ez alap

ezek után menni fog szerintem.
giga lapokban általában ctrl+f1-re jön elõ a mágikus része a bios-nak.
de mondj egy pontos tipust, és elmesélem mit hogy próbálj
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
basszus szereltem valami ilyen olcsóbb házakba és volt egy ami viszont nagyon jófajta volt csak nem emléxem, vagy foxconn vagy viking,,,de nem tudom már melyik ,,,,francba ez nem marad meg , csak ha valami nagyon szar volthé én:
neked megér ennyit? nekem nem érne meg, nem a legújabb proci sajnos egyik sem, és jeletnõs teljesítménynövekedést sem fogsz elérni. próbálj meg a mostanin húzni egy keveset...ha meg játszol sokat, akkor én új gépben gondolkoznék, ha lassú a mostani. (kétmagos amd-k, illetve core duok)
de ha érezhetõbb gyorsulást szeretnél, akkor szerintem inkább memóriát vegyél (2*1 giga 800ast pár helyen már kapsz egy kicsivel többért), ha csak ennyi a keret rá.
gabe: gépháznak így 10-15 ezerért én a következõk közül választanék:
ThermalTake Mambo VC2000BNS (feketében ofkorz) - valamikor tesztelték tán a pc worldos srácok, egyedül azzal volt bajuk, hogy kicsit sorjás némelyik él, de hát ez még messzen em a prémiumkategória.
gigabyte triton - phsok tesztelték talán, meg voltak vele elégedve.
illetve ha nem vagy designmániás, akkor Antec NSK 4000...
[highlight] The bike way of life [/highlight]
persze néztem....csak az plusz 30e többlet....nem tudom megéri-e nekem
[highlight] The bike way of life [/highlight]
az asus-t amit linkeltem nézted?
2600xt-t keress, nem sokkal több mint a pro vagy az eleve egy generációval idõsebb 7600gtÚgy néz ki találtam egy összeállítást:
- memória: 2x samsung 1gb 800mhz/ddr2 2x5835 ft
- alaplap: abit ip35-e 21048 ft
- processzor: intel p4 dualcore (e2180) 2.00 ghz s775 19.518 ft
- monitorvezérlõre két tippem van: hd2600 pro avagy 7600gt ?
sapphire radeon hd 2600 pro 256 mb ddr3 21087 ft
gigabyte nVidia 7600gt 256 mb ddr3 24292 ft
- ház: asus ta-862 fsp 350 w pns táp 12.895 ft
A monitorvezérlõtõl függõen 86000 és 89500 ft a végösszeg.
A pcx.hu-ról (nem reklámozni akarom) néztem az árakat. Rendelt már tõlük valaki ? Egy pc-hez jobban értõ megmondaná, hogy ezek kompatibilisek-e egymással, javasol-e valamelyik összetevõ helyett mást, stb. ? Hangkártya, winchesterek, író/olvasó jön át a régi gépbõl.
Köszönöm a segítséget!
http://edigital.hu/p...&cat=571&page=2
ez a cucc szállt most be a versenybe....kb ugyanazt tudja mint a Dell csak jó 20 ezerrel olcsóbban
szerintetek?