Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2008. július 24. - 11:44
amugy a nagyobb felbontasok "hianya" adodhat abbol is, h. a BIOS-ban keves memoriat kap a grafikus kijelzo.
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Írta 2008. július 24. - 11:41
Én megpróbálnám a driverfrissítést, aztán esetleg amit Charon írt.Szerintetek mit lehet tenni, hogy 16:9-es monitoromra kötve a laptopon nem tudom ezt a képarányt beállítani? Mert így gáz a kép, de nem ismer a videókártya 16:9-es felbontásokat...
Milyen felbontás, milyen kábel? 1680*1050-et valamiért nem tud VGA-n küldeni minden kártya (driver). Szal ha van DVI próbáld meg azzal... Bár amennyire tudom, csak dokkolón szokott lenni.
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 24. - 10:13
Szerintetek mit lehet tenni, hogy 16:9-es monitoromra kötve a laptopon nem tudom ezt a képarányt beállítani? Mert így gáz a kép, de nem ismer a videókártya 16:9-es felbontásokat...
Ha nem találsz normális drivert a karidhoz, akkor...
ha jól emlékszem erre van szükséged.
http://entechtaiwan.net/util/ps.shtm
persze shareware, mert nem warezolunk
Írta 2008. július 24. - 09:27
'csmit, majd jelents h mennyire macerás beállítani. Kellhet még.LóFarkas: Köszi. AutoHotKey lesz az. Kicsit bántja a lelkem, hogy egy ilyen "mindenrejó" programmal csak 2-3 billentyût fogok nyomogatni, de sebaj. Végülis van úgy, hogy awk-t használok arra, hogy egyetlen mezõt kivágjak egy text állományból és az is hasonló aránytalanság.
--Trifo
Írta 2008. július 23. - 23:51
Írta 2008. július 23. - 23:31
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. július 23. - 21:56
Írta 2008. július 23. - 21:43
Írta 2008. július 23. - 21:37
Milyen videókártya van benne? Ha Ati, akkor jobbgomb a Desktopon/Tulajdonságok/Beállítások/Speciális-ra jönne ugye az Ati szarja. Ott nekem pl. a Megjelenítõ eszközök fülön van egy "Széles méretarány megõrzése a csatlakoztatott eszközökön" kapcsoló.Szerintetek mit lehet tenni, hogy 16:9-es monitoromra kötve a laptopon nem tudom ezt a képarányt beállítani? Mert így gáz a kép, de nem ismer a videókártya 16:9-es felbontásokat...
Mondjuk az igaz, hogy ez a laptop 16:10-es képarányú (mert minden monitor olyan, nem pedig 16:9 ahogy azt sokan hiszik )
Írta 2008. július 23. - 21:02
2 cucról hallottam ami ilyesmiket csinál de nem tudom ha neked mûködnének-e. Egyiket se használtam, elvileg az autohotkey mûxik ilyen perifériákkal is.
http://www.autohotkey.com/
http://www.randyrant...m/software.html
(sharpkeys)
Angolul ez "remap keys", ha keresel találsz még 1 csomó hasonló cuccot.
Írta 2008. július 23. - 21:01
2 cucról hallottam ami ilyesmiket csinál de nem tudom ha neked mûködnének-e. Egyiket se használtam, elvileg az autohotkey mûxik ilyen perifériákkal is.Hali!
Olyan programot tudtok nekem mondani, amivel egy (Saitek Rumblepad) játékvezérlõ gombjaihoz lehet keyboardról billentyûket rendelni? Olyan kellene konkrétan, hogy ha mondjuk megnyomom a cuccon az "1"-es gombot, abból keletkezzen egy "I" billentyû lenyomás.
FMS-t játszom, és nagyon nem tudok helikoptert vezetni...
--Trifo
http://www.autohotkey.com/
http://www.randyrant...m/software.html
(sharpkeys)
Írta 2008. július 23. - 20:53
Írta 2008. július 23. - 14:49
én a micro atx-es "kistestvérével" nyomom...annyi a különbség az enyémhez képest,hogy nekem 690g a chipset...teljes megelégedéssel használom,egészen jól huzható,ha arról van szó...A két lap közül melyiket válasszam? Lényegében ugyanaz a kettõ (780g chipset). Az egyik micro atx-es méret és az egyik sata hátul van eSata-ként..más különbség szerintem nincs, de valami biztos van
esetleg más AM2+ -os lap (16ezer alatt)
a két lapnál,amit linkeltél,annyi a különbség,hogy az atxesnél menni fog a crossfire is(lehet ez is szempont),de a leirást nézd meg a a gyártó oldalán,mert az ipon oldalán tévesek az adatok
Írta 2008. július 23. - 08:21
bár ez csak találgatás.
Írta 2008. július 22. - 22:32
Ar/érték arányban most kb. egalban vannak... Na jó, az intel jobb, de ez nem meglepõ...
Írta 2008. július 22. - 22:27
A két lap közül melyiket válasszam? Lényegében ugyanaz a kettõ (780g chipset). Az egyik micro atx-es méret és az egyik sata hátul van eSata-ként..más különbség szerintem nincs, de valami biztos van
esetleg más AM2+ -os lap (16ezer alatt)
Ne foglalkozz AMD-vel! Nem elfogultság, csak szimplán jobb és árban sem drágább. Jobban járnál ha intelre térnél át egy P35ös vAgy P45ös lappal
Írta 2008. július 22. - 21:24
Kereskedõtõl, holnapra, fehér - jó lesz?
A közel 6 hetes elõjegyzésem pedig múlt pénteken mondtam le a Notebook.hu-nál mert már negyedszer tologatták az idõpontot, végül azt írták ma lesz - de csak fekete.
Érdekes, hogy ezzel a géppel most a "nagy" kereskedõk elvéreztek, kisebb boltokban pedig már 7-10 napja hozzá lehet jutni - nem feketepiacról.
A fekete kereskedelmet nem úgy értettem, hoyg az utcán, avgy a józsefvárosi piacon veszed,vagy valakitõl. A magyarországi hivatalos forgalmazó CHS, HRP, Ramiris, Expert... ha nem tõlük van egy kiskerben, akkor a gari már problémás.
Írta 2008. július 22. - 18:12
Olyan programot tudtok nekem mondani, amivel egy (Saitek Rumblepad) játékvezérlõ gombjaihoz lehet keyboardról billentyûket rendelni? Olyan kellene konkrétan, hogy ha mondjuk megnyomom a cuccon az "1"-es gombot, abból keletkezzen egy "I" billentyû lenyomás.
FMS-t játszom, és nagyon nem tudok helikoptert vezetni...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. július 22. - 15:35
Értem,köszi!Csak VGA kimenete van, kell egy konverter hozzá, ha TV-re akarod kötni!
Fõként projektoros téma van,ilyen termékbemutató stb
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy