Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2011. március 10. - 12:45
Írta 2011. március 10. - 01:28
szétszedtem atomjaira a notit, megfujogattam és most jó. vettem fölöslegesen egy vinyót, jeee .)
PBG, nincs net a suliban, vagy miért mobilnet?
Írta 2011. március 09. - 21:17
Mobilinternet modem, adatkártya - Telenor
Én nem értek ezekhez sajnos. Nem tudom, hogy ezek közül melyiket kellene választani, és azzal mi lenne a teendõ. A lényeg, hogy notebook nélkül is mûködjön a rendszer.
Venni egy ilyet: Huawei B970 WLAN router mobilinternet eszköz - Telenor
Ebbe egy Telenoros kártyát, arra meg rendelni mobilnetet, be a konnektorba, aztán már mehet is?
Írta 2011. március 08. - 20:22
vinyó cserén kívül egyéb ötlet?
Írta 2011. március 07. - 14:55
Írta 2011. március 07. - 14:49
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. március 06. - 22:06
Közös fázisról kapják a delejt, de próbáltam másikról is, úgyis sz@r. Többféle kábellel, is gáz. Egyelõre kap a gép egy új tápot, azt meglássuk.Paul Vitti: próbáld meg egy konnektorra dugni õket. másik tipp: a telefonkábel csatlakozóját krimpeld újra.
Írta 2011. március 06. - 21:52
Most folyamatosan a tálcán van teljes méretében, és nem is ugrik fel ablak ha belép valaki. Lehet apróság de marhára idegesít.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. március 06. - 21:03
Írta 2011. március 06. - 20:44
valahogy meglehet azt oldani, hogy Google Chromenél ha már rámentem egy weboldalon, hogy ne jegyezze meg a jelszót utána vissza állítani úgy, hogy mindig jegyezze meg?
bongeszesi adatok torlese
Írta 2011. március 06. - 20:24
Írta 2011. március 05. - 16:18
Írta 2011. március 05. - 16:14
Írta 2011. március 05. - 13:33
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2011. március 05. - 13:07
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2011. március 04. - 18:20
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. március 04. - 11:32
Írta 2011. március 04. - 09:55
Adott egy asztali gép, mellette egy samsung multifunkciós fax-másoló-nyomtató, meg egy cisco wireless router (ADSL net).
Ezek jól megvoltak egymás mellett, mostanáig.
Ha megy a PC, akkor a fax nem mûködik, a telefonvonal háttérzajos lesz. Nagyritkán mûködik, de akkor meg a net szakad meg. Ha a PC-t kikapcsolom, vagy a faxot átviszem a másik szobába, akkor megszûnik a probléma.
Eddig egy használható ötletet hallottam, mégpedig hogy a PC tápja "elöregedett", és ez kavar be a faxnál. Lehetséges ez?
Írta 2011. március 04. - 09:38
$("#largeImg, #sBox").attr({src : showPath, title : showTitle});Amit csinálni akarok:
van egy DIV (id="thumbs"), amely bélyegképeket tartalmaz (ezek egy kép adott részébõl vágom ki CSS segítségével. Ezért tûnik úgy, hogy 2x van megnyitva). Ezekre kattintva a teljes kép megnyílik egy másik divben (id="largeImg"). Erre megvan a script.
a "largeImg" aktív képére kattintva egy lightbox ablakban megnyílna egy fullscreen méretû kép (ehhez majd módosítani kell az útvonalat, de eddig még a fenti okok miatt idáig nem jutottam...)
Azt nem értem, miért üres az a tag, ott van benne a href (:confused:)
(próbálgatok verziókat, de a click.function() nem tudja hozzáfûzni a "#sBox"-hoz, de e nélkül pl. adott szöveget hozzá tudok fûzni a lightboxhoz...)
Ez pl. mûködik:$(document).ready(function() { var getPath = $("#thumbs a:last").attr("href"); var getTitle = $("#thumbs a:last").attr("title"); $("#sBox").attr({title : getTitle, href : getPath}); });
--> ez hibás mivel az anchor-nak (az #sBox) nincs src attributuma, a href attribútumot kell állítanod helyette.
Állíts be külön-külön a #sBox illetve a #largeImg attribútumait.
Írta 2011. március 03. - 20:04
van egy DIV (id="thumbs"), amely bélyegképeket tartalmaz (ezek egy kép adott részébõl vágom ki CSS segítségével. Ezért tûnik úgy, hogy 2x van megnyitva). Ezekre kattintva a teljes kép megnyílik egy másik divben (id="largeImg"). Erre megvan a script.
a "largeImg" aktív képére kattintva egy lightbox ablakban megnyílna egy fullscreen méretû kép (ehhez majd módosítani kell az útvonalat, de eddig még a fenti okok miatt idáig nem jutottam...)
Azt nem értem, miért üres az a tag, ott van benne a href (:confused:)
(próbálgatok verziókat, de a click.function() nem tudja hozzáfûzni a "#sBox"-hoz, de e nélkül pl. adott szöveget hozzá tudok fûzni a lightboxhoz...)
Ez pl. mûködik:
$(document).ready(function() { var getPath = $("#thumbs a:last").attr("href"); var getTitle = $("#thumbs a:last").attr("title"); $("#sBox").attr({title : getTitle, href : getPath}); });