonalat, és lehet is náluk kicsit magasabb díjért ADSL elõfizut kötni, most õket próbálom elérni, hátha.
Írta 2007. június 28. - 13:04
de azért elõtte bizonyosodj meg róla, hogy van ilyen...
Írta 2007. június 28. - 12:29
ha netet szeretnél otthon, arra legjobb a routher... önmagában!
egyrészt router, másrészt nem értem mit mondasz...
Írta 2007. június 28. - 12:18
Írta 2007. június 28. - 11:57
A lakásban nincs telefonvonal. Épít a T-Com-on kivül valaki ki telefonvonalat? Van bármi már lehetõség azon kivül, hogy kifizetek 1 évig (bekötés utáni min. hûség) 3290 Ft-ot a legolcsóbb T-Com díjcsomagra (amit persze nem használok, mert nincs szükségem vezetékes telefonra), és valamelyik ADSL szolgáltatóval kötök egy szerzõdést?
ja, Voda HSDPA nem lenne rossz, de ott is min. 2 év a hûség, az meg nonszensz
Írta 2007. június 28. - 09:35
egy öregecske agp-s matroxot tudok Neked adni, - hazafelé be is tudsz érte jönni-....(ööööö ugye az agp volt az ami rövidebb mint a pci és általában barna volt a slot az alaplapokon)Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudna valaki egy két napra kölcsönadni egy AGP-s, vagy PCI-os videókártyát?
Mert tiszta csík, meg kocka a kép, és erre saccolok, csak nem vennék azért újat, ha nem az a baja...
Elõre is köszzzz
Üdv:Thy
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 28. - 09:13
Írta 2007. június 28. - 09:11
Bp vagy ugye ? Nekem van pár kártyám csak nem igazán BP.... Talán Dunamarci tudom kuldeni. PM plz.Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudna valaki egy két napra kölcsönadni egy AGP-s, vagy PCI-os videókártyát?
Mert tiszta csík, meg kocka a kép, és erre saccolok, csak nem vennék azért újat, ha nem az a baja...
Elõre is köszzzz
Írta 2007. június 28. - 09:08
Elõre is köszzzz
Írta 2007. június 27. - 20:08
mi a különbség a flash és az animált gif között?
Az eredmény, a kinézet szinte ugyanaz...
melyiket érdemes használni? Az animált gifet talán többen lejátszák, viszont bonyolultabb elkészíteni, nem? Vagy mind1?
Írta 2007. június 27. - 15:18
Thx. Boltban szeretném venni, mert most piszok olcsó (szerintem )
Ez eleve nem egy hûdebombajó fényképezõ, elég régi darab. De máshoz is kellene a kártya.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. június 27. - 15:11
Bár nem épp számítógép...
Szerintetek a HP Photosmart 635-ös fényképezõ tud 1 GB-os SD kártyát kezelni? Info sehol sincs róla, kézikönyvben meg csak annyi, hogy "valószínûleg mûködik 512 MB-ossal, de azt nem próbálták ki", mivel ez egy elég régi fényképezõ, akkor még nem is létezett 1 Gb-os kártya, ha jól tudom.
Hacsak nem neten venned az uj kartyat, azt tanacsolom hogy vidd a gepet magaddal es ott a boltban probald ki. Vagy nezz szet a www.hp.com-on ha nincs rola info akkor elozo.
update:
kutakodtam hp oldalan..manual itt
kartyakrol oldal itt...ami szerint a "high speed" kartyakat nem tamogatja...ergo marad a proba vasarlas elott!