Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Át kell nevezni a .exe-t .txt-re és akkor küldi...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Elküldve a zip, zip, de nem rakta bele a geci
most akkor rar, zip lett, és úgy szerette ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
preferált a zipzip :)
de ha gmail-bõl küldöd, akkor gyorsan kiderül, mert kiküldeni sem engedi, ha "rájön"
köszi

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

természetesen be kell csomagolni, majd a csomagolt filet újracsomagolni, mert exe

Zip, zip, vagy inkább zip, rar legyen?
Már küldeném, csak mond meg mi legyen...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
toldacuccot-tal el tudnám küldeni az exe fájl-t is, de ott ugyanúgy egy linket kapsz, ahonnan le kell tölteni, az meg gondolom tiltva van, nem véletlenül töltöd le Te.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
nem totkom kell hozzá, hanem tömörítõprogi ;)
de ha lenne, akkor ketté lehetne vágni azzal is, most hogy így említed

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Lejött, de a munkahelyi gépen nem tudok tömöríteni, nincs rajta total commander :o
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valaki letöltené nekem és átdobná az emilemre?
charonis kukac dzsíííííméjjlpontkom
(és jelezze itt ;))

Ezt: http://pspvideo9.int...r_Installer.exe

(Innen, ha így egyszerûbb: http://www.videora.c...no/download.php)

Videora iPod nano Converter (6.88 MB)

EZER köszönet!

természetesen be kell csomagolni, majd a csomagolt filet újracsomagolni, mert exe

Amire való arra pedig tökéletes, tehát ajánlom!!!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Ha leírod pontosabban, hogy mit szeretnél csinálni, akkor meg tudom mondani, hogy tudok-e segíteni. ;)
Ha nem gond, akkor ide a topikba, hátha más is okul majdan belõle.
"In idem flumen bis non descendimus"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Segítség kellene.
Kinek van jártassága image fájlok (iso-DVD) (bin.fájl-lal való) patch-elésében?
Akár privátban is.
Köszönöm.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, hát azé írja rája a manufaktúrer, hogy mennyi az annyi. :) Régebbi D9GKX-ek simán kértek gyárilag 2.4V-t... aztán cirmos klír után csak nézett a júzer, hogy nem röffen be a RAM default VDimmen.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az enyemek is 2.2V-t kapnak. megprobaltam 1.8-cal, meg se probalt bootolni :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

JEDEC szerint: 1.8v

Feltöltött képFeltöltött kép

Persze, jedec.
Aztán less ram manuálokat. Minden 2. instabilitási problémával hozzámfordulónál az alap 1,8V-os ramfesz a probléma (800mhznél). Pl az én EE moduljaimnak 2,1V kell manual szerint is, 667en még megy 1,8on.
Tény hogy már vannak 1,8as modulok, de kevés van!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ceteris paribus (direkt neked Tam :D)

eszem a pofidat cukojbojso

ma lattam egymas mellett az osszes Eee-t, Acer One-t, es MSI wind-et.

mmmm

meg mindig nem dontottem le milesz

mert van olyan opcijo is, hogy nem veszek semmit, hanem alairok a vodafonenak mobil internet szerzodes, es adnak ingyen egy laptopt. csak persze nem olyat amilyet akarsz hanem amilyet osztanak. Es igy persze 30-35-40font havonta. es minimum 24honapos szerzodes.

vagy 15 font havonta, es nem kapsz laptopt. akkor viszont ki kell csengetni egy osszegben azt a ~250fontot a gepert elore, egy osszegben. viszont olyat kapok amilyet valasztok.

/me vacilal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Hali!

Tudnátok abban segíteni,hogy miértnem játsza le a gép a freecaster.com -os videókat?:scratchhe

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem is beleköltözött 2gb ram a D630-asomba (1 gigával nehézkes volt a vista) és igy már tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
viszont itt az asztali gépeknél elég elmebeteg árak vannak... hd2600xt 53000 forintért? LOL

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
végre Magyarországon is lehet Dell laptopokat kofigurálni! :)
http://www.konfigurator.hu

Össze is dobtam egy helyes kis 12"-ost, minden jóval sem ment 270 fölé, ami egészen korrekt érte. Megjött tegnap a céges laptopom (D630) és ezek az újabb Dellek így két nap használat után már tényleg olyan jók, hogy otthonra is bevállalnám.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

800Mhznek 2,0V kell, nem 1,8.

JEDEC szerint: 1.8v

Feltöltött képFeltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Oksa, köszi.

800mhz és 1066mhz között nagy különbséget éreznék?
Ugy alapból játékra lesz leginkább a gép. (mondanám h photosopra is de ahhoz azér nem kell olyan atom az még mostanin is fut:) )

Amit most kinéztem, az Geil Black Dragon 1066mhz, 2*1gb, 13ezer pénz kb.

Semmit. Mérni is alig lehet.

800Mhznek 2,0V kell, nem 1,8.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Oksa, köszi.

800mhz és 1066mhz között nagy különbséget éreznék?
Ugy alapból játékra lesz leginkább a gép. (mondanám h photosopra is de ahhoz azér nem kell olyan atom az még mostanin is fut:) )

Amit most kinéztem, az Geil Black Dragon 1066mhz, 2*1gb, 13ezer pénz kb.

ha nem tuningolsz és/vagy egyáltalán félsz a bios-ban bármit is állítani, akkor ugyan hiába veszel 1066-os ramot, mert az intel az fsb-bõl számolja a ram órajelet, és a 7200-asnak az bezony 266mhz amit kétszerezve a ramod bezony szépen 533mhz-en megy default. és mivel nincs ddr2-1066 jedec szabvány, csak ddr2-800 (5-5-5-18 1,8v mellett) ezért még auto-n is csak max 800-on hajtja a lapod a ramokat.