Függõleges sorok száma.Szerintetek 42"-os full HD tv-hez milyen felbontást állítsak be a pc-n? És HD hez? Az 1080, meg 720p az minek felel meg?
http://en.wikipedia....0p_versus_1080i
Függõleges sorok száma.Szerintetek 42"-os full HD tv-hez milyen felbontást állítsak be a pc-n? És HD hez? Az 1080, meg 720p az minek felel meg?
toltottem le 64bites XP-t. arra is ra fog menni mindenem ami van? ertem ugy szerviz pack-ek, drajverek, stb? vagy most mindenbol kereshetek ujat? eszre fogom venni barmiben a kulonbseget?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
asus-t vegyél, nincs ezer forint különbség.A SATA-s írók mennyire jók?
Samsung vagy LG mehet ilyenbõl? Eddig NEC/Optiarc-om volt, de most úgy tûnik olyat itt nem lehet kapni. Sajnos összeveszik az író a IDE csatornán, szóval váltani kell...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
neeeeem, nekem windows kell. gondolkodok a vista-n, hamar ugyis DX10-es videokartyam van, de valoszinuleg inkabb csak felteszek egy 64bites XP-t es kesz. ehhez szoktam hozza, ugy tudom faragni ahogy nekem tetszik.
ha viszont veszek egy laptopot, es linux lesz rajta, azt megtartom. neztem valamelyik nap a pici acert, es valamelyik pingvines oprecere volt, teljesen jol nezett ki. netezni-prezentalni-szoveget szerkeszteni pont megfelel.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ennek utána néztél már?
Engem is érdekelne!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ja, hát azé írja rája a manufaktúrer, hogy mennyi az annyi. Régebbi D9GKX-ek simán kértek gyárilag 2.4V-t... aztán cirmos klír után csak nézett a júzer, hogy nem röffen be a RAM default VDimmen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hali!
Tudtok olyan progit, ami a szokásos alt+tabra a kockát, vagy a térben lapozhatós vista szerû képet adja? Meg olyan kellene, amivel az alsó sávot lehet lecserélni, valami szebbre? Mert a chipben volt ajánlat, de mindkettõ olyan volt, ami nem lecserélte, hanem pluszban rak fel ilyet, és az nem ok.
Elõre is köszi!