Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Szerintetek 42"-os full HD tv-hez milyen felbontást állítsak be a pc-n? És HD hez? Az 1080, meg 720p az minek felel meg?

Függõleges sorok száma.
http://en.wikipedia....0p_versus_1080i
"In idem flumen bis non descendimus"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szerintetek 42"-os full HD tv-hez milyen felbontást állítsak be a pc-n? És HD hez? Az 1080, meg 720p az minek felel meg?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

toltottem le 64bites XP-t. arra is ra fog menni mindenem ami van? ertem ugy szerviz pack-ek, drajverek, stb? vagy most mindenbol kereshetek ujat? eszre fogom venni barmiben a kulonbseget?

Ha jól tudom driverekbõl mindenképpen 64 bites kell. Természetesen vannak 64 bites videó kártya driverek stb.
Ennek az a történeti oka, hogy más a 64 bites kernele, és az ms úgy döntött kicsit megerõsíti a kernel védelmét, így egy csomó trükk már nem mûködik amit a 32 bites driverek elõszeretettel használtak.

A programok futnak rajta, amennyiben 32 bites a program akkor az wow (windows on windows) rendszerben fut (emulál egy 32 bites környezetet).

Az SP2 az xp64-hez valójában a windows server 2003 sp2

Nincs windows xp 64 SP3 (nem is lesz soha, felesleges keresni), mert az xp 64 a win2k3 server kerneljét használja (vagyis nem csak a 64 bitben fejlettebb a sima xp-nél)

Érdemes tanulmányozni az xp 64 faq-t is: http://www.microsoft...sel_x64faq.mspx

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Megvan 1GB RAM a laptopba. Mintha kicserélték volna:) Így már kihúzza az X61-ig:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
toltottem le 64bites XP-t. arra is ra fog menni mindenem ami van? ertem ugy szerviz pack-ek, drajverek, stb? vagy most mindenbol kereshetek ujat? eszre fogom venni barmiben a kulonbseget?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
az enyémre vörösbor borult és azóta jópár gomb nem hajlandó mûködni. beáztattam mosószeres forróvízbe, beraktam 90percre mosogatógépbe de semmi, ugyanolyan hallott az a pár gomb. :/ szerviz 18ezerér akart adni új billt. :scared: most szerencsére találtam viszonylag olcsón ebayen, igaz angol :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Adott egy öreg noti (Compaq Contura 410C, nem röhögni :D, nem az enyém). Nagyjából rendberaktam, de a billentyûzeten nem megy a '6-z-h-n' és a '7-u-j-m' sor. Mi a frász baja lehet? A bill-t az alaplappal egy csatlakozósor köti össze, az érintkezõk szemre rendben vannak.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most már mindegy közben vettem egy Samsun SH-S223F drive-ot. Asus az nem is volt seholse. Nem is tudtam róla, hogy a Toshiba és a Samsung egyesültek, aztán erre meg rá van írva....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A SATA-s írók mennyire jók?
Samsung vagy LG mehet ilyenbõl? Eddig NEC/Optiarc-om volt, de most úgy tûnik olyat itt nem lehet kapni. Sajnos összeveszik az író a IDE csatornán, szóval váltani kell...

asus-t vegyél, nincs ezer forint különbség.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Semmi különbség nincs a csatoló miatt. Amúgy ien szinten mindegy, hogy miet veszel.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A SATA-s írók mennyire jók?
Samsung vagy LG mehet ilyenbõl? Eddig NEC/Optiarc-om volt, de most úgy tûnik olyat itt nem lehet kapni. Sajnos összeveszik az író a IDE csatornán, szóval váltani kell...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nálunk Kápon most túrják fel az utcát a Digi TV-sek, elég jónak tûnik, 3.500 Ft-ért adnak 30 Mb/s sebességet.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
az hogyé?
telefon vonal kell hozzá?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
interware 2,5mbit csupasz net, modem nélkül megrendelve.
várunk .)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

neeeeem, nekem windows kell. gondolkodok a vista-n, hamar ugyis DX10-es videokartyam van, de valoszinuleg inkabb csak felteszek egy 64bites XP-t es kesz. ehhez szoktam hozza, ugy tudom faragni ahogy nekem tetszik.

ha viszont veszek egy laptopot, es linux lesz rajta, azt megtartom. neztem valamelyik nap a pici acert, es valamelyik pingvines oprecere volt, teljesen jol nezett ki. netezni-prezentalni-szoveget szerkeszteni pont megfelel.

Nekem pont ez van
Acer aspire one
tuti cucc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Ennek utána néztél már?
Engem is érdekelne!

meg is rendeltem már, viszont lassan 2,5 hete várok arra, hogy végre bekössék... (gondolom sok az elõfizetõ az új csomagok miatt, de akkoris)
ha TV-vel együtt rendeled mindenképpen érdemes hozzácsapni a csomaghoz egy 0 Ft havidíjú IP telefon elõfizut, mert pluszköltsége nincs, viszont kapsz még 800Ft kedvezményt a rendelésbõl, mivel 2 helyett 3 terméket rendeltél meg ;)

Interware-nél lehet saját modemet használni, korrekten számláznak és simán lehet netes átutalással is fizetni

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
neeeeem, nekem windows kell. gondolkodok a vista-n, hamar ugyis DX10-es videokartyam van, de valoszinuleg inkabb csak felteszek egy 64bites XP-t es kesz. ehhez szoktam hozza, ugy tudom faragni ahogy nekem tetszik.

ha viszont veszek egy laptopot, es linux lesz rajta, azt megtartom. neztem valamelyik nap a pici acert, es valamelyik pingvines oprecere volt, teljesen jol nezett ki. netezni-prezentalni-szoveget szerkeszteni pont megfelel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
pl. linux? ;)

Elvagyok ugyan a munkahelyen az XP-vel, de azt már annyira szétbuheráltam, hogy kézzel kell mindent uninstallálni. Lassan 4 éve, 3 alaplapja nyomom vele az ipart. De már nem sokáig.
Itthon viszont az Ubuntu jóságos még....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ja, hát azé írja rája a manufaktúrer, hogy mennyi az annyi. :) Régebbi D9GKX-ek simán kértek gyárilag 2.4V-t... aztán cirmos klír után csak nézett a júzer, hogy nem röffen be a RAM default VDimmen.

megjottek az uj ramjaim, szerencsere ezek is default 2.2V :)

Feltöltött kép

Geil value. olcso volt, de mar van rajtuk alu hutoborda, szal megteszi.

mostmar csak uj oprendszer kellene :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Hali!
Tudtok olyan progit, ami a szokásos alt+tabra a kockát, vagy a térben lapozhatós vista szerû képet adja? Meg olyan kellene, amivel az alsó sávot lehet lecserélni, valami szebbre? Mert a chipben volt ajánlat, de mindkettõ olyan volt, ami nem lecserélte, hanem pluszban rak fel ilyet, és az nem ok.
Elõre is köszi!

Ez nem olyan, de jobb :)
CubeDesktop
http://www.cubedeskt...om/features.php