Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

A Wind-en én is elgondolkoztam,a cég megveheti nekem :D prezentációkhoz gondolom ez is elég lenne

Csak VGA kimenete van, kell egy konverter hozzá, ha TV-re akarod kötni!
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A Wind-en én is elgondolkoztam,a cég megveheti nekem :D prezentációkhoz gondolom ez is elég lenne

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Azért a Wind-nél ne felejtsétek el, hogy a kijelzõ is LED háttérilágítású, ami sokat számít még az aksi idõbõl! És valóban nagy elõnye, hogy a nagyobb billentyûzet miatt sokkal jobban használható, fõleg hoyg az ember az ilyet munkára veszi, sokat használja. A 900-as eeepc meg sokszor kifagy, mint a linuxos, mint a winfosos, a szellõ meg ránézésre is gyorsabb win használata közben és sztem az emberek 95%-a nagy hasznát veszi a 80GB-os merevlemeznek, amit ugye akár jóval nagyobbra is cserélhetünk és már hordozható "DVD lejátszóként" is használhatjuk. Ja és intel945-ös lapkakészlet... ja és ugyan abban az árban van!
Csak sajnos készlethiány van belõle Mo.-on, a hazai forgalmazó 60db-ot hozott be, ami kb. el is fogyott, úgyhogy aki tud venni, az valószínüleg feketekereskedelembõl való.

Kereskedõtõl, holnapra, fehér - jó lesz? ;)
A közel 6 hetes elõjegyzésem pedig múlt pénteken mondtam le a Notebook.hu-nál mert már negyedszer tologatták az idõpontot, végül azt írták ma lesz - de csak fekete.
Érdekes, hogy ezzel a géppel most a "nagy" kereskedõk elvéreztek, kisebb boltokban pedig már 7-10 napja hozzá lehet jutni - nem feketepiacról.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Azért a 900as eee már itthon is 80e körül van, ami -20%, így már nem egy kategória, a 901 meg tud annyit, mint a Wind.
Szóval objektív összehasonlítás alapján nem, csak szubjektív lehet eldönteni. Nagyobb bill. vs. kisebb méret, 80GB vs. mozgó alkatrészt nem tartalmazó kártya.

Ezt csak úgy leírtam a teljesebb kép kedvéért.

Azt még hozzáfûzöm, hogy az külföldi tesztek alapján sem derült ki, hogy az Atom veri-e a Pentium M-et minden téren.

Aktuális civil

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
2 hét múlva lesz.
Sõt, rózsaszín van is ha kell... :D :D
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
rá kell ébredjek tényleg nem lehet itthon kapni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Azért a Wind-nél ne felejtsétek el, hogy a kijelzõ is LED háttérilágítású, ami sokat számít még az aksi idõbõl! És valóban nagy elõnye, hogy a nagyobb billentyûzet miatt sokkal jobban használható, fõleg hoyg az ember az ilyet munkára veszi, sokat használja. A 900-as eeepc meg sokszor kifagy, mint a linuxos, mint a winfosos, a szellõ meg ránézésre is gyorsabb win használata közben és sztem az emberek 95%-a nagy hasznát veszi a 80GB-os merevlemeznek, amit ugye akár jóval nagyobbra is cserélhetünk és már hordozható "DVD lejátszóként" is használhatjuk. Ja és intel945-ös lapkakészlet... ja és ugyan abban az árban van!
Csak sajnos készlethiány van belõle Mo.-on, a hazai forgalmazó 60db-ot hozott be, ami kb. el is fogyott, úgyhogy aki tud venni, az valószínüleg feketekereskedelembõl való.
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

oh jejejeje! hooogyne! mindenképp!

kérdés:
kéne nekem mondjuk ftp tárhely, de úgy hogy mondjuk tudjak felhasználókat is létrehozni -> tehát h többen hozzáférjünk(ne csak én tudjam írni), legyen ingyenes, de nem kell hogy nagy legyen (3-4 gb).
nem googli-t szeretnék hanem amit már használt valaki.
(itthonira tenni nem jo mer kicsi a sávszél(fel), bár ezlenne a legjobb)

Van ilyen hogy: http://webseeder.hu
Saját tapasztalat nincs, ismerõsöm használja, neki megfelel.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

MSI WInd perpill 100k-ért _toronymagasan_ legjobb vétel. A sajátomra ma/holnap pakolom a rendszert, ha részletek érdekelnek majd tudósítok.

oh jejejeje! hooogyne! mindenképp!

kérdés:
kéne nekem mondjuk ftp tárhely, de úgy hogy mondjuk tudjak felhasználókat is létrehozni -> tehát h többen hozzáférjünk(ne csak én tudjam írni), legyen ingyenes, de nem kell hogy nagy legyen (3-4 gb).
nem googli-t szeretnék hanem amit már használt valaki.
(itthonira tenni nem jo mer kicsi a sávszél(fel), bár ezlenne a legjobb)

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hugim most vett szelet

8" kijelzõset 230eur (olaszország)
egyenlõre nagyon szereti

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Engem leginkább a készenléti idõ érdekelne majd a 3 cellás akksi miatt. Oké, hogy Atom, de vinyó.
Egyébként amit szerintem érdemes kivárni, vagy akár eBayrõl már most is beszerezni (vám nélkül ~80-90) az a 901es EEE.

Nálam elsõsorban a (számomra) kényelmesebben kezelhetõ billentyûzet miatt nyert a Wind. A készenléti idõ cirka 2 órának tekinthetõ - persze nem 720p videólejátszás mellett...

Aki pedig ilyen "készenlétiidõjunkie" annak ajánlom ezt a 21.200 mAh-s egységet:
http://www.buy-lapto...top-battery.htm

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ha nem "létszükséglet" (értsd: a napi munkádhoz kell), akkor jobb ha karácsonyig türelemmel leszel, 1-2 hónapon belül netbook dömping várható - bár megjegyzem: az elõzetes specifikációkkal együtt is versenyben marad a Szél még sokáig...

Engem leginkább a készenléti idõ érdekelne majd a 3 cellás akksi miatt. Oké, hogy Atom, de vinyó.
Egyébként amit szerintem érdemes kivárni, vagy akár eBayrõl már most is beszerezni (vám nélkül ~80-90) az a 901es EEE.

Aktuális civil

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

zOrg, beszámolsz majd a tapasztalatokról a Széllel kapcsolatban? Nagyon kíváncsi vagyok...

Ma reggel tudtam nekiállni telepíteni, majd tolok róla egy "rövjút".;)
(Ez az igazi multitasking: dolgozom az asztali gépen 19"-on, adatmentek a Dell notebookomról 15"-on és rendszertrakok a Winden 10"-on...;))

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
zOrg, beszámolsz majd a tapasztalatokról a Széllel kapcsolatban? Nagyon kíváncsi vagyok...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zozoSpirit

zozoSpirit

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
WD-t ajánlhatom, a samsungot naggyon nem. valami elektronika problémáik vannak, és bár gariban cserélik az adatokat nem... eltart egy darabig itthon, amíg kifogy a konténernyi hulladék.

olcsó laptopok ügyében pedig a pcarena-t javaslom. használt irodai notik ill pc-k külföldrõl. pl.: http://www.pcarena.h...mpaq-evo-d51s-4 Nekem ez a kedvencem. Halk és gyors. Irodai felhasználásra ideális, és árában verhetetlen...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem az egy darab WD vinyóm, ami a gépemben van olyan csapágyhangos, hogy jajj. Ezért azt nem is nagyon használom. Van még 2db 120as Seagate, és a többi mind Samsung. Volt egy Samsung 120-as, ami elõször csak nehezen olvasta az adatokat, aztán amikor lementettem róla mindent, és próbáltam újraformázni, meg ilyenek, akkor elkezdett kattogni, és annyi. Garanciában kaptam egy 160-ast helyette.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
regebbi samuval nincs baj
mostanira nagyokra fikazodnak nagyon

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nálam is halt meg már 160as samsung :(

notiban viszont 3 éve megy szinte folyamat egy 80as.. kopkopkop

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Pedig most akartam Samsung merevlemezes felvevõt 260GB-os vinyóval...akkor azt se?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
WD-ben megbízom. Samu, Maxtor, Seagate már halt meg gépben, WD egyelõre (kipp-kopp) egyelõre nem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"