Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ddr3 az nekem nem kompatibilis. es alaplapot azt egyelore tutira nem cserelek. mostanaban az osszes upgrade amit el tudok kepzelni az az hogy veszek meg egy kis ramot. majd valamikor tavasszal talan beujitok valami jobb procit vagy ilyesmit, de az a baj, hogy a mostani konfig mar kezd elavulni, es elertektelenedni. viszont mukodik. igy probalom vele kihuzni amig csak lehet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
800as ddr2 árak nagyondurván lementek, az 1333-as ddr3 is simán reális lehet árban szerintem...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nincs érezhetõ sebesség különbség a 2 és a 3 giga közt.
vegyél még kettõt, és válts vistára. királyságos.

aham. melyik vista jo? abbol mar mindegyik felismeri a 4gigat, vagy ott is ilyen 32 vs 64bit tema van?

csak mert most neztem hogy szemet ara van a 800as ddr2 ramnak. es a duplaennyit biztos megerezne a rendszer.

edit

van ilyen, hogy 2*2GB Supertalent 5-5-5-15. zero penzert. ha ezeket tennem be a mostani 2 melle, es lenne osszesen 6giga ram az jo? vagy overkill?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Hali!Linuxos problémám akadt!Mégpedig az, hogy letöltöttem egy filmet torrent klien segítségével ubuntu linux alatt.A film be van csomagolva.A linux nem ismeri az a formátumot!Volna rá valami megoldás,hogy ki tudjam csomagolni és megnézni.Xp alatt kicsomagoltam egy iso kiterjesztésû fájlt találtam Linux ezt sem ismer!Köszi!

linux: man mount ;)
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
rakd fel ezt: http://cdemu.sourceforge.net/ és ezzel mountold az iso filet

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hali!Linuxos problémám akadt!Mégpedig az, hogy letöltöttem egy filmet torrent klien segítségével ubuntu linux alatt.A film be van csomagolva.A linux nem ismeri az a formátumot!Volna rá valami megoldás,hogy ki tudjam csomagolni és megnézni.Xp alatt kicsomagoltam egy iso kiterjesztésû fájlt találtam Linux ezt sem ismer!Köszi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

jo lenne az nekem ha a 2giga memo melle vennek egy harmadikat? azt meg elviseli a 32bites XP ugye?

bar igazabol meg ket giga kellene meg egy 64bites rencer.

nincs érezhetõ sebesség különbség a 2 és a 3 giga közt.
vegyél még kettõt, és válts vistára. királyságos.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jo lenne az nekem ha a 2giga memo melle vennek egy harmadikat? azt meg elviseli a 32bites XP ugye?

bar igazabol meg ket giga kellene meg egy 64bites rencer.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem olyan jo ez, csak a memória 3giga...de a proci lassabb...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ööööö
Asus, az rémlik.. de mindha GT kártya lett volna benne..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://www.electrowo...HIAAAEOxL4s9Q5E

erre gondolsz?

jut még eszembe..router kellene majd nekem egy asztali géphez és egy laptop-hoz, olyan kellene amivel a laptop vezetéknélküli az asztali meg jó vezetékesnek

http://chipland.hu/c...p=&alkat=&lap=0

erre gondoltam..jó lesz ez?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

erre senki semmit?

http://www.notebook....25_97075_street

nekem ez jön nemsokára :) csak a szín nem biztos még

Kapsz jobbat, olcsóbban..
electro world katalógusban láttam egyet.. már nemistudom milyen gyártmány..
3gb ram
8600gt
csak amire emlékszem.. és 140körül
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

logmein free. mindkét gépen fel kell telepíteni, és aktiv netkapcsolat kell, de akkor gyak. úgy tudod haználni a gépet mintha elõtte ülnél. nekem is van mindhárom gépemen, király. https://secure.logme...ome.asp?lang=hu

erõs a tápgyanú, de lehet bármilyen más eldurrand kondi az alaplapon, ilyesmi. hõfokok rendben?

Köszi!
Felrakom az Asusprobe progit, amit a laphoz adtak, hátha azon van valami. A fura az, hogy megy minden venti, és 3. indítás után napokig elmegy, és soha nem kapcsol ki:(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

akkor már csak egy kérdés...

msn-en miért van az h maga az msn ablak körül nincsen az a vindózos keret, de a beszélgetõablakok körül igen...nagyon zavar és nem tom h szedjem le

erre senki semmit?

http://www.notebook....25_97075_street

nekem ez jön nemsokára :) csak a szín nem biztos még

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Asus lapitopik jók?

http://www.notebook....sus-z99sr-4p031
http://www.notebook....sus_z99dc-4p011

vagy hasonló.

intel GMA videókari játékra is alkalmas, vagy az csak úgy van?

Mi más márkában érdemes gondolkodni, max ekkora, 14' kijelzõvel?

és persze azért hasonló összeg (max 170 körül)

köszi :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Egy kérdés: Anyámnak adtam az asztali gépemet. Õ viszont hiába magyaráztam nem képes vírusirtót frissíteni, futtatni, stb. Ellenben mindenre sikeresen kattint, ha tudja mi az, ha nem. Hogyan tudom azt megoldani, hogy az enyémrõl az õ gépét tudjam vezérelni? Távoli asztal? Anno az IBM-nél a rendszergazda javította úgy a gépemet, hogy én láttam mit egerészik a monitoromon. Vagy az csak valami hálózatos szerveres témában mûködik?

logmein free. mindkét gépen fel kell telepíteni, és aktiv netkapcsolat kell, de akkor gyak. úgy tudod haználni a gépet mintha elõtte ülnél. nekem is van mindhárom gépemen, király. https://secure.logme...ome.asp?lang=hu

Meg még egy. Megy a gép, nem csinálok rajta semmit, és minden hang nélkül kikapcsol. Ha újra bekapcsolom, akkor felpörögnek a ventillátorok, de sem a monitort nem kapcsolja be, és sztem a bootolást sem végzi el. Csak úgy tudom elindítani normálisan, ha a tápon lévõ kapcsolót lekapcsolom, és vissza. Ilyenkor rendesen beindul. Ami az érdekes, hogy elsõ bekapcsolásnál olyan 3 percet megy, másodiknál 15-öt, utánna semmi gond. Szerintetek táp? A videókártya fél éves, de eddig kb 20 órát ment.

erõs a tápgyanú, de lehet bármilyen más eldurrand kondi az alaplapon, ilyesmi. hõfokok rendben?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Meg még egy. Megy a gép, nem csinálok rajta semmit, és minden hang nélkül kikapcsol. Ha újra bekapcsolom, akkor felpörögnek a ventillátorok, de sem a monitort nem kapcsolja be, és sztem a bootolást sem végzi el. Csak úgy tudom elindítani normálisan, ha a tápon lévõ kapcsolót lekapcsolom, és vissza. Ilyenkor rendesen beindul. Ami az érdekes, hogy elsõ bekapcsolásnál olyan 3 percet megy, másodiknál 15-öt, utánna semmi gond. Szerintetek táp? A videókártya fél éves, de eddig kb 20 órát ment.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Egy kérdés: Anyámnak adtam az asztali gépemet. Õ viszont hiába magyaráztam nem képes vírusirtót frissíteni, futtatni, stb. Ellenben mindenre sikeresen kattint, ha tudja mi az, ha nem. Hogyan tudom azt megoldani, hogy az enyémrõl az õ gépét tudjam vezérelni? Távoli asztal? Anno az IBM-nél a rendszergazda javította úgy a gépemet, hogy én láttam mit egerészik a monitoromon. Vagy az csak valami hálózatos szerveres témában mûködik?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kérdés; CRC hibás egy film a DVDmen, amit most másolni szeretnék. Lejátszásnál nem jelent gondot, és jó lenne megoldani a duplikálását. Nem másolásvédelemrõl van szó, korábban jó volt, a lemez rakoncátlankodik.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Ha Firefox böngészõvel netezek, e-mailt irok és bemásolok 1 linket a levélbe, az nem lesz aktív, tehát nem vált kékre, a mail olvasójának azt külön be kell másolni föntre a címsorba.
Explorer-el ugyanez normálisan mûködik.
Tüdna valaki segíteni, miért van ez ? Mit kéne átállítani ?
Köszönöm a segíséget !
Marci